{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kuidas teada saada, kas keegi sind armastab või mitte vastavalt tema sodiaagimärgile

foto : unsplash / frank mckenna   Astroloogia aitab sul tead...

foto : unsplash / frank mckenna

 

Astroloogia aitab sul teada saada, mida inimene sinu vastu õieti tunneb. Sest mõned sodiaagimärgid suudavad oma tõelisi tundeid hästi teiste eest varjata ja ainult nemad ise teavad, mis toimub nende kõige sügavamas hingepõhjas, seda, millest nad mõtlevad ja millest nad unistavad. Teised asuvad aga juba järgmisel hetkel asja kallale ja sul ei ole vaja kaua oodata enne, kui nad hakkavad juba pulmadest rääkima. 

Kas sa tahaksid teada saada, mida üks teatud Skorpioni tähtkujus isik sinu vastu tunneb? See ei pruugi olla nii lihtne, kui sa seda arvad. Vähid, Neitsid ja Skorpionid varjavad hästi oma tundeid aga on märke, mille järgi sa võid kindel olla, et ta sinu vastu ükskõikne pole. 

Iga sodiaagimärk on erinev, seega väljendavad nad ka oma tundeid erineval moel. 


Jäär : ta on otsekohene ja ei hakka keerutama

Jäär on üks enesekindlamaid sodiaagimärke, ta ei hakka oma tunnetest saladust tegema. Ta on otsekohene ja ta ütleb sulle kohe, mida ta sinu vastu tunneb. Kas sa talle meeldid või mitte. Ta armub üsna ruttu ja on täitsa võimeline esimest sammu tegema aga talle meeldib ka see, kui sina ise oma huvi tema vastu välja näitad. 

 

Sõnn : talle meeldib nalja visata

Sõnn on maamärk, mida juhib Veenus ise. Ilmselt selle tõttu ta suudabki igas olukorras nii rahulikuks jääda. Ilma Veenuseta aga ta tõenäoliselt nii väga armastusest ei hoolikski. Kui sa teda huvitad, siis hakkab ta ise tegutsema ja tuleb oma mugavustsoonist välja. Kui ta leiab, et sa oled seda väärt, siis üritab ta sulle läheneda ja katsub isegi nalja heita, et luua lähedasemat suhet. Ilmselge märk tema tunnetest on see, kui ta sind puudutab. Sest üldiselt hoiab ta vahemaad enda ja teiste vahel. Ainult lähedastel inimestel on õigus tema lähedusele. Kui ta riivab su kätt või puudutab õlga, on see märk, et te olete lähedased ja ta on sinust väga huvitatud.


Kaksikud : kord soe, siis külm

Kaksik on hästi võluv ja meeldiv inimene. Ta kohaneb ruttu iga olukorraga ning saab kõikide inimestega hästi läbi. Ja sellepärast sa ei saagi alati kindel olla, kas sa talle meeldid rohkem või on ta sinu vastu lihtsalt viisakas. Ta on üsna muutlik ja sa ei tea kunagi, kas sa peaksid jääma ja ootama või ära minema. Ta on võimeline rääkima ükskõik millest. Kui ta aga armub, siis võib ta segadusse sattuda. Ja see tähendab, et ta on sinu vastu kord soe, siis külm. Kui sa näed, et ta hakkab imelikult käituma, siis on kindel, et ta on armunud. Ja ta laseb oma kehakeelel rääkida. Ta tõmbab sõrmedega tihti läbi juuste, pilgutab rohkem silmi, suutmata sulle otse silma vaadata. Sind nähes löövad ta silmad särama ja suur naeratus ilmub ta huultele. 

 


Vähk : ta on tagasihoidlik

Talle meeldib teiste eest hoolt kanda. Miski ei tee teda õnnelikumaks, kui näha oma lähedasi õnnelikuna. Seega võid sa kindel olla, et ta sind armastab, kui ta näitab sinu vastu tähelepanelikkust üles ja külvab su kingitustega üle. Ja kui ta muutub ääretult heatahtlikuks. Mõnikord pead sa aga kaua ootama enne, kui ta tegutsema hakkab. Sest ta on oma loomult tagasihoidlik ja väga tundlik. Kui ta sind aga armastab, tahab ta sinuga koos olla. Kui sa otsid tema pilku, võib ta aga punastada ning keerata pilgu ära. 


Lõvi : ta muutub tasapisi avameelsemaks

Ta on tuntud oma suure südame poolest. Ta annab tihti endast kõik. Kui ta sind armastab, siis tahab ta teha kõike suurejooneliselt. Ta ei karda oma tundeid välja näidata. Kui ta paneb oma käe sinu ümber, hoiab su käest kinni ja tahab olla sinu lähedal, võid sa kindel olla, et ta sind armastab. Talle meeldib olla rambivalguses, seega ei sobi ta ilmselt nendega, kes on liiga tagasihoidlikud. Omavahel olles on ta aga hooliv ja hea. 

 

Neitsi : ta aitab sind nii kuidas oskab

Ta tahab alati kõike hästi teha. Ja muutub natuke närviliseks, kui keegi teda huvitab. Ta ei oska oma tundeid välja näidata, sest ta on liiga hõivatud sinu jälgimisega. Sellepärast ei saagi sa kohe teada, mida ta sinust mõtleb ja arvab. Kui ta aga tahab sulle muljet avaldada, siis vaatleb ta sind, jälgib, millised harjumused sul on, mis sulle meeldib ja mis ei meeldi. Kõik see võtab omajagu aega.

Ta on teiste teenistuses ja ta sobib paremini nendega, kes hindavad sellist pragmaatilist ja aeglast armastust. Sa tead, et ta sind armastab, kui ta hakkab sinu eest rohkem hoolitsema ja sind aitama ilma, et sa tema abi oleksid küsinud. Ta teeb kõik, et olla sulle meele järele. 


Kaalud : ta katsub sulle meeldida

Armastus on tema elus väga tähtsal kohal. Kui ta sind armastab, siis ei tee ta sellest saladust. Ta räägib kõigile, kui tore inimene sa oled. Ta on valmis esimest sammu tegema. Isegi, kui alguses võib ta olla kohmakas ja tagasihoidlik. Ta on selline vanamoeline ja romantiline oma hinges. Ja sobib sellistega, kes mõtlevad nii nagu tema. Ilmselt sarnaneb teie esimene kohtumine mõnele armastusfilmile. Koos sinuga olles hakkab ta tegema samu liigutusi nagu sina. 

 


Skorpion : ta hakkab mängima

Ta on hästi salajane ja hoiab oma tunded enda teada. Kui sa talle aga meeldid, siis annab ta sulle seda tunda. Üldiselt saab see alguse tema pilgust. Ükskõik, millega sa hetkel näiteks ei tegele, pesed sa siis nõusid või koristad tuba, sa ei pea isegi ümber pöörama, et tunda tema pilku enda peal. See võib olla natuke hirmutav. 

Aga just sellest sa teadki, et tal on sinu vastu tunded. Ta otsib sinuga ühendust. Aga samal ajal ta kontrollib sind läbi endamisi, et teada, kas sa talle ikka sobid. Ja et teada saada, mida sina tema vastu tunned. See on nagu mingi mäng mingis mõttes. 

 

Ambur : ta annab sulle ise seda teada

Ühest küljest on ta hea suhtleja ja hästi väljendusrikas. Talle meeldivad inimesed ja tal on alati palju sõpru. Ta on tegelikult kõigi parim sõber. Ja sellepärast polegi lihtne teada saada, mida ta täpselt sinu vastu tunneb. Ja lisaks on ta iseseisev ja peab oma vabadust tähtsaks. Ta ei taha end nii lihtsalt siduda, sest tal on nii palju tegemist muude asjadega. Sellepärast ei sobigi ta nendega, kes tahavad kogu aeg kodus istuda ja sokke kududa. Temast ei ole kerge aru saada aga sa saad aja jooksul ise aru, mida ta sinu vastu tunneb. Kui ta aga sind reisile endaga kutsub, siis on ta ilmselt armunud.

Ta ei suuda ühtegi saladust kauaks enda teada jätta. Mitte pahatahtlikkusest aga ta räägib alati tõe välja. Ta on tulemärk ja ei hakka keerutama liiga kaua, kui sa talle meeldid. 


Kaljukits : ta näitab välja, et sa oled tema jaoks tähtis

Ta on reserveeritud olekuga ja hästi distsiplineeritud. Tema elus on töö kõige tähtsamal kohal. Kui ta aga hakkab endale elukaaslast valima, siis on ta ilmselt jõudnud juba karjääri teha. Ja tal on rohkem aega sinu jaoks. Ta teeb asju omas rütmis ja aeglaselt. Kui sa talle meeldid, siis üritab ta sulle läheneda nii nagu ta raamatutest seda on lugenud. See võib tunduda sulle kummalisena, et ta nii kohmakas on. Aga ta lihtsalt on selline. 


Veevalaja : ta muutub närviliseks

Ta on üks sodiaagi iseseisvamaid märke. Ta vajab palju isiklikku aega ning ruumi. Ja selle tõttu ei sobigi ta nendega, kes tahavad palju koos olla ja rääkida. Ehkki ta on selline omamoodi, vajab ka tema armastust nagu kõik teised. Sa võid kindel olla, et ta sind armastab, kui ta hakkab sind igale poole kutsuma. Tal on üldiselt suur tutvusringkond. Kui ta leiab, et sa oled väärt tema usaldust, siis kutsub ta sind koos sõpradega välja. 

Kui ta on armunud, siis hakkad sa nägema väikesi muutusi tema käitumises. Kui ta muutub näiteks närviliseks, siis sa tead, et ta on armunud. Kui ta silmad löövad särama ja kui ta huultele ilmub suur naeratus. Kui tundub, nagu hõljuks ta oma väikesel pilvel. Siis on ta kindlasti armunud. 


Kalad : ta pingutab, et rohkem sinuga koos olla

Talle meeldib palju unistada. Kui ta on armunud, siis armub ta kõrvuni ja ülepeakaela. Sest talle meeldib armunud olla. Ta tahab olla sinuga üks. Ja sellepärast ei sobi ta nendega, kes on liiga sõltumatud ja emotsionaalselt kättesaamatud.

Ta oskab oma saladusi hoida aga ta on suure südamega. Oma loomult on ta pigem romantiline ja sa ei tea kunagi, kas ta unistab püstijalu või on ta armunud. 

Talle meeldib ka üksi aega veeta. Kui ta on aga armunud, siis tahab ta rohkem koos sinuga olla. Ja ta on valmis palju ohverdama selle nimel.


© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole