{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : sodiaagi kõige intelligentsemad tähemärgid

foto : unsplash / sk    Kas sa leiad, et sa oled keskmisest ...

foto : unsplash / sk

 

 Kas sa leiad, et sa oled keskmisest intelligentsem? Või siis arvad, et sa ei ole just kõige teravam pliiats? Kuidas ka ei ole, sinu sodiaagimärgil on siin ka oma osa ja mitte just väike. 


Mis üldse on intelligentsus? 

Inimeste jaoks on intelligentsus oskus uute olukordadega kohaneda. Selline oskus võimaldas inimesel areneda. Intelligentsuse tüüpe on mitu. Nii nagu pole kahte täpselt samasugust inimest maa peal, on ka olemas erinevaid teadmisi. Iga indiviidi intelligentsus sõltub tema kasvatusest ja samuti mingil määral bioloogilisest pärandist ning geenidest. 

Rääkides intelligentsusest, viidatakse kõige rohkem ratsionaalsele või loogilisele intelligentsusele, tegelikult on erinevaid intelligentsuse vorme olemas lausa 8. Neist kõige tuntumad on emotsionaalne, keeleline ja kehaline intelligentsus. 

Kõikidel inimest ei ole kahjuks seda oskust tunda oma intelligentsuse vormi, sest meie ühiskond väärtustab kõige rohkem loogika kasutamist. Just selle tõttu ei pea me eriti tarkadeks neid, kellel on tegelikult teistsugune intelligentsuse vorm. 

 


Millised on kõige intelligentsemad tähemärgid? 

Kõikide sodiaagimärkide seast peetakse just kahte märki kõige intelligentsemateks. Ja seda tänu neid valitsevale planeedile.


Kaksikud

Kaksik on üks sodiaagi kõige intelligentsematest märkidest. Tema tarkusele ja teadmistele pole võrdset. Ta leiab lahenduse igale probleemile ega jää kunagi hätta. 

 

Neitsi

Neitsi paistab silma oma suure tarkuse poolest. Neitsi kasutab alati loogilist mõtlemist. Kui sul on mõni Neitsi tähtkujus sündinud sõber, siis pole sul vaja enam ise muretseda, tema leiab väljapääsu igast olukorrast.

Kommentaare ei ole