{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 31. august

foto : unsplash / Evi Radauscher    Jäär Armastus. ...

foto : unsplash / Evi Radauscher

 

 Jäär

Armastus. Kui sa vallaline, siis hoia silmad lahti, kogu sinu elu võib täna ühel hetkel muutuda. Armastus ei hüüa tulles. Töö. Kuula alati teiste arvamust. Tervis. Tänu Marsile ei tohiks ükski haigus sind kimbutada. Raha. Ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda.

Väike nõuanne: naerata ja elu naeratab sulle vastu


Sõnn

Armastus. Tänane päev võib sulle tuua õnne ja rõõmu. Töö. Ühtegi arusaamatust ega erimeelsust ei tohiks tekkida. tervis. Kõik, mida sa praegu vajad, on rahu ja vaikus ning lähedased sinu ümber. Raha. Jupiter soovitab sul olla ettevaatlikum oma rahaasjadega ümber käies.

Väike nõuanne: ära ärritu iga asja peale, hoia oma närve


Kaksikud

Armastus. Veenus ja Marss tegutsevad sinu armastuse sektoris täna ja kingivad sulle ilusa päeva. Töö. Ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda, kuula targemate nõuandeid. Tervis. Ära ela selleks, et süüa vaid söö selleks, et elada. Raha. Tänane päev võib sulle raha juurde tuua.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse


Vähk

Armastus. Kõik peaks minema nii hästi, kui võimalik, naudi oma elu. Töö. Varu kannatlikkust ja ära reageeri üle. Sa ei saa nagunii midagi teha, et probleeme ära hoida. Tervis. Planeedid kaitsevad hetkel sinu tervist. Raha. Hea päev, et leida võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: ära võta asju nii isiklikult


Lõvi

Armastus. Planeedid toovad täna vallalistele palju head õnne kaasa. Tänane päev peaks tulema eriti romantiline. Töö. Sa teadsid, et see nii läheb ja sa ei saa sinna midagi parata. Oota paremad ajad ära. Tervis. Sa oled liiga närviline, katsu natuke sporti teha iga päev, et pingeid maandada. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära ole nagu kits kahe heinakuhja vahel

 


Neitsi

Armastus. Jupiter ja Veenus hoolitsevad täna sinu eest, Jupiter on eriti helde ja toob su päeva nii rõõmu kui õnne. Töö. Tänu Merkuurile võid sa täna ära teha suuri tegusid. Tervis. Kuula Veenuse nõu ja ära söö ennast haigeks. Raha. Vaata, et keegi sind lõksu pettuste abil ei püüa.

Väike nõuanne: tark ei torma


Kaalud

Armastus. Sa pead hakkama saama Saturni heitliku ja muutliku mõjuga. Täna võib palju arusaamatusi ja möödarääkimisi tekkida. Töö. Marss aitab sul õigeid otsuseid vastu võtta. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda. Raha. Täna võid sa oma majanduslikku seisu parandada ja tulevikku kindlustada.

Väike nõuanne: suur tükk ajab suu lõhki


Skorpion

Armastus. Armastus võib täna viia selge mõistuse. Ära anna kiusatusele järele, sa võid seda hiljem kogu elu kahetseda. Töö. Täna tekivad väga head võimalused. Tervis. Ilmselt tunned sa viimasel ajal suurt masendust peal, selle vastu aitab positiivne mõtlemine ja liikumine. Raha. Võlg on võõra oma.

Väike nõuanne: ümbritse end optimistlike inimestega

 


Ambur

Armastus. Veenus kaitseb su paarisuhet ja toob õnne vallalistele. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Mõtle ainult rõõmsaid mõtteid, sest muretsemine teeb haigeks. Raha. Täna võid sa leida häid võimalusi, kuidas oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: ära mõtle üle


Kaljukits

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma põhjust rahuloluks. Töö. Edu ei ole enam kaugel, jätka samas vaimus. Tervis. Toitu tervislikumalt ja su tervis paraneb. Raha. Praegu on kõige õigem aeg tegutsemiseks. 

Väike nõuanne: hoia külma närvi igas olukorras


Veevalaja

Armastus. Planeetide seis ei ole hetkel kõige parem ja selle all võib kannatada eelkõige kodune õhkkond. Töö. Tee oma tööd rahulikult ja ära muretse liiga palju. Tervis. Sa pead hakkama enda eest rohkem hoolitsema, sa ei ole rauast. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas. 

Väike nõuanne : ära lase ennast nii palju mõjutada


Kalad

Armastus. Suhe partneriga peaks olema hea ja rahulik. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Töö. Ära tee midagi, mis võiks teha halba su heale nimele. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid kaduma. Raha. Planeedid aitavad suurendada sissetulekuid.

Väike nõuanne: ära süüdista teisi enda probleemides

Kommentaare ei ole