{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 24. juuni

  foto : unsplash / Claude Laprise  Jäär Armastus. ...

 

foto : unsplash / Claude Laprise

 Jäär

Armastus.  Kodune õhkkond võib täna olla pingeline. Aga ära muretse, midagi tõsist sul karta pole vaja, see on lihtsalt torm veeklaasis ja ei midagi muud. Võib-olla on su kaaslasel keskeakriis? Kui sa oled vallaline, siis ära ole nii valiv ja suurte eelarvamustega. Töö. Täna peaksid sul tulema väga ja originaalsed ideed. Asjad hakkavad jälle liikuma õiges suunas. Tervis. Marss toetab su tervist. Kõik läheb hästi. Raha. Midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda täna. 

Väike nõuanne: ole rõõmus


Sõnn

Armastus. Tõenäoliselt oled sa täna paremas tujus ja selle tõttu on sind ees ootamas hea päev. Kui sa oled vallaline, siis võib tänane päev muuta kogu su elu. Töö. Ära lobise liiga palju ja ära muutu liiga hajameelseks, muidu magad kõik head võimalused maha. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Aga katsu täna tervislikumalt toituda ja hoidu alkoholist. Raha. Väike rahaingel tuleb sulle täna külla.

Väike nõuanne: ära tee seda viga, et hakkad kõike ja kõiki umbusaldama


Kaksikud

Armastus. Igas paarisuhtes tuleb ette häid ja halbu päevi, ära sellepärast hakka veel meelt heitma ja lahutust nõudma. Töö. Mõned arusaamatused võivad tekkida ja probleemid, takistused ja viivitused, mis võtavad su tuju ära. Ära tee tänaseks päevaks liiga suuri plaane. Tervis. Su tervis pole veel kunagi varem nii hea olnud. See on hea, isegi väga hea. Raha. Isegi, kui mõnikord tekib tunne, et asjad ei liigu nii nagu peaks, ära anna alla, sa ei tea kunagi, mida homsel päeval sinu jaoks varuks on.

Väike nõuanne: ära jää oma probleemidega üksi


Vähk

Armastus. Ilus ja rahulik päev on sind ees ootamas, ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Töö. Ära usalda kõiki inimesi. Tervis. Sa peaksid olema tänu Uraani aspektile paremas vormis. Raha. Ära täna liiga palju kuluta. Kuula targemate inimeste nõu.

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid

 


Lõvi

Armastus. Ära muutu liiga maiaks. Võib-olla on su kaaslane veel eilsest õhtust väsinud. Ja ära hakka teda süüdistama, et ta sinu eest piisavalt ei hoolitse. Töö. Sa leiad, et sul on head ideed aga tundub, et sind ei kuulata. Ja selle tõttu tunned sa kerget pettumust. Tervis. Jupiter kaitseb su tervist ja seega ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju. Ja piira kulutusi.

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse


Neitsi

Armastus. Veenus tõotab muuta su päeva ilusaks. Uraan võib küll tekitada natuke segadust mõningate paaride vahel aga õnneks midagi tõsist ei tohiks täna juhtuda. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt mõtled sa hetkel kellegi peale, kellega sa eile kohtusid. Töö. Tõenäoliselt saad sa tegevusvabadust juurde. Haara kõikidest headest võimalustest kinni. Tervis. Maga piisavalt, mitte liiga palju ega liiga vähe. Raha. Katsu leida võimalusi, kuidas paremini oma rahaasju organiseerida.

Väike nõuanne: ära varja nii palju oma tundeid


Kaalud

Armastus. Võta vabalt, ära katsu kogu aeg olukorda kontrolli all hoida. Kui sul on oma kaaslasega probleeme, siis räägi sellest temaga rahulikult, ilma ärritumata. Töö. Ära tee midagi, mis läheb vastuollu sinu väärtushinnangutega. Tervis. Hea oleks, kui sa nüüd paar päeva sööksid tervislikumalt. Raha. Ära tee rumalusi.

Väike nõuanne: ole ettevõtlikum aga ära mine liiga ahneks


Skorpion

Armastus. Tänane päev peaks tulema üsna hea. Jupiter ise toetab sind ja selle tõttu on sind ees ootamas ilus päev. Vaata ainult ette, et sa ei teeks rumalusi, sest see võiks su suhte tuleviku ohtu panna. Töö. Mitte üksi planeet ei tegutse hetkel sinu töö sektoris. Selle tõttu peaks tänane päev tulema rahulik ja muretu. Raha. Ära liiga palju kuluta.

Väike nõuanne: naerata rohkem 

 


Ambur

Armastus. Sa oled järeleandlikum ning rahulikum täna. Selle asemel, et oma kaaslasele teha solvavaid märkusi, pigistad sa täna silma kinni ja ei lased tal rahulikult elada. Töö. Ole ettevõtlikum, kui sa tahad paremat palka. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema hea. Ära unusta liikuda rohkem. Raha. Üldiselt peaks sind ees ootama rahulik päev.

Väike nõuanne: näe rohkem head, kui halba


Kaljukits

Armastus. Tänu Merkuuri praegusele aspektile peaksid sa tundma suuremat lähedust oma paarisuhtes. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida aga isegi, kui mõni asi võib sulle tunduda ebaõiglasena, ära täna hakka arveid klaarima. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära ole liiga kangekaelne


Veevalaja

Armastus. Ära lase teistel sekkuda oma eraellu. Kui sa oled vallaline, siis praegusel hetkel oled sa ilmselt tõeline südametemurdja. Töö. Päike ja Jupiter muudavad sind ambitsioonikamaks. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Ära usu kõike, mida sulle lubatakse. Ja ära soorita kahtlaseid tehinguid.

Väike nõuanne: organiseeri oma rahaasju paremini


Kalad

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma õnne ja rõõmu. Töö. Ära muutu liiga hooletuks ja hajameelseks. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja ära kurna oma organismi ära. Raha. Hea oleks, kui sa praegu liiga palju ei kulutaks. 

Väike nõuanne: kõik läheb hästi

Kommentaare ei ole