{ads}

HIDE

Viimased

latest

Roheline kohv on ideaalne kaalulangetaja, lisaks hea jook suvisel perioodil

  foto : unsplash / Jason Leung  Kas sa oled oma kehakaaluga...

 

foto : unsplash / Jason Leung

 Kas sa oled oma kehakaaluga mures? Proovi siis järgi selle suve hitti, milleks on roheline kohv.

Kaalu langetamine pole kunagi kerge olnud. Iga inimene on erinev ja kõik dieedid ikka kõigile ei sobi ka. Kindel on aga see, et kui on ikka soov vabaneda liigsetest kilodest, siis tuleks oma toitumist ja eluviise muuta ning teha rohkem sporti. See aitab ainevahetust kiiremaks muuta ning põletada rohkem kaloreid ja seega vabaneda kuhjunud rasvast. Ja lisaks võib proovida erinevaid nippe. Ãœks soovitustest olekski juua selliseid jooke, mis aitavad rasvu põletada. Mis sisaldavad kasulikke toitaineid ning aitavad vabaneda rasvast. Ja selleks tuleks kindlasti järgi proovida roheline kohv, millest sellel suvel ei saa üle ega ümber. Just nii, sa lugesid õieti. 

 

 

Kui sa oled küll suur kohvijooja aga pole enne kuulnudki rohelisest kohvist, siis me räägime sulle natuke, millega tegu. Tegemist on spetsiaalse kohvisordiga. Rohelise kohvi oad on röstimata oad. Seega pole kohvi ubasid põletatud ega kuumutatud ja tänu sellele on oad säilitanud 100% oma tervislikest omadustest, ehk siis rohelised kohvi oad on 2 - 4 korda kasulikumad, kui tavalised kohvioad. Rohelised kohvioad turgutavad organismi ja aitavad põletada rohkem kaloreid. Roheline kohv puhastab keha, aitab tselluliidi, veepeetuse ning puhituste vastu. Ja põhjuseks on klorogeenhape, mis tavaliselt röstimise käigus hävib ja mis aitabki kaalu kiiremini langetada.

Kui sa oled nüüd otsustanud selle imejoogi järele proovida, siis vaata, kuidas seda valmistada tuleks. Võta klaas külma vett (20 cl), lisa 12 rohelise kohvi uba ja lase seista terve öö. Paremate tulemuste saamiseks joo seda jooki kohe hommikul ärgates. Aga enne oleks siiski hea, kui sa peaksid ka nõu oma arstiga, sest nagu ikka kohvi puhul, tuleb kindel olla, et see ei tõstaks vererõhku ja ärevushäireid.

Kommentaare ei ole