{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 12. juuli

  foto : unsplash / Kateryna Hliznitsova Jäär Armas...

 

foto : unsplash / Kateryna Hliznitsova

Jäär

Armastus. Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas kaunis ja paljutõotav päev. Kes teab, kellega su sammud juhuslikult pargiteel ristuvad. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis ära unusta, et suhtlemine on iga suhte alus. Töö. Lõpuks ometi hakkavad su pingutused end ära tasuma, tänane päev peaks sulle tooma häid uudiseid. Ära tee kadedatest välja. Tervis. Võta härjal sarvist ja mine sporti tegema. Raha. Sa tahad, et asjad hakkaksid liikuma lõpuks ometi, sest su praegune rahaline seis piirab su tegevusvabadust. 

Väike nõuanne: unusta oma väikesed mured ja mõtle teiste suurtele probleemidele


Sõnn

Armastus. Jupiter muudab sind romantilisemaks, ära hakka ainult ootama, et keegi sulle kuu taevast alla tooks. Töö. Ära tee vigu, mis võivad sulle kalliks maksma minna. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, võib-olla ainult natuke närvilisem tänu stressile. Raha. Täna võid sa saada raha juurde. 

Väike nõuanne: ole tolerantsem, isegi kui see nõuab sinult mingil määral pingutusi


Kaksikud

Armastus. Kõik probleemid ja arusaamatused peaksid tasapisi kasuma ja tänu Saturnile muutub su paarisuhe palju paremaks. Kui sa oled vallaline, võid sa täna kohtuda ühe salapärase isikuga, kes paneb su väikese südame oma taskusse. Töö. Mõned viivitused ja takistused võivad tekkida, mis panevad su kannatlikkuse proovile. Tervis. Katsu rohkem magada, su keha vajab puhkust. Raha. Hea oleks, kui sa oleksid kokkuhoidlikul. 

Väike nõuanne: hoia neid, kes on seda väärt


Vähk

Armastus. Tänu Uraanile ja Neptuunile on sind ees ootamas ilus ja sündmusterohke päev. Töö. Igaüks oma õnne sepp. Tervis. Midagi hullu ei tohiks täna juhtuda aga võib-olla peaksid sa ise mõtlema, kuidas ma eluviise paremaks muuta. Raha. Võib juhtuda, et täna saad sa raha juurde.

Väike nõuanne: tark ei torma

 


Lõvi

Armastus. Suhe kaaslasega peaks muutuma paremaks ja vabamaks. Tõenäoliselt pingutad sa ka ise selle nimel, et kõik ennast hästi tunneksid. Töö. Tänane päev toob sulle häid uudiseid. Tervis. Tundub, et planeedid ise kaitsevad su tervist täna. Raha. Tõmba püksirihma koomale.

Väike nõuanne: katsu nurki siluda


Neitsi

Armastus. Paljudele teie seast tehakse täna abieluettepanek. Õhus on armastust. Töö. Planeedid toetavad sind kõiges, mida sa ette ka ei võta. Tervis. Tänu Pluuto kaitsele peaksid kaduma kõik terviseprobleemid. Raha. Kõik läheb hästi, kui sa õpid paremini oma raha organiseerima.

Väike nõuanne: ära pea end alati teistest targemaks, õpi hoopis paremini suhtlema


Kaalud

Armastus. Uraan kimbutab sind ikka veel ja tekitab pahandust sinu eraellu. Kui sa aga ise pingutad, võid sa olukorra oma kasuks pöörata. Töö. Mõned su kolleegid võivad sulle kaikaid kodaratesse loopida. Tervis. Mitte ükski planeet ei viibi hetkel sinu tervise sektoris ja seda parem sinu jaoks. Raha. Lahendusi ei olegi nii kerge leida aga kui sa ei hakka liiga palju muretsema, siis sa leiad seda, mida sa otsid.

Väike nõuanne: õpi oma vigadest


Skorpion

Armastus. Tänu Jupiteri toetusele toob tänane päev su ellu armastust ja õnne. Töö. Sa ei saa ülemustest üle ega ümber. Ära näita oma meelepaha nii palju välja ja hoia oma arvamus enda teada. Tervis. Ära pane oma tervist ohtu. Raha. Päike ja Jupiter tegelevad sinu raha sektoriga ja tänu sellele võib tänane päev sulle tuua väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära mossita nii palju

 


Ambur

Armastus. Jupiter ulatab sulle oma abikäe ja toob sulle täna suurt õnne kaasa. Selle tõttu peaks tänane päev olema täis armastust ja heaolu. Töö. Hea päev selleks, et kindlustada oma positsiooni. Tervis. Sa oled närviline, sest sa ei puhka piisavalt. Raha. Tänu Jupiterile avaneb üks võimalus, mis aitab sul oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: kirjuta oma unenäod üles, sa võid saada ühe tähtsa sõnumi lähipäevil


Kaljukits

Armastus. Ära anna kiusatustele järele, sest kõik mis hiilgab, ei ole veel kuld. Töö. Tänu Jupiterile läheb täna kõik hästi. Tervis. Midagi tõsist ei tohiks täna juhtuda. Raha. Väike rahaingel külastab sind täna.

Väike nõuanne: ära solvu iga väikese märkuse pärast


Veevalaja

Armastus. Tänane õhkkond on pigem romantiline. Üksikud südamed leiavad teineteist. Töö. Saturn toob sulle head õnne kaasa. Tervis. Marss muudab su tervist tugevamaks. Raha. Päike paneb sind rohkem kulutama aga Jupiter soovitab olla kokkuhoidlikum. Ja selle tõttu sa ilmselt ei teagi, mida teha.

Väike nõuanne: ära muretse tuleviku pärast


Kalad

Armastus. Ilmselt õpid sa täna rohkem hindama seda, mis sul juba on. Oleks on paha poiss, väike on on hea. Töö. Mõned viivitused võivad teekkida, ära muretse liiga palju, kõik laabub lõpuks. Tervis. Täna peaksid sa olema heas vormis. Raha. Sa võid leida uue sissetulekuallika. 

Väike nõuanne: ole hea teiste vastu

Kommentaare ei ole