{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid ei kannata valetamist silmaotsaski?

  foto : unsplash / Nicholas Jeffries  Igal inimesel on mida...

 

foto : unsplash / Nicholas Jeffries


 Igal inimesel on midagi sellist, mida ta välja ei kannata või ei talu. Tegemist võib olla inimestega, kellel on harjumus söömise ajal matsutada või kes jäävad alati hiljaks või siis hoopis need, kes on liiga kõva südamega. Palju on neid, kes ei kannata silmaotsaski valet. 

Kroonilised valetajad on sageli inimesed, kes ei huvitu mitte kellesti teisest peale iseenda. Nad muudavad tõde vastavalt oma soovidele ja vajadustele nii, et see võimaldaks neil tunda ennast paremini võrreldes teistega. Tavaliselt on aga nii, et kui inimesed valetavad, siis teevad nad seda selleks, et varjata tõde või siis leiavad nad, et teine inimene pole lihtsalt väärt seda, et tema vastu ausaks jääda. 

Kui sa aga kord avastad, et inimene, keda sa oled usaldanud, sulle valetab, on see väga valus hoop. Sa hakkad mõtlema, millega sa ära oled teeninud sellise kohtlemise või siis otsid hoopis vabandusi selle inimese käitumisele, kuni sa lõpuks mõistad, et sul ei jää muud üle, kui minna oma eluga lihtsalt edasi. 

 

 

Kindel on aga see, et valetajad on alati veendunud, et nad võivad kõiki inimesi petta aga lõpetavad oma elu sageli üksi, sest vähe on neid, kes suudavad selliseid inimesi välja kannatada. 

Mõned inimesed tunnevad valetajad kaugelt ära. Nad oskavad lugeda teise inimese pilgust tõde. Nad ei kannata valetamist. Kui nad peaksid sattuma sellise inimesega kokku, ei hakka nad pikka pidu pidama ja lähevad lihtsalt oma teed. 


Jäär

Jääral on oma eluga piisavalt tegemist, tal pole aega igasuguste manipulaatorite ja valetajatega tegeleda. Jäär on siiras ja otsekohene, talle ei mahu pähe, miks keegi peaks mängima kedagi teist või lihtsalt valetama millegi kohta. 

Kui ta valetaja on ära tundnud ja selles suhtes jõuab ta üsna ruttu selgusele, siis ei hakka ta oma väärtuslikku aega kauem rasikama. Ta lõpetab igasuguse suhtlemise sellise inimesega sedamaid. Ta ei aja tööasju sellise inimesega, keda ta usaldada ei saa. Ta ei taha selliseid enda tutvusringkonda. Ta ei kahetse kunagi, et on ajanud minema mõne kroonilise valetaja oma elust. 

 

 

Kaksikud

Kaksikuid ei saada alati hea kuulsus aga üks mis on kindel, on see, et valetamist Kaksikud välja ei kannata. Nad ise teevad kõik, et mitte kedagi petta. Kaksikud kardavad tegelikult kogu aeg, et keegi neil naha üle kõrvade tõmbab või neid muul moel petab ja selle tõttu ei kannatagi ta valetajaid enda ümber. Kui ta peaks avastama, et keegi talle valetab, siis lõpetab ta suhtlemise sellise inimesega. 

 

Skorpion

Skorpioni jaoks pole olemas suuremat reetmist, kui valetamine. Isegi, kui ta ise pole vigadeta, teeb ta kõik, et jääda alati ausaks ja siiraks, selle tõttu ilmselt ei kannatagi ta välja neid, kes teisi petavad. 

Skorpion ei karda kriitikat ka siis, kui see peaks haiget tegema. Valetamisest tema aga aru ei saa. Ükskõik, milline see põhjus ka siis ei ole. Kui ta avastab, et keegi on talle valetanud, siis ei anna ta teist võimalust ja enne, kui ta lõpetab suhted selle inimesega, maksab ta alati kätte selle eest, et tema tundeid riivati ja tema siirust kurjasti ära kasutati.


Kommentaare ei ole