{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 25. juuni

  foto : unsplash / Lucinda Hershberger Jäär Armast...

 

foto : unsplash / Lucinda Hershberger


Jäär

Armastus. Pluuto muudab sind nõudlikumaks iseenda ja teiste vastu. Kui su suhe on tugev, siis ei juhtu midagi halba. Kui sa oled vallaline, siis hoolimata sellest, et üksi sulle olla ei meeldi, ära igasuguste inimestega ka suhtle. Töö. Ära anna lubadusi, millest sa kinni pidada ei saa. See võib sulle suuremaid probleeme kaela tuua. Tervis. Kui viimasel ajal on sind mingid terviseprobleemid kimbutanud, siis nüüd peaks su tervis paranema. Raha. Ära praegu kogu oma kapitali mängu pane, oota veel paar päeva, kuni paremad ajad tulevad.

Väike nõuanne: ära lase töömuredel oma eraelu rikkuda. 


Sõnn

Armastus. Isegi juhul, kui sa oled selline vallaline, kes ei otsi oma ellu kedagi, võib tänane päev panna sind meelt muutma. Töö. Ära kasuta jõudu selleks, et oma tahtmist läbi suruda. On ka teisi vahendeid. Tervis. Kasuta rohkem looduslikke tooteid. Raha. Tõenäoliselt toob tänane päev sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: tunnista oma vigu, kui sa tahad, et ka teised teeksid sama


Kaksikud

Armastus. Hoolitse rohkem oma kaaslase eest. Ta ei ole mööbliese sinu kodus. Kui sa oled aga vallaline, hakkavad uued tuuled puhuma sinu elus. Töö. Üksi ei jõua sa kaugele. Aga lõpeta see ülemuse mängimine töökaaslaste seas, sa ajad teistel ainult harja punaseks oma pideva õpetamisega. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Veenus toob sulle rahaõnne tänasesse päeva.

Väike nõuanne: ära unusta, et maailm on julgete pärast ja kes ei riski, see šampust ei joo.


Vähk

Armastus. Veenus kingib sulle ja su kallimale ilusa, päikesepaistelise päeva, mis on soodne suurte ühiste plaanide tulevikuplaanide tegemiseks. Kui sa oled vallaline, võib täna juhtuda midagi erakordset. Töö. Sa sihid kõrgele ja tahad oma plaane ellu viia. Ole kannatlikum ainult. Tervis. Kui sul on liiga palju energiat, siis tee sporti. Raha. Ära täna ühtegi tehingut soorita. 

Väike nõuanne: raha eest õnne osta ei saa, ära seda unusta

 


Lõvi

Armastus. Täna ootab kõiki Lõvisid ees väga ilus päev, mis aitab sul oma suhet veelgi paremaks muuta. Töö. Töö ja töö, nagu midagi muud su elus ei olekski. Tegelikult oled sa praegu õigel teel. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Kui sa ette ei vaata, sulavad su säästud nagu esimene lumi.

Väike nõuanne: ära tegele kahtlaste tehingutega


Neitsi

Armastus. Ilmselt ei ole su kaaslasel vaja täna igavuse üle kurta. Aga ta võib teha sulle etteheiteid, et sa teda alatasa tööle paned. Kui sa oled vallaline, siis ära tee endale pidevalt ettekujutlusi. Töö. Koosta endale tegevusplaan. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Üldiselt peaks kõik hästi minema, hoidu siiski üleliigsetest kulutustest.

Väike nõuanne: mõtle rohkem sellele, mida sa tahad


Kaalud

Armastus. Täna on sul õnne, sest planeedid kaitsevad su armastuse sektorit. Kui sa oled vallaline, võib täna üks ootamatu kohtumine aset leida. Töö. Sa ei lase kunagi teistel endale pähe istuda ja tänane päev tõestab seda veel kord. Tervis. Tänu Jupiterile peaks täna kõik hästi minema. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida. Ära tee ühtegi rumalust, mida sa hiljem kahetseda võid.

Väike nõuanne: ära nuta minevikku taha, ära muretse tuleviku pärast. Ela praeguses hetkes


Skorpion

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida. Mõned arusaamatused aset leida. Või muutub õhkkond pingeliseks selle tõttu, et sa hakkad oma kaaslast ründama oma sõnadega. Töö. Tõenäoliselt kannatab su eraelu selle all, et tööasjad nii palju ruumi võtavad su elus. Tervis. Ilmselt oled sa hetkel liiga närviline. Raha. Täna mingeid imesid ei juhtu, rikkaks sa ei saa, seega hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: ära vaidle niisama 

 


Ambur

Armastus. Unusta oma isiklikud vajadused ja mõtle üks kordki selle peale, kuidas teist inimest õnnelikuks teha. Töö. Sa oled valmis suurteks tegudeks. Tervis. Lõpuks ometi tunned sa end paremini. Raha. Mingeid muutusi ei tohiks täna juhtuda. 

Väike nõuanne: ära lange masendusse kohe, kui midagi valesti läheb


Kaljukits

Armastus. Mõnikord teeb armastus pimedaks. Isegi sind. Ja sa pead tõdema, et sa ei saa kõike oma elus kontrollida. Töö. Ära unusta, et sul hoitakse silma peal, seega tee kõike nii hästi, kui võimalik. Tervis. Sa peaksid olema täna väga heas vormis. Raha. Ära kuluta nii palju ja ära osta seda, mis on kasulik, vaid seda, mis on vajalik.

Väike nõuanne: usu rohkem imedesse


Veevalaja

Armastus. Kui sul on viimasel ajal kaaslasega suhteprobleeme tekkinud, siis täna aitab Merkuur teil seda probleemi lahendada. Töö. Veenuse aspekt ei ole praegu kõige parem ja võib kaasa tuua mõningaid probleeme. Tervis. Sa ise rikud oma tervist oma pideva muretsemisega. Raha. Pea oma eelarvest kinni.

Väike nõuanne: tegutse ja ära maga oma elu maha


Kalad

Armastus.  Vallalisi on ees ootamas väga ilus päev, täis toredaid üllatusi. Töö. Sa tead, mida sa tahad ja kuidas seda saavutada. Vali paremini ainult vahendeid. Tervis. Ära liialda hea söögi ja joogiga. Raha. Tänane päev võib sulle kaasa tuua häid uudiseid.

Väike nõuanne: kaitse oma huve

Kommentaare ei ole