{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 3. juuli

  foto : unsplash / the blowup Jäär Armastus. Tänan...

 

foto : unsplash / the blowup

Jäär

Armastus. Tänane päev võib kaasa tuua pingeid, omavahelisi möödarääkimisi ja lahkarvamusi. Kui sa leiad mingi vabanduse, siis mine veeda see päev parem omaette kusagil. Kui sa oled vallaline, siis ei too tänane päev midagi märkimisväärset kaasa, su unelmate prints või printsess peab veel natuke kannatama. Töö. Isiklikest probleemidest hoolimata, oled sa töö juures asjalik ja tragi. Tervis. Ilmselt oled sa natuke närvilisem, tee hingamisharjutusi. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära liiga palju lobise


Sõnn

Armastus. Paljudel teie seast on praegu probleeme suhtlemisega, katsu mitte vaielda ja ole järeleandlikum. Töö. Ole julgem ja ettevõtlikum, planeedid aitavad sind. Tervis. Su tervis peaks olema väga tugev, ilmselt ei pääse ükski viirus ega bakter sind kimbutama. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: püstita endale väiksemad eesmärgid


Kaksikud

Armastus. Tõenäoliselt on su elus praegu teised mesinädalad. Vähemalt ilus ja romantiline periood. Kõike seda tänu Jupiterile, kes toob su ellu rõõmu ja õnne. Töö. Sa oled muutunud liiga autoritaarseks ilma, et sa isegi endale sellest aru annaksid. Tervis. Kui sa jooksid vähem alkoholi ja toituksid tervislikumalt, oleks su tervis tunduvalt parem. Raha. Isegi, kui see sulle ei meeldi, siis täna jäta parem oma rahakott koju.

Väike nõuanne: ära mossita nii palju, eriti siis, kui sa ise süüdi oled


Vähk

Armastus. Ilmselt hakkab su kaaslane nägema sind täna läbi uue pilgu, sest sa oled heas tujus ja nakatad oma rõõmsa meele ja heade ideedega ka teda. Kui sa oled vallaline, võid sa täna kohtuda kellegagi, kes ei ole enam vaba. Töö. Liigne kriitika ja kadedus mõjuvad kurnavalt. Tervis. Sa peaksid täna rohkem liikuma, see teeks su tervisele head. Raha. Täna on sind ees ootamas väga hea päev.

Väike nõuanne: ära unista ainult, tegutse

 


Lõvi

Armastus. Täna peaks kõik hästi minema, kui sa ei muutu ainult liiga armukadedaks. Võib juhtuda, et keegi katsub su elukaaslasega flirtida. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated, haara kõikidest headest võimalustest kinni. Raha. Ilmselt leiad sa võimalused, mille abil lahendada ära kõik oma rahaprobleemid.

Väike nõuanne: mis siis, kui kõik ei lähe nii nagu sa seda tahaksid. Ära võta kõike nii isiklikult


Neitsi

Armastus. Ära võta kõike tõsiselt, mida su kaaslane sulle täna ütleb, tal on selliseid probleeme, millest sa teadlik ei ole. Ole mõistvam. Kui sa oled vallaline, siis tunned sa ilmselt pettumust. Töö. Ära suru oma tahtmist teistele peale, katsu rääkida läbi lillede. Tervis. Marss annab sulle jõudu juurde. Raha. Tänasel päeval peaks sulle varuks olema häid üllatusi.

Väike nõuanne: ulata käsi sõbrale, kes vajab abi


Kaalud

Armastus. Selleks, et olla õnnelik oma paarisuhtes, tuleb oma suhte eest hoolt kanda. Ja selle jaoks tuleb omavahel suhelda. Kui sa oled vallaline, siis saadab armastuse ingel sulle küll oma nooli aga ei saa kuidagi pihta. Töö. Tänane päev ületab kõik su ootused ja lootused. Tervis. Mitte ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada täna. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära põgene oma probleemide eest


Skorpion

Armastus. Pluuto ja Veenus hoolitsevad su armastuse sektori eest ja selle tõttu peaksid sa täna olema vastupandamatu. Ära hakka ainult südameid murdma. Töö. Hea päev on sind ees ootamas, kasuta kõik head võimalused ära. Tervis. Midagi tõsist sul karta pole vaja, lõpeta ainult see suur muretsemine oma tervise pärast. Raha. Ära tegele kahtlaste tehingutega. 

Väike nõuanne: ära võta elu nii tõsiselt

 


Ambur

Armastus. Hoolitse oma elukaaslase eest, ära jäta teda kogu aeg üksi. Te muutute nii teineteise jaoks võõraks. Töö. Suhe kolleegidega on pingeline ja keerulisem, ära täna liiga palju räägi ja vali hoolega oma sõnu. Tervis. Sa oled ilmselt heas vormis täna, ära ainult ise oma tervist ära kurna. Raha. Ära mängi tulega.

Väike nõuanne: ära muutu liiga nõudlikuks


Kaljukits

Armastus. Kui sa keelt hammaste taga ei hoia ja ei ole piisavalt tark, võib täna suur tüli väikesest asjast tekkida. Ilmselt rahaasjade pärast. Töö. Täna peaks palju häid võimalusi tekkima. Tervis. Tee sporti, see aitab pead tuulutada. Raha. Lahenda oma rahaprobleemid ära.

Väike nõuanne: ära nõua teistelt liiga palju


Veevalaja

Armastus. Sa igatsed hingesõbra järele ja tahaksid sellist inimest enda kõrvale, kes sind mõistaks ka ilma sõnadeta. Töö. Jupiter ja Saturn panevad su pähe suuri mõtteid, sa oled palju ambitsioonikam. Ära muutu ainult liiga nõudlikuks teiste vastu. Tervis. Ilmselt on sul palju energiat, ära unusta liikuda. Raha. Ära hakka elama üle oma võimete.

Väike nõuanne: ole diskreetsem


Kalad

Armastus. Päike kaitseb sinu armastuse sektorit. Sind on ees ootamas väga meeldiv päev täis toredaid üllatusi. Töö. Tõenäoliselt leiad sa lahenduse ühele keerulisele probleemile. Tervis. Ära ole nii närviline kogu aeg. Raha. Tark ei torma.

Väike nõuanne: sea endale uusi eesmärke, mille poole liikuda

Kommentaare ei ole