{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 27. juuni

  foto : unsplash / Ekaterina Shakharova  Jäär Arma...

 

foto : unsplash / Ekaterina Shakharova

 Jäär

Armastus. Veenus kaitseb täna sinu armastuse sektorit, oled sa siis juba kellegagi koos või vallaline. Kõiki paare on ees ootamas meeldiv päev, täis kirge ja romantikat. Sama kehtib ka vallaliste kohta. Töö. Kõik kiitused ja meelitused ei tule siirast südamest, ära seda unusta. Tervis. Sa oled heas vormis, ainult natuke närviline. Raha. Planeedid ei aita sind täna, seega pead sa ise ettevaatlikum olema, kui sa tahad suuremaid probleeme ära hoida.

Väike nõuanne: kuula paremini, mida teistel sulle öelda on


Sõnn

Armastus. Kui sa oled valline, võib juhtuda, et sa hakkad liiga palju idealiseerima kõike. Sa ootad suurt armastust ega lepi millegi muuga. Kui sa oled juba paarisuhtes, on sind ees ootamas ilus päev. Töö. Sa oled tõsiselt pingutanud ja vaeva näinud selleks, et oma ambitsioone ellu viia. Ära muutu liiga enesekindlaks, kui sa ei taha vigu teha. Tervis. Üldine tervis on paranemas. Raha. Täna on sind ees ootamas väga hea päev.

Väike nõuanne: ära mõtle liiga palju halbadele mälestustele


Kaksikud

Armastus. Tänu Merkuuri mõjule on sul täna võimalik rääkida südamest südamesse oma kaaslasega ja muuta oma suhet paremaks. Ära maga seda võimalust maha. Töö. Sa ei kannata enam välja mõningaid oma töökaaslasi, keda sa enda südames pead laiskadeks ja saamatuteks. Tervis. Täielik rahu valitseb sinu tervise sektoris, ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära muutu enda vastu liiga nõudlikuks


Vähk

Armastus. Sa pead pingutama selleks, et kodurahu hoida. Kui sa oled aga üksi, siis naudid sa oma vallalisepõlve. Töö. Sa oled praegusel hetkel ettevõtlik ja hea veenmisoskusega. Mõlemad omadused tulevad sulle ainult kasuks. Tervis. Tee sporti, see aitab mustade mõtete vastu võidelda. Raha. Ole veelgi ettevaatlikum, et halbu üllatusi ära hoida.

Väike nõuanne: tule oma mugavustsoonist välja

 


Lõvi

Armastus. Paljud teie seast ärkavad täna sooviga muuta oma elu ilusamaks ja paremaks. Sa ei lepi enam keskpäraste tunnetega ja tahad tõelist kirgede möllu. Töö. Jupiter ja Saturn toetavad sind täna kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust, kõik läheb hästi. Raha. Ole ettevaatlik ja ära usalda kõike, mida sulle räägitakse. Oska vahet teha sellel, mis on õige ja mis on vale.

Väike nõuanne: mõtle rõõmsamaid mõtteid, et muuta oma elu paremaks


Neitsi

Armastus. Planeetide mõju tõttu võid sa tunda tüdimust ja väsimust. Ilmselt ei kannata sa täna isegi oma elukaaslase varju välja. Töö. Ole julgem ja ära hoia oma plaane ainult enese teada. Tervis. Üldiselt peaksid sa täna olema heas vormis. Raha. Täna võid sa suurt kasumit teenida.

Väike nõuanne: kui sul on tunne, et sa oled suures segaduses, siis katsu mediteerida, see aitab sul oma mõtetes selgust saada


Kaalud

Armastus. Täna peaksid sa olema tuline ja kirglik. Su elurõõm on lausa nakkav. Ja tänu sellele on sind ees ootamas väga hea päev. Töö. Sa viid ühe suure asja ellu täna. Tervis. Tänu Kuule oled sa väga heas vormis, mitte ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Pluuto aitab sul sissetulekuid kasvatada.

Väike nõuanne: ole positiivsem


Skorpion

Armastus. Kui sa oled üksik, siis teevad Jupiter ja Veenus sulle täna ilusa kingituse. Kui sa oled juba paarisuhtes, siis jää igas olukorras rahulikuks ja hoia keelt rohkem hammaste taga. Töö. Kääri käised üles ja tegutse. Väga head võimalused tekivad täna. Tervis. Jupiter kaitseb su tervist. Raha. Planeetide seis pole täna just kõige parem. 

Väike nõuanne: pea oma plaanidest kinni

 


Ambur

Armastus. Merkuur aitab sul parandada oma suhet elukaaslasega. Kui sa oled aga vallaline, siis võid sa kohtuda ühe inimesega, kes pole aga enam vaba. Töö. Sul on raske täna oma tööasju organiseerida. Tervis. Ära söö nii palju punast liha. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: jää oma väärtushinnangutele truuks


Kaljukits

Armastus. Tänane päev toob sulle ilmselt kaasa õnne ja armastust. Töö. Ilmselt oled sa täna väga mässumeelselt häälestatud ja tahad iga hinna eest oma arvamust välja öelda. Tervis. Toitu tervislikumalt ja hoia oma tervist. Raha. Ole ettevaatlikum, piira oma kulutusi ja lahenda oma rahaprobleemid ära.

Väike nõuanne: katsu näha kõike läbi parema vaatenurga


Veevalaja

Armastus. Planeetide seis on üsna neutraalne. Midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. Töö. Kolm planeeti mõjutavad su töö sektorit ja seda pigem negatiivselt. Ära siiski muretse, võib juhtuda, et täna on õhkkond töö juures ainult pingelisem ja ei midagi muud. Tervis. Üldiselt ei tohiks ükski terviseprobleem sind praegu kimbutada. Raha. Päike aitab sul oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju


Kalad

Armastus. Sa oled viimasel ajal liiga tujukaks muutunud ja see ei tee head sinu paarisuhtele. Ära muutu liiga sarkastiliseks ja ära tee oma elukaaslasele oma sõnadega haiget. Kui sa oled vallaline, siis ära raiska oma aega selle inimese peale, kellega sa hiljuti tuttavaks said. Töö. Kontrolli kõik üle. Tervis. Sa pead hakkama oma tervise eest rohkem hoolitsema. Raha. Kõik läheb hästi täna.

Väike nõuanne: ära vaidle niisama

Kommentaare ei ole