{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas saada ilusat ja ühtlast päevitust

  Foto : unsplash / Jens Kreuter    Päike, suvi ja ilusad il...

 

Foto : unsplash / Jens Kreuter

 

 Päike, suvi ja ilusad ilmad on tagasi. Kuidas saada ühtlaselt pruuniks ja nii, et päevitus ka peal püsiks? Ilma, et see tervist ohtu paneks. 


1. Mine randa

Kui sa ei ole kindel, kas päevitada aias või mere ääres, siis ära enam kauem mõtle ja mine randa. Miks? Esiteks soodustavad merevesi ja meresool päevitamist, seega saad sa kiiremini ilusa jume. Teiseks on rannas päevitamine palju meeldivam, kui aias, sest aias on sageli liiga palav. Kolmandaks on see ju hea põhjus, miks mere äärde minna. Ära unusta päikesekaitsekreemi!

2. Kõnni päikese käes

Vees olles saad sa rutem pruuniks. Jah, peesitada on küll mõnus rannaliival aga ilusa ja ühtlase päevituse saamiseks tuleb sul minna ujuma. Ja kui sa päikese kätte lähed, siis ära unusta, et kõige õigem aeg selleks on kella 10 - 12 vahel ja pärast peale 16h. Ka pilvine taevas laseb päikese UV kiiri 90% võrra läbi, seega päevitud sa isegi pilves ilmaga. Selleks, et päevitumine läheks rütmilisemalt, võid sa mängida rannapalli või siis vormida liivalosse lastega. Tähtis on, et sa liiguksid.

 

 

 

3. Toitu õieti

Sest õige söömine võib sul aidata kiiremini pruuniks saada. Selleks, et valmistada päevitust ette seestpoolt, söö palju porgandeid. Riivi porgandeid või näri toorelt, kõik on lubatud selleks, et saada vajalikku beeta-karoteeni. Ja kui sa teada saad, et porgandid on ka väärtuslikud antioksüdantide allikad, siis oled sa kindlasti hommikul esimesena turul porgandeid ostmas. Selleks, et veelgi rutem pruuniks saada, võid sa osta apteegist vastavaid preparaate, mis aitavad kiiremini päevituda. 

4. Tõsta oma päevitust esile kandes valgeid rannariideid 

Heledad ja erksad toonid on kõige ilusamad päevitunud naha peal. Seega vali valged rannariided, mis tõstavad su päevitust veelgi paremini esile. Valge värv on aegumatu värv ja sobib hästi nii bikiinide, kui trikooga. 

5. Kanna läbipäevituvaid rannariideid

Selleks, et ühtlast päevitust saada, kanna läbipäevituvaid päevitusriideid, mis tagavad kuldse jume pealaest jalatallani tänu spetsiaalsele materjalile, mis laseb UV kiiri läbi.

6. Päikesepõletuse korral

Kui su nahk on saanud kannatada tänu päikesele, siis määri peale jogurtit, mis leevendab ja rahustab nahka. 


Kommentaare ei ole