{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ilmselged märgid, et su eks ei tule enam kunagi tagasi

  foto : unsplash / Ümit Bulut Lahkuminek ei ole kunagi kerg...

 

foto : unsplash / Ümit Bulut


Lahkuminek ei ole kunagi kerge. Tuleb õppida elama ilma selle inimeseta, kellega sa oma elu jagasid ja kellega sul on nii palju mälestusi. Lahkumineku valu ei sõltu sellest, kui kaua te koos olite: 7 aastat või 6 kuud. Muidugi sa võid endale öelda, et küll sa saad üle ja küll kõik saab korda, on asju, mida sa ei saa kontrollida ja millest on raske üle saada. Mõnikord ei lähe asjad plaanide kohaselt. Ja selleks, et valust üle saada, läheb rohkem aega. Sellisel juhul võid sa isegi oma hinges loota, et teine inimene tuleb kord tagasi. Tegelikult aga on nii, et selliseid lootusi oma südames hoides, teed sa ainult iseendale rohkem haiget. Millised märgid aga viitavad sellele, et su eks ei tule tagasi ja et on viimane aeg oma elus teine leht keerata.

Selleks, et sa saaksid oma eluga edasi minna, pead sa sellega leppima, et su eks ei tule tagasi. 

 

Sul pole temaga enam ainsatki kontakti

See aeg, mis järgneb lahku minemisele, on ilmselt kõige raskem. Sellel perioodil tunned sa kõige rohkem üksindust, valu, kurbust ja nostalgiat. Loomulikult võid sa mõnel sellisel hetkel murduda ja saata sõnumi oma eksile. Kui ta aga sulle ei vasta ja ei võta sinuga üldse ühendust, pead sa leppima sellega, et ta on oma eluga edasi läinud. 

 

 

Ta on sind sotsiaalmeedias ära blokeerinud

Eks peale lahku minekut tekib ikka selline periood, mille ajal tuntakse rohkem huvi, et kuidas teisel läheb ja millega ta tegeleb. Läbi sotsiaalmeedia saame me nüüd olla kõigega kursis. Kui su eks sind aga on ära blokeerinud igalt poolt, on see märk, et ta ei taha, et sa enam tema eraelu näed.

 

Su eks on oma eluga edasi läinud

Kui su eksil on juba keegi teine, siis on see kindel märk, et ta ei tule tagasi. Kui ta on õnnelik oma uue armastusega, on ta oma eluga edasi läinud ja sa peaksid tegema sama.

 

 


Kommentaare ei ole