{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 16. juuli

  foto : unsplash / Monika Grabkowska Jäär Armastu...

 

foto : unsplash / Monika Grabkowska

Jäär

Armastus. Suhe partneriga muutub veelgi lähedasemaks. Tänu Veenusele oled sa mõistvam, hoolivam ja tähelepanelikum. Töö. Tänu Saturni mõjule oled sa valmis haarama härjal sarvist ning tegelema oma probleemidega. Tervis. Ära hakka oma võimeid proovile panema täna. Raha. Jupiter toob sulle rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: ära lase igapäevamuredel oma elu rikkuda

 

Sõnn

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks sind ees ootama tavaline ja rahulik päev. Kui sa oled aga vallaline, oled sa hetkel tõeline südametemurdja. Töö. Suhe töökaaslastega võib praegusel hetkel kõige rohkem kannatada, katsu olla mõistvam ja arvestada ka teiste seisukohtadega. Tervis. Üldiselt peaksid sa end hästi tundma, lõpeta ainult see suur muretsemine. Raha. Parem on, kui rahaasjadest täna rääkima ei hakka.

Väike nõuanne: katsu näha igas asjas midagi head, selle asemel, et otsida endale probleeme juurde

 

Kaksikud

Armastus. Ära lase armastusel ennast pimestada ja ära unusta, et kõik pole kuld, mis hiilgab. Kõike ei maksa ka uskuda, mida sulle räägitakse. Töö. Tegutse rahulikult ja läbimõeldult. Tervis. Ära unusta vitamiine, mida su organism vajab. Raha. Ettevaatlikkus on tarkuse ema.

Väike nõuanne: ära lase igal asjal endale muljet avaldada

 

Vähk

Armastus. Millal te viimati midagi kahekesi tegite nagu vanasti? Millal te leidsite aega selleks, et maha istuda ja rääkida südamest südamesse? Mida ja kui palju sa üldse tead oma elukaaslase elust? Kui sa oled aga vallaline, siis tee end ilusaks, sa ei tea kunagi, millal suur armastus su ellu tuleb. Töö. Tänane päev toob sulle häid uudiseid. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Lotoga sa täna ei võida.

Väike nõuanne: ära provotseeri, sa väsitad iseennast ära

 


Lõvi

Armastus. Võta vabalt ja ära ole nii närviline. Planeetide seis on muutumas ja head uudised on juba sinu poole teel. Töö. Ära koorma ennast liiga palju üle, ilmselt vajad sa praegu rohkem puhkust. Tervis. Merkuur annab sulle tiivad. Raha. Tänane päev ei peaks suuri muutusi kaasa tooma, seega tegutse targalt.

Väike nõuanne: mõtle alati tagajärgede peale


Neitsi

Armastus. Saturn tegutseb hetkel sinu armastuse sektoris ja see tähendab seda, et kui sa ise tõsiselt ei pinguta selleks, et probleeme ära hoida, ei jää probleemid täna tulemata. Töö. Ära sukeldu ülepeakaela töösse ainult selleks, et oma probleemide eest põgeneda. Tervis. Ilmselt kannatad sa suure närvipinge all hetkel. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: austa ka teiste arvamust


Kaalud

Armastus. Ilmselt oled sa romantilisel lainel ja ootad, et su kaaslane sinu mõtteid loeks. Ära muuda ta elu raskeks ja ütle parem, millised igatsused ja soovid sul on. Töö. Ära otsi teiste töös vigu. Tervis. Ära pinguta üle ja hoia oma närve. Raha. Suurte kulutuste tegemiseks ei ole just kõige parem aeg.

Väike nõuanne: ole iseenda ja teiste vastu parem


Skorpion

Armastus. Uuri järele, mis su kaaslast rahutuks teeb. Tal on midagi südame peal, millest ta sulle ei räägi. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt pead sa edasi unistama ja ootama paremaid aegu ära. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Lõpuks ometi peaksid kõik terviseprobleemid kaduma. Raha. Tark ei torma.

Väike nõuanne: võta vanade tuttavatega ühendust

 


Ambur

Armastus. Veenus kaitseb kõiki uusi ja vanu armunuid täna. Töö. Ära unusta hoida oma suhteid töökaaslastega. Tervis. Söö rohkem värsket ja rohelist, see teeb su tervisele head. Raha. Väike rahaingel astub täna ette hoiatamata läbi.

Väike nõuanne: ära istu õhtuti liiga kaua üleval


Kaljukits

Armastus. Aeg on mõtelda oma suhte tuleviku üle. Ja rääkida asjad sirgeks. Kui sa oled aga vallaline, on sind ees ootamas erakordne päev. Töö. Sa leiad toetajaid, mida sa vajad, et oma plaane ellu viia. Tervis. Ära unusta, et sa vajad puhkust. Raha. Päike toob sulle rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: ära ütle kõike välja, mida sa mõtled


Veevalaja

Armastus. Ära muutu liiga nõudlikuks nii iseenda, kui teiste vastu, sa rikud kõikide elu nii ära. Töö. Ole järjekindlam ja töökam. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis, ära unusta sporti teha. Raha. Lepingute sõlmimiseks ei ole just kõige parem päev.

Väike nõuanne: vigadest õpitakse


Kalad

Armastus. Täna ei tohiks midagi märkimisväärset juhtuda, tavaline, rahulik päev on sind ees ootamas. Töö. Organiseeri oma tööasju paremini. Tervis. Ilmselt oled sa väsinud, katsu võtta aega iseenda jaoks. Raha. Tänu planeetide seisule leiad sa võimaluse, mille abil oma majanduslikku seisu kindlustada.

Väike nõuanne: mõtle ainult sellele, mida sa tahad

Kommentaare ei ole