{ads}

HIDE

Viimased

latest

27. augustil on taevas noorkuu: Neitsi märgi energia annab sulle kõik, mida sa vajad, et oma unistusi ellu viia

  foto : unsplash / Andrew Ruiz ...

 
foto : unsplash / Andrew Ruiz

 

 

Selle suve viimane on taevas sellel laupäeva, 27. augustil ning toob meile palju head õnne kaasa algavaks septembrikuuks. Tänu targale ja mõistlikule Neitsi märgi energiale, võime me nüüd rahumeeli oma märkmikud välja võtta ning panna valmis pliiatsid ja suled, sest suvepuhkused on selleks korraks läbi saanud. Hea oleks vaadata ka oma suhted ja tutvused üle ning jätta alles ainult parimad. Oma hingerahu huvides ja selleks, et parandada oma elu kvaliteeti. 

Kõik need, kes on sündinud sellel ajal, kui Päike viibib Neitsi märgis, on oma loomuselt hästi organiseeritud, pööravad palju tähelepanu detailidele, on praktilise meelega varustatud ning alati teenistusvalmid. Ja võib-olla ka natuke tundlikud. Neitsile meeldib uurida, õppida, analüüsida, arvutada ning alati teisi aidata. 


27. augusti noorkuu: homse päeva vundament laotakse täna

Millised on sinu unistused, soovid ja igatsused? Kui tihti sa julged ise selle peale mõtelda? Mida sa sooviksid, kui kõik oleks võimalik? Tahad sa paremaid suhteid teistega? Praegu on õige aeg selleks. Tahad sa paremaid suhteid lähedastega? Alusta kohe homme, kasuta seda nädalahetust ära selleks, et olla nendega, kes on sulle tõesti tähtsad. Kas sa tahad minna maale elama ja olla inimestest eemal? Siis ära unusta, et selliseid muutused oma elus tuleb teha sammhaaval ja tasapisi. 

 

 

Sa oled nüüd ilmselt aru saanud, et 27. augusti noorkuu aitab sul oma elus prioriteete paika panna ning annab sulle vahendid, mille abil oma eesmärke, soove ja unistusi ellu viia. Kõik on võimalik. Just praegu on kõige parem aeg selleks, et keerata oma elus uus lehekülg ja alustada uue peatükiga. Unista suurelt, sest mõned unistused on määratud täituma. 

Seekordne noorkuu tuletab meile meelde, et kõik see, mida sa täna teed, mõjutab sinu tulevikku. Ja sellel perioodil võid sa ka hakata rohkem mõtlema oma tervise peale ning sellele, kui palju sa oma tervise eest üldse hoolitsed. 

 

Neitsi ebakindlus tekitab segadust

Kui sina oled ka selline, kes kogu aeg oma elu üle järele mõtleb ja muudkui arutleb endamisi iga asja üle, mis su elus on aset leidnud, siis Neitsi energia võib tekitada sinu peas veelgi suuremat segadust. 

Neitsi tähemärk on liiga kriitiliselt häälestatud aga ainult selle tõttu, et ta tahab anda endast parimat. Seega, kui sa järgnevatel päevadel tunned, et sa hakkad ennast liiga palju maha tegema või muutud iseenda suhtes liiga kriitiliseks, siis katsu olla natukenegi parem enda vastu. 

Neitsi on üldiselt väga ebakindel, sellepärast võib juhtuda, et ka sina hakkad korraga üle mõtlema ja kõhklema liiga palju, teadmata korraga, mida sa siis õieti teha tahad ja mida sa selle jaoks tegema peaksid. 

 

 

Suhe Marsiga

Aga 27. augusti taevakaarti ei saa lugeda ainult Kuu faaside järgi. Uraan liigub retrograadselt alates 24. augustist ning soovitab meil liikuda oma plaanide suunas ning viia oma eesmärke ellu isegi juhul, kui sul tuleb selle jaoks häält tõsta ning võidelda oma õnne eest. Aga ka Marsil on oma sõna öelda selles loos. 

Noorkuul tuleb hakkama saada mässumeelse Marsiga ja selle tõttu võib eelseisev nädalavahetus panna su närvid korralikult proovile. Sa võid küll tunda soovi, et sa tahad tegutseda ja kohe aga parem oleks, kui sa sunniksid ennast rahulikuks ja ootaksid natuke. Seda enam, et planeet Veenus on hetkel tülis Uraaniga ja mis võib kaasa tuua omakorda suuri probleeme. 

Aga õhus peaks praegusel perioodil olema rohkem kirge ja romantikat. Ja seda peaks eriti tunda olema teki all. 


Mida see noorkuu sinu tähemärgile kaasa toob? 

Otse loomulikult puudutab selle suve viimane noorkuu igat tähemärki erinevalt aga kindel on see, et kõikidele on tal varuks palju häid üllatusi. 

Jäärad peavad hakkama tõsisemalt mõtlema selle üle, kuidas muuta oma elu tervislikumaks. Praegu on selleks kõige parem aeg, sest kui sa alustad nüüd ja kohe, muutub su tervis palju paremaks, sa ise ilusamaks ja nooremaks ning boonusena saad sa palju energiat juurde. 

Sõnnid peavad ootamatuteks olukordadeks valmis olema. Seda on kergem öelda, kui teha. Aga mida vabamalt sa võtad, seda meeldivamad ja ilusamad on eesolevad muutused.

Seekordne noorkuu valgustab Kaksikute 4. maja, mis on seotud perega. Seega praegu on õige aeg selleks, et võtta aega maha, rääkida lähedastega, kuulata neid ära ning kuulata ka iseennast.

Mis puutub Vähi tähemärki, siis on ta kahevahel. Ta tahaks veel natuke suve nautida ja pidutseda, samas on ka igatsus olla lõpuks ometi üksi ning nautida omaenda seltskonda. 

 

 

Lõvi, hea oleks, kui sa heidaksid pilgu oma rahaasjadele. Eriti juhul, kui sa oled terve suve ainult päikeseloojanguid nautinud mererannas. 

Mis puutub Neitsi märki, siis on aeg natuke järele mõtelda: mida sasaaksid ise ära teha selleks, et oma unistusi ellu viia? 

Kuidas siis Kaaludega jääb? Kõikide märkide järgi tunnevad Kaalud järgnevatel päevadel nagu oleksid nad korraga paksu udu sees, ometi olid neil nii suured plaanid. Pole midagi teha, tuleb lihtsalt oodata, kuni see aeg möödub.

Skorpion on aga võidumees praegu. Ta on valmis mägesid liigutama. Aga hea oleks, kui ta ei unustaks hoida seejuures oma vaimset tervist. 

Ambur igatseb kiituste ja tunnuse järele. Ja seda kõike noorkuu talle ka toob ja rohkemgi veel. Talle patsutatakse tunnustavalt õlale, loorberipärg pannakse talle pähe ja miks mitte: ta võib kindel olla sellele, et ta hakkab juba varsti palju paremat palka saama.

Kaljukits on aga pähe võtnud kõik sinnapaika jätta ja minna Lõuna-Ameerikasse maid uurima. Või siis jätkama oma õpinguid. Või leidma uue töökoha. Suured seiklused on Kaljukitse ees ootamas.

Veevalaja aga tahab rääkida südamest südamesse. Rääkida oma tunnetest. Ja armastusest. 

Kalade märki on aga ees ootamas üks väga ilus üllatus. Mis on seotud raha, tervise, armastuse või õnnega. Aga kuna tegemist on üllatusega, siis lähemalt sellest rääkida ei saa.


 


Kommentaare ei ole