{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 24. juuli

foto : unsplash / seth schwiet    Jäär Armastus. Ku...

foto : unsplash / seth schwiet

 

 Jäär

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ära torma selle kaaslase leidmisega. Naudi elu ja ära aja õnne taga, küll õnn tuleb siis ise sinu õuele siis, kui sa teda kõike vähem ootad. Kui sa oled juba kellegagi koos, ei ole te täna ilmselt ühel lainel kaaslasega. Töö. Hea periood selleks, et leida midagi paremat. Ole ambitsioonikam ja ettevõtlikum. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Planeedid toovad sulle täna rahaõnne kaasa. 

Väike nõuanne: ära kaota julgust, kui alati kõik ei lähe nii nagu sa seda sooviksid


Sõnn

Armastus. Ära tee sääsest elevanti. Kui sa oled vallaline, siis oled sa ilmselt lihtsalt liiga nõudlik. Töö. Merkuur annab sulle häid ideid. Hea oleks, kui sa haaraksid kõikidest headest võimalustest kinni. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Tänane päev võib sulle tuua häid uudiseid.

Väike nõuanne: las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi


Kaksikud

Armastus. Lastega peredel võib täna tekkida kasvastuse teemadel eriarvamusi. Kui sa oled aga vallaline, siis on sul muidki muresid hetkel. Töö. Hoia suud rohkem kinni, et mitte öelda midagi, mida sa hiljem kahetseda võid. Tervis. Tervelt 5 planeeti kaitsevad su tervist täna. Raha. Ettevaatlikkus on tarkuse ema. 

Väike nõuanne: hoia oma arvamus endale ja ära katsu teiste arvamust iga hinna eest pihuks ja põrmuks teha. Nii on parem nii sulle, kui teistele


Vähk

Armastus. Ära unusta, et mida külvad, seda lõikad. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid

 


Lõvi

Armastus. Tänu Jupiterile peaks sind ees ootama ilus päev. Töö. Ära riku ise kõike ilusat ära ja ära anna alust kuulujuttudele. Tervis. Lõpuks ometi hakkavad kõik terviseprobleemid kaduma. Raha. Otsi võimalusi, kuidas investeerida.

Väike nõuanne: ära kritiseeri kõiki ja kõike ning ära muutu liiga sarkastiliseks


Neitsi

Armastus. Tänu sellele, et Saturn sinu armastuse sektorist lahkub, peaksid kaduma kõik su suhteprobleemid. Töö. Üldiselt ei tohiks täna ühtegi probleemi tekkida. Tervis. Ära unusta tervislikumalt toituda. Raha. Unista suurelt.

Väike nõuanne: iga asi omale kohale


Kaalud

Armastus. Ootamatud vahejuhtumid võivad rikkuda su pereelu. Ära võtta puhta tõena kõike, mida sa kuuled. Töö. Kasuta oma tutvusi ära, neist võib sulle praegu palju kasu olla. Tervis. Liigu rohkem, toitu tervislikumalt ja mõtle ainult häid mõtteid. Raha. Su rahaasjad hakkavad paranema. 

Väike nõuanne: ära raiska oma väärtuslikku aega nende peale, kes pole seda väärt


Skorpion

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ei jäta sa ilmselt kedagi ükskõikseks, sa ise tead seda ka, milline mõjuvõim sul on ja kasutad seda ära. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, unistad sa hoopis teistsugusest elust. Töö. Sinust endast sõltub kõik. Tervis. Su üldine tervis hakkab paranema. Raha. Jupiter toob sulle täna suurt rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: ära muutu liiga pessimistlikuks

 


Ambur

Armastus. Ära võta kõike nii isiklikult ja kõik läheb hästi. Töö. Jupiter toob sulle täna õnne ja edu kaasa, Marss aga muudab ambitsioonikamaks. Tervis. Võta vabalt ja lõpeta muretsemine. Raha. Kõik läheb hästi, head uudised ei ole enam kaugel. 

Väike nõuanne: jää igas olukorras rahulikuks


Kaljukits

Armastus. Tänane päev toob su ellu armastust ja õnne. Töö. Pluuto muudab sind ambitsioonikamaks ja tänu sellele võid sa täna suuri asju korda saata. Tervis. Mitte ükski planeet ei tegutse hetkel sinu tervise sektoris. Raha. Lõpuks ometi peaksid sa saama häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära ole nii kangekaelne


Veevalaja

Armastus. Millal sa viimati oma kallimale mõne kingituse tegid? Võib-olla oleks õige aeg nüüd seda viga parandada? Töö. Mõned ootamatud probleemid võivad täna tekkida. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ära unusta, et kõik sinu tänased otsused mõjutavad sinu homset päeva.

Väike nõuanne: raamatute lugemine aitab silmaringi avardada


Kalad

Armastus. Sa ei jaksa enam neid õhtuseid teleka vaatamisi välja kannatada, su hing igatseb millegi muu järele. Töö. Planeetide seis on hetkel üsna neutraalne. Midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas närvipinget maandada. Raha. Hoia petistest eemale. 

Väike nõuanne: katsu jääda rahulikuks hoolimata probleemidest

Kommentaare ei ole