{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : juulikuu lõpp toob palju head õnne kaasa kolme tähemärgi esindajatele

  foto : unsplash / Tim Zänkert  Ja ongi suvi täies hoos. Ja...

 

foto : unsplash / Tim Zänkert

 Ja ongi suvi täies hoos. Ja planeetidel on meie jaoks veel palju häid üllatusi varuks. 

Aeg muudkui läheb ja ilmselt meie kõigi jaoks liiga ruttu. Suve algus on läinud nagu linnutiivul. Sest augustikuu ei olegi enam kaugel. Ja selle puhul kingib taevas meile suurepärase võimaluse aega maha võtta oma kiire elu juures ja puhata. Sest 28. juulil on taevas noorkuu Lõvi märgis. Noorkuu aga, nagu me teame, on soovide tegemise aeg. Sellel perioodil tuleb keskenduda sellele, mida sa päriselt oma ellu sooviksid, milliseid muutusi sa tahaksid, mida sul vaja on selleks, et olla õnnelik. Kõik need soovid ja unistused tuleb paberile kirja panna. Eriti nüüd ja praegu, sest noorkuu Lõvis on palju heldem ja täidab paljude soovid. Ära maga seda võimalust maha. Sest Päike, Merkuur ja noorkuu Lõvi märgi ümber võivad sooritada tõelisi imesid. Seega, unista suurelt ja sihi kõrgele ning ole ambitsioonikas. Tukkumine on keelatud. Tegutseda tuleb. 

Veelgi enam, samad planeedid aitavad muuta omavahelisi suhteid paremaks. Seega ära unusta sellel suvel oma lähedasi. Naudi elu, naudi head seltskonda ja üheskoos tehke suuri tulevikuplaane. Võta oma saatuse ohjad enda kätte ja luba endale unistada sellisest elust nagu sa seda alati oled soovinud. Ja ära seejuures unusta, et su unistused võivad täituda. Hakka elama.

 

 

Aeg on haarata härjal sarvist

Just praegu on kõige õigem aeg selleks, et teha uus algus oma elus. Järgmise nädala lõpus valmistub Jupiter retrograadselt liikuma. See ei too enesega midagi halba kaasa, paneb ainult mõningaid inimesi rohkem oma elu üle järele mõtlema. Aeg on teha kokkuvõte, vaadata üle, mis on tehtud ja millised plaanid on ellu viidud, parandada vigu ning saada paremaks inimeseks. Augustikuu toob meid natuke reaalsusesse tagasi. Kooli algus ei ole enam kaugel (jajah, nii ta on... isegi, kui suvevaheaeg pole veel läbi), seega tuleb hakata juba sügiseks plaane tegema. Millised plaanid sinul on? Mida sa tahaksid ära teha? Praegu tuleb plaanid oma elus paika panna, nii hoiad sa viimase minuti stressi ära. 

 

Millistele tähemärkidele juulikuu viimane nädal aga õnne?

Ambur

Suvi on nautimiseks. Kõike tuleb võtta nii, et endal oleks hea olla. Ja see meeldib Amburile väga. Järgmisel nädalal õpib ta veelgi rohkem nautima iga hetke. Ta tahab olla õnnelik ja muretu. Vaba oma kohustustest ja muredest, tegeleda ainult sellega, mida süda soovib. Ta tahab olla õnnelik ning rõõmus. Ta leiab võimalusi, kuidas muuta oma elu paremaks. Kõik muutub lihtsamaks ja paremaks tema ümber. Kaovad mured ja probleemid. Ja tõtt tunnistades tuleb öelda, et ta nakatab ka teisi oma hea õnnega. Naeratus huultel liigub ta oma elus edasi. Ja muutub teiste silmis aina populaarsemaks. Seda kõike tänu Merkuurile, kes otsustab ta võtta oma kaitsva tiiva alla ja muudab ta veelgi optimistlikumaks. Merkuur Lõvi märgis toob ta ellu uusi ja vanu tuttavaid, kes päevavalgele ilmuvad. Praegu on ka kõige parem aeg selleks, et unistada suurelt. Uskuda, et hea õnn jääbki Amburiga.

August peaks tooma Amburi ellu ka armastust. Aitab küll sellest vallalise elust. Kahekesi koos on palju kergem elus hakkama saada ja oma plaane ellu viia. Üks väga ilus kohtumine peaks leidma just augustis aset. 


Sõnn

Alates 19. juulist  puhkab Veenus uhkelt Vähi märgis. See armastuse ja harmoonia planeet on sidunud oma energia emotsionaalse ja tundliku veemärgiga. Sellest lõikab kõige rohkem kasu Sõnn. Ja seda põhjusega, sest Veenus on just Sõnni planeet. Vähk on aga Sõnni sõber. Ja astroloogide jaoks pole mingit kahtlust selles, et just praegu tuleb olla ettevõtlikum ja julgem. Sõnn muutub kõikide märkide järgi palju enesekindlamaks ja viib kõik oma eesmärgid ellu. Mis puudutab ta eraelu, siis peaks ta saama väga häid uudiseid. 

 

 

Töö juures saadab teda juulikuu viimasel nädalal väga hea õnn. Tõenäoliselt usaldatakse talle ühe suure projekti elluviimine. Tal ei maksa unusta, et kes ei riski, see šampust ei joo ja et julgete päralt on tulevik. Tal on kõik olemas, et leida vajalikke lahendusi kõikidele probleemidele ning teha hiilgavat karjääri. Planeedid toetavad teda kõikides ettevõtmistes. 


Lõvi

Ja ongi Lõvi sünnikuu kätte jõudnud. Astroloogias tähendab see midagi erilist. Tegemist on perioodiga, mille ajal kõik võib muutuda üleöö. Lisaks sellele on aeg mõtelda oma sünnipäeva tähistamise peale. Kutsuda lähedasi külla ja nautida suve. Suvel unustab Lõvi kõik oma mured ja laseb endal lihtsalt elada ilma mõtlemata, mida homne päev tuua võib. Ta kuulab oma südant ja see ongi kõige õigem. Elu ise naeratab talle juulikuu viimasel nädalal. Ta muutub optimistlikumaks. Töö juures on teda ootamas väga head uudised. Ja ka eraelus ei jää üllatused tulemata. Paljud tema soovid ja unistused võivad täituda, ka need, mille täitumisse ta enam ei uskunud. Juuli lõpp on Lõvikese vastu väga hea ja helde. Ja tänu sellele on Lõvi valmis mägesid liigutama. Ta leiab vahendeid, mille abil parandada oma majanduslikku seisu. Kõik läheb hästi! 


Kommentaare ei ole