{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 28. juuni

  foto : unsplash / frank mckenna  Jäär Armastus. V...

 

foto : unsplash / frank mckenna

 Jäär

Armastus. Vallalised täna märkamatuks ei jää. Ära unusta randa minna, mere ääres on võimalus kohtuda õige inimesega palju suurem täna. Kui sa aga oled juba paarisuhtes, võivad mõned möödarääkimised muuta su õhkkonna pingelisemaks. Töö. Suhtle oma töökaaslastega normaalselt ja ära vihasta teisi inimesi välja. Tervis. Hoolitse oma tervise eest. Midagi tõsist sul karta ei ole vaja õnneks. Raha. Rahaõnn sind praegusel hetkel ei saada, seega ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: kui sul peaks probleeme olema, siis helista sõpradele

 

Sõnn

Armastus. Kui sa oled paarisuhtes, siis soovitavad planeedid sul olla kannatlikum ja järeleandlikum täna. Jäta oma kaaslasele hingamisruumi. Kui sa oled vallaline, siis võib sulle tunduda, et armastuse jumal (või jumalanna) on sind täiesti unustanud. Töö. Mõned viivitused võivad tekkida, mis panevad su närvid korralikult proovile. Tervis. Kui sa tahad sporti teha, siis ole ettevaatlik praeguse kuumaga. Raha. Keskmine päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: ära lükka kõike homse peale

 

Kaksikud

Armastus. See, milliseks su tänane päev kujuneb, sõltub suurel määral sinust endast. Sa võid olla väga meeldiv inimene, kui sa seda ainult ise tahad. Kui sa oled vallaline, siis võid sa kohtuda huvitavate inimestega. Turul näiteks. Töö. Jupiter toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Piira punase liha tarbimist, see ei ole tervisele hea. Raha. Planeetide seis ei ole hetkel kõige parem aga kui sa oled mõistlik ja teed õigeid valikuid, läheb kõik hästi. 

Väike nõuanne: võta vabalt ja lõpeta muretsemine

 

Vähk

Armastus. Täna on sind ees ootamas ilus ja rahulik päev, mis võib kaasa tuua mõningaid üllatusi. Töö. Hea edu saadab sind täna, sa leiad vajalikke toetajaid endale ja võid kindel olla peatsele edutamisele. Tervis. Marss toetab su tervist, hoia ainult oma närve. Raha. Head uudised ei jää tulemata.

Väike nõuanne: ära tee midagi, mis võiks su mainet rikkuda

 


Lõvi

Armastus. Täna võib kodune õhkkond olla pingeline ja rahutuks tegev. Kui probleemid peaksid tekkima, siis mine ära mõneks ajaks ja ära ütle kuhu sa lähed. Töö. Mõned takistused võivad tekkida, katsu iga olukorraga võimalikult ruttu kohaneda. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini. 

Väike nõuanne: ära lase mõistusel südant juhtida


Neitsi

Armastus. Võib-olla ei ole sa kõiges ühel arvamusel oma elukaaslasega aga suuri probleeme ei tohiks täna tekkida. Kui sa oled vallaline, siis planeedid hellitavad sind täna. Töö. Sa tahad kõik ise ära teha ja silma paista, mõtlemata üldse teiste peale. Tervis. Ära muretse nii palju, su tervis pole sugugi nii halb nagu sina seda arvad. Raha. Täna ei tohiks mingeid muutuseid tekkida.

Väike nõuanne: ära ela õhulossides


Kaalud

Armastus. Ilmselt oled sa täna nõudlikum, kui tavaliselt ja teed ainult etteheiteid. Ära siis imesta, kui sa ise enda ja teiste päeva ära rikud. Kui sa oled aga vallaline, siis ära hakka ründama oma armastuse objekti, anna inimesele aega ise oma tunnetes selgusele jõuda. Töö. Väga head võimalused võivad täna tekkida. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Haara igast heast võimalusest kinni.

Väike nõuanne: ära ütle kõike välja mida sa mõtled


Skorpion

Armastus. Väga ilus päev on sind ees ootamas. Töö. Kõik läheb hästi, ära riku ise ainult oma häid võimalusi ära. Tervis. Puhka rohkem ja ära kurna oma tervist praeguse kuumaga ära. Raha. Tegele oma suuremate probleemidega ja katsu leida võimalusi, mis aitavad sul oma tulevikku kindlustada.

Väike nõuanne: ära topi oma nina teiste asjadesse

 


Ambur

Armastus. Tänane päev peaks tooma su ellu kirge ja armastust. Töö. Kui sul on probleeme ühe töökaaslasega, siis räägi temaga, ära oota liiga kaua. Tervis. Midagi tõsist sul karta pole vaja. Raha. Asjad ilmselt ei lähe nii nagu sina seda sooviksid.

Väike nõuanne: keskendu ühele probleemile korraga


Kaljukits

Armastus. Hoolitse oma elukaaslaste eest, ta tunneb ennast nii üksi ja mahajäetuna. Töö. Ole rahulik töö juures ja keskendu paremini oma tööle. Tervis. Hoolitse enda eest ja ära lase kuumadel ilmadel endale liiga teha. Raha. Valva oma kulutusi ja ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära suru oma tahtmist iga hinnaga läbi


Veevalaja

Armastus. Kui sa oled üksik ja vallaline, võib Veenus tuua su ellu armastust. Kui sa oled aga juba paarisuhtes, siis ära hakka oma kaaslast ründama. Töö. Praegu peaks olema sinu elus üsna rahulikud ajad. Tervis. Mine ujuma, see teeb tervisele head. Aga kaitse end kuumalaine eest. Raha. Tänane päev võib sulle raha kaasa tuua.

Väike nõuanne: hinda rohkem oma sõpru


Kalad

Armastus. Seisa kindlalt ja ära murdu, kui täna hakkavad tormituuled sinu paarisuhtes puhuma. Oota vaikides, kuni teisel inimesel halb tuju üle läheb. Töö. Kui su praegune töökoht ei vasta sinu ootustele, võivad mõned head juhused tekkida. Tervis. Täna peaksid sa olema heas vormis. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja sea endale eelarve.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid

Kommentaare ei ole