{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 3. august

foto : unsplash / Melissa Askew    Jäär Armastus. S...

foto : unsplash / Melissa Askew

 

 Jäär

Armastus. Sa teed omalt poolt kõik, et hoida kodurahu. Aga ometi mõnikord ei suuda sa end tagasi hoida ja lased lendu paar teravat märkust lihtsalt meeldetuletuseks. Kui sa oled aga vallaline, siis lõpeta kohe see südamete murdmine. Töö. Vastutustkoorem suureneb. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Üldjoontes peaks kõik hästi minema ehkki lotoga sa täna ilmselt ei võida. 

Väike nõuanne: ole valmis esimest sammu tegema ja vabandama, kui vaja

 

Sõnn

Armastus. Armastuse planeedist Veenusest saab täna sinu parim liitlane ja tänu sellele on sind ees ootamas väga ilus päev. Kui sa oled vallaline, siis pole sul hetkel ilmselt lihtsalt tuju ega tahtmist vaevata oma pead muude asjadega. Töö. Sinu asjad hakkavad liikuma paremas suunas. Tervis. Terves kehas terve vaim. Raha. Imede peale ei maksa sul täna lootma jääda, seega tee tarku otsuseid.

Väike nõuanne: iga asi omal ajal, mitte varem ega hiljem


Kaksikud

Armastus. Naudi neid hetki, mil su elus pole ühtegi muret ja ära hakka ise endale probleeme juurde tekitama. Töö. Omanda uusi teadmisi. Tervis. Hoolitse oma tervise eest. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema. Ära mingil tingimusel ainult laena kellelegi raha, kui sa ei taha suuri probleeme kaela saada.

Väike nõuanne: ära unusta paremini oma käitumist kontrollida


Vähk

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis katsu veeta rohkem aega oma elukaaslasega kahekesi. See tuleks teie suhtele kasuks. Kui sa oled aga vallaline ja kohtud täna kellegagi, siis pole see õige inimene. Ära tee endale liiga suuri lootusi. Töö. Kuu muudab sind palju nõudlikumaks, samas toob sulle mõningaid pettumusi ja viivitusi kaasa tänasesse päeva. Tervis. Merkuur soovitab sul paremini oma tervise eest hoolitseda. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju tuleviku pärast ja ära muutu liiga kannatamatuks

 

 

Lõvi

Armastus. Tänane päev peaks tooma su ellu palju õnne ja armastust. Töö. Tegele oma probleemidega, see aitab sul olukorda paremini hinnata. Tervis. Tervis peaks sul olema hetkel väga hea. Raha. Jupiter kaitseb su rahaasju täna.

Väike nõuanne: ära torma kinnisilmi


Neitsi

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib tänane päev su elus kõik muuta. Töö. Mõned arusaamatused ja väikesed probleemid võivad tekkida, ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda. Tervis. Söö rohkem värsket toitu. Raha. Ole säästlikum.

Väike nõuanne: sa ei tea kunagi, kuidas ja millisel kujul õnn su ellu tuleb, ära lase tal mööda minna


Kaalud

Armastus. Ära ela oma halba tuju oma elukaaslase peal välja. Kui sa oled vallaline, siis oled valmis selleks, et ainult üks hetk võib kõik muuta. Töö. Kõige raskemad ajad on nüüd möödas. Tervis. Söö valgurikast toitu. Raha. Ära jää liiga palju pankade peale lootma. 

Väike nõuanne: ole loomingulisem


Skorpion

Armastus. Tänane päev toob sulle ühe väga hea uudise. Töö. Sa ei suuda enam välja taluda seda igapäevast rutiini ja üksluisust. Hoia oma närve. Raha. Kõik su probleemid lahenevad.

Väike nõuanne: õpi midagi uut

 


Ambur

Armastus. Väga hea päev on sind ees ootamas. Töö. Jupiter kaitseb sind, tänu sellele ei tohiks täna ühtegi probleemi tekkida. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis, ära unusta palju naerda. Raha. Jupiter toob sulle täna raha juurde.

Väike nõuanne: ära kuluta selle peale, mida sa soovid vaid mida sa vajad


Kaljukits

Armastus. Kui miski sind täna ärritab, siis ära süüdista selle kohe kõiki teisi. Töö. Suhe töökaaslastega võib olla natuke pingeline. Tervis. Katsu rohkem enda tervise eest hoolitseda. Raha. Otsi võimalusi, kuidas oma kapitali kõige paremini paigutada.

Väike nõuanne: ära ütle ega tee midagi mõtlematut


Veevalaja

Armastus. Tänane päev võib tuua põhjust armukadeduseks. Töö. Kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab. Tervis. Kõik läheb hästi, kui sa lõpetad muretsemise. Raha. Ära kaota oma olukorra üle kontrolli.

Väike nõuanne: isegi, kui kõik ei lähe nii nagu sa seda sooviksid, ära kaota elurõõmu ja mõtle ainult häid mõtteid, siis kaovad kõik pinged su ümber


Kalad

Armastus. Ära armu nii tihti ja nii ruttu. Sa teed ainult iseendale sellega halba. Töö. Täna saad sa kiita oma töö eest. Tervis. Katsu rohkem puhata ja hoia ennast. Raha. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: sa ei pea kulutama kõike, mis sul on

Kommentaare ei ole