{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 26. juuli

foto : unsplash / Le Petale Studio    Jäär Armastus...

foto : unsplash / Le Petale Studio

 

 Jäär

Armastus. Vallalised ilmselt kõhklevad, kartes liikuda vales suunas. Parem oleks lükata tulevikuplaanid mõneks ajaks edasi. Ka paaridel võib omavahelisi raskusi ette tulla, kõige tähtsam on pidada meeles seda, et kui asjad võtavad halva suuna, ei ole õige aeg õli tulle lisada. Töö. Kasuta oma ülevoolavat energiat selleks, et viia oma eesmärke ellu. Tervis. Mõtle rohkem oma tervise peale. Raha. Üldiselt on su väljavaated väga head hetkel. 

Väike nõuanne: ära usalda kõiki


Sõnn

Armastus. Vaadates praegust planeetide seisu, peaksid su tunded olema hetkel sügavad. Miski ei peata sind. Töö. Tööpäev algab üsna ilusasti, sa oled valmis kõikide probleemidega tegelema. Tervis. Hoolitse oma tervise eest ja tee rohkem sporti. Raha. Ära hakka spekuleerima, planeedid sulle õnne täna ei too ja sa võid kõik kaotada.

Väike nõuanne: ära ole nii tagasihoidlik, magad head võimalused maha


Kaksikud

Armastus. Tänane päev ei tule ilmselt kõige parem ja sul pole pääsu elukaaslase halvast tujust. Töö. Kiire ja toimekas tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Katsu võtta aega iseendale ja puhka. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

Väike nõuanne: ole kannatlikuma meelega


Vähk

Armastus. Vana armastus ilmub täna välja ja annab endast elumärki. Töö. Näita, milleks sa veel võimeline oled. Tervis. Hoia oma selga ja ära tee endale liiga. Raha. Päike toob sulle head rahaõnne kaasa, Kuu aga paneb kulutama. 

Väike nõuanne: piirates kulutusi paraneb su enesetunne

 


Lõvi

Armastus. Mis silmist, see südamest. Vähemalt usud sina, et praegusel hetkel on kõige parem teha üks korralik suhtepaus. Töö. Ole ettevõtlikum. Tervis. Ole kõiges mõõdukas. Raha. Päike aitab sul oma rahalist seisu parandada.

Väike nõuanne: võta asju vabalt, selle asemel, et pidevalt oma probleemide peale mõtelda. 


Neitsi

Armastus. Veenus toob su ellu armastust ja romantikat. Töö. Marss toetab sind täna kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Ära muretse nii palju, stress ei ole tervisele hea. Raha. Katsu olla kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ole rõõmus


Kaalud

Armastus. Üks väike vahejuhtum võib täna muuta terve su päeva ilusaks. Töö. Ära usalda kõiki ja kontrolli alati kõik üle. Tervis. Sa peaksid olema täna üsna heas vormis, võimeline mägesid liigutama. Raha. Ole ettevaatlikum oma rahaasjadega.

Väike nõuanne: ära müü laskmata karu nahka


Skorpion

Armastus. Planeedid on täna sinu vastu head ja toovad su ellu armastust. Töö. Ole entusiastlikum. Ja ära unusta naeratada. Tervis. Üldiselt oled sa heas vormis, natuke närviline ainult. Raha. Parem karta, kui kahetseda.

Väike nõuanne: ole parem nii iseenda, kui teiste vastu

 


Ambur

Armastus. Kui sa tahad midagi muuta oma paarisuhtes, tuleb sul tegutseda. Kui sa lendad nagu liblikas õielt õiele, tekitad sa ainult suuremaid probleeme. Töö. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida. Tervis. Ära kurna oma tervist ära. Raha. Hea oleks, kui sa õpiksid vähesega hakkama saama.

Väike nõuanne: las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi


Kaljukits

Armastus. Ära põgene oma probleemide eest, muidu läheb olukord veelgi hullemaks. Töö. Asu asja kallale ja ära keeruta. Tervis. Ükski terviseprobleem sind täna ei ohusta. Raha. Head uudised ei jää tulemata.

Väike nõuanne: lahenda oma probleemid ära


Veevalaja

Armastus. Ära hakka täna oma elukaaslast provotseerima. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda oma elu armastusega. Töö. Ära hõiska enne õhtut. Tervis. Täna peaksid sa olema heas vormis. Raha. Hoia oma rahaasjadel silma peal. 

Väike nõuanne: hoia oma suhteid lähedastega


Kalad

Armastus. Veenus toob täna vallalistele õnne. Paaride jaoks aga ei tule tänane päev kõige parem, ärge hakake ainult arveid klaarima teiste ees. Töö. Praegu on sul väga head väljavaated. Tervis. Ära muretse, kõik läheb hästi. Raha. Tark ei torma. 

Väike nõuanne: ära arva, et kogu maailm peab ümber sinu keerlema

Kommentaare ei ole