{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 27. august

  ...

 

foto : unsplash / Chloe Ridgway

Jäär

Armastus. Tänane päev toob sulle kaasa õnne- ja rahuloluhetki. Töö. Väga hea periood on sinu elus algamas, sa kindlustad oma positsiooni ja leiad võimaluse, kuidas karjääri teha ning paremat palka teenida. Tervis. Söö tervislikumalt ja liigu rohkem. Raha. Ära soorita kahtlaseid tehinguid. Pea spetsialistidega nõu. 

Väike nõuanne: ära võitle tuuleveskitega


Sõnn

Armastus. Tänu Jupiterile, mis mõjutab hetkel sinu armastuse sektorit, on sind ees ootamas ilus päev. Töö. Vii oma plaanid ellu ja tegutse rohkem. Tervis. Üldiselt peaks su tervis hea olema, hoia ainult oma närve. Raha. Su rahaasjad on hetkel kaitstud. 

Väike nõuanne: jaga oma õnne ka teistega aga ära võta kõikide muresid enda kanda


Kaksikud

Armastus. Ainsaid probleeme võid sa ise oma ellu tekitada tänu oma tugevale iseloomule. Töö. Ära haara igast ideest suure õhinaga kinni vaid kaalu kõik korralikult läbi. Tervis. Ainult head planeedid mõjutavad sinu tervist hetkel. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära ole nii naiivne, et usud kõiki meelitusi


Vähk

Armastus. Väga ilus päev on sind ees ootamas, mis viib ära kõik mured ja erimeelsused. Töö. Planeetide seis on üsna hea, kasuta seda ära ja ole ettevõtlikum. Tervis. Sa pead hakkama rohkem oma tervise eest hoolitsema. Raha. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ole tolerantsem ja mõistvam

 


Lõvi

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema rahulik ja ilma probleemideta. Töö. Ainult positiivse mõjuga planeedid viibivad hetkel sinu töö sektoris, Jupiter toob sulle head õnne kaasa ja Uraan toetab sind kõikides ettevõtmistes. Tervis. Võib-olla tunned sa ainult suuremat väsimust, katsu rohkem puhata. Raha. Suuremaid raskusi ei tohiks täna tekkida.

Väike nõuanne: ära otsi probleeme juurde


Neitsi

Armastus. Tänu Saturni mõjule võib igapäevase elu rutiin muutuda sulle lihtsalt koormavaks. Ära siiski mine mujalt vaheldust otsima, sa ei tea, millega see veel lõppeda võib. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem, sest sul tuleb tegemist teha inimestega, kellel puudub südametunnistus. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära otsi kõigest tagamõtet


Kaalud

Armastus. Võib juhtuda, et tänane päev toob põhjust armukadeduseks. Ära siiski üle reageeri. Töö. Marss annab sulle julgust, tänu sellele oled sa ettevõtlikum ja otsekohesem. Tervis. Täna peaksid su tervis olema üsna hea. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära tee sääsest elevanti


Skorpion

Armastus. Jupiter muudab sind kirglikumaks ja paneb sulle romantilisi mõtteid pähe. Töö. Võib juhtuda, et täna tekib erimeelsus nendega, kes on hakanud sind liiga autoritaarseks pidama. Tervis. Sa oled liiga närviliseks muutunud, tee hingamisharjutusi. Raha. Aeg on piirata oma kulutusi. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid

 


Ambur

Armastus. Hetkel peaksid sa olema oma eluga rahul just nii nagu see on. Ja seda parem, et sa ei tekita endale ise probleeme juurde. Töö. Mõned takistused võivad tekkida aga ei midagi ületamatut. Tervis. Üldiselt on sind ees ootamas väga hea päev, terviseprobleemid ei tohiks sind kimbutada. Raha. Ole ettevaatlik ja ära riski.

Väike nõuanne: pea oma lubadustest kinni


Kaljukits

Armastus. Viimasel ajal oled sa olnud üsna tubli, täna aga võid sa tunda vastupandamatut soovi minna mujale vaatama. Katsu seista kiusatusele vastu ja ära anna järele. Töö. Sul võib olla tunne, et sind alahinnatakse, alaväärtustatakse ja rünnatakse sealt, kus sa ei oska seda oodatagi. Tervis. Hoia ennast rohkem. Raha. Su rahaasjad hakkavad liikuma paremuse suunas.

Väike nõuanne: ole praktilisem ja organiseeri oma elu paremini


Veevalaja

Armastus. Igapäevane rutiin käib sulle närvidele ja mõjub kurnavalt. Võta midagi ette enne, kui sa kõigele käega lööd. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Katsu rohkem looduses viibida. Raha. Haara headest võimalustest kinni.

Väike nõuanne: ära otsi probleeme, otsi lahendusi


Kalad

Armastus. Ära unusta, et peale tülitsemist tuleb leppimise aeg. Ja tuleta meelde, et targem annab järele. Töö. Sind hinnatakse ja sinust peetakse lugu. Tervis. Joo taimeteed. Raha. Hea oleks, kui sa oleksid kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: hinda rohkem seda, mis sul on

Kommentaare ei ole