{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 13. august

  ...

 

foto : unsplash / Kylie Lugo

Jäär

Armastus. Jupiter mõjutab täna sinu armastuse sektorit. Ja tänu sellele on sind ees ootamas erakordselt hea päev, eriti siis, kui sa peaksid veel vallaline olema. Kui sa oled juba kellegagi koos, kaitseb Jupiter su paarisuhet. Töö. Sa ei ole eriti paindliku meelega hetkel ja katsud jõuga läbi ajada. Tervis. Otsi hingerahu, kõik muu saad sa pealekauba. Raha. Vanad võlad võivad probleeme tekitada.

Väike nõuanne: kui tuju pole kõige parem, siis katsu näha rohkem seda, mis su elus hästi on


Sõnn

Armastus. Täna peaks sind ees ootama eriti tore päev, täis nalja ja naeru. Juba ammu pole sa ennast nii hästi tundnud. Töö. Sul on palju plaane, sa ei jõua ära oodata, millal sa saaksid tegutsema hakata. Tervis. Söö rasvavaest ja valgurikast toitu. Raha. Täna võid sa sooritada väga häid tehinguid.

Väike nõuanne: sea endale väikesed eesmärgid. Hakka spordiga tegelema või lõpeta suitsetamine. 


Kaksikud

Armastus. Jupiter kaitseb ikka veel su paarisuhet ja see tähendab, et tänane päev ei tohiks sulle probleeme kaasa tuua. Töö. Millal sa viimati koolitusel käisid või midagi juurde õppisid? Tervis. Merkuur soovitab sul hoolitseda rohkem oma tervise eest. Ära ainult muretse liiga palju. Raha. Pluuto kaitseb su rahaasju ja toob sulle head õnne kaasa.

Väike nõuanne: muuda oma meelelaadi, elu ja vaatenurka ning kõik su ümber muutub


Vähk

Armastus. Üldjoontes on sind ees ootamas üsna positiivne päev. Töö. Hoia madalat profiili. Tervis. Miks mitte minna seenele? Vähemalt hoiad sa oma närve nii. Raha. Ära hüppa üle oma varju.

Väike nõuanne: ära unusta, et tulevik sõltub sellest, mida sa täna teed, seega tegutse selle nimel, et muuta oma tulevik paremaks

 


Lõvi

Armastus. Ära vii oma ähvardusi täide ja ära hakka kohvreid pakkima. Oota paar päeva ja alles siis langeta otsus. Kui sa oled vallaline, siis hoia silmad lahti ja ära maga oma suurt armastust maha. Töö. Neptuuni aspekt toob sulle täna õnne kaasa. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Investeerimine oleks väga hea mõte.

Väike nõuanne: ära näita liiga suurt rahulolu välja


Neitsi

Armastus. Suured tormipilved kaovad sinu armastuse sektori kohalt ja see tähendab, et tänasest alates pole sul enam probleeme vaja karta. Kõik läheb hästi. Töö. Tee kõik, et su suhted töökaaslastega oleks head. Tervis. Naera rohkem, siis on süda rõõmus. Raha. Planeedid toovad sulle täna rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: veeda rohkem aega oma lähedastega


Kaalud

Armastus. Sa tahad hingelist lähedust partneriga. Sa vajad kedagi, kes sind sõnadetagi mõistaks ja viiks su seitsmendasse taevasse. Töö. Täna oled sa võitlusvalmis ja viid kõik oma plaanid ellu. Tervis. Ükski haigus ei tohiks sind kimbutada hetkel. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: seitse korda mõõda ja üks kord lõika


Skorpion

Armastus. Veenuse aspekt ei ole just kõige parem. Mõned probleemid ja arusaamatused võivad tekkida partneriga. Töö. Tänane päev toob sulle häid uudiseid. Tervis. Tänu Marsile oled sa heas vormis. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: ära peida oma tundlikku loomust ükskõiksuse taha, muidu näevad teised sinus kedagi, kes sa tegelikult ei ole



Ambur

Armastus.  Kui su süda on veel vaba, võib täna aset leida üks erakordne kohtumine. Töö. Täiesti tavaline tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Ära söö liiga palju, aeg-ajalt võib endale midagi head lubada aga mitte iga päev. Raha. Täna võid sa suurt kasumit teenida.

Väike nõuanne: enne kui sa hakkad torni ehitama, pead sa arvestama kulud kokku


Kaljukits

Armastus. Planeedid on valmis tegema sulle ilusa kingituse ning tooma su ellu armastust ja õnne. Töö. Seisa oma huvide eest väljas. Tervis. Su tervis hakkab paranema. Raha. Ära soorita suuremaid tehinguid täna.

Väike nõuanne: kohane iga olukorraga ruttu 


Veevalaja

Armastus. Tänane päev toob sulle suure rõõmusõnumi, osta šampus õhtuks valmis. Töö. Täna leiad sa ühe toetaja endale. Tervis. Ilmselt oled sa liiga närviline, katsu sporti teha. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära hädalda ja virise kogu aeg

 

Kalad

Armastus. Täna võid sa otsida vaheldust oma nii üksluisesse ellu. Mõtle enne korralikult järele, kui sa mingi rumalusega hakkama saad, mida sa hiljem kogu elu võid kahetseda. Töö. Vii oma unistused ellu ja ära kahtle oma võimetes. Tervis. Jupiter kaitseb su tervist, kõik läheb hästi. Raha. Ära kuluta praegu rohkem kui vaja.

Väike nõuanne: naudi tänast päeva ilma, et sa kogu aeg homse pärast muretseksid

Kommentaare ei ole