{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 17. juuni

  foto : unsplash / Aaron Burden Jäär Armastus. Läb...

 

foto : unsplash / Aaron Burden

Jäär

Armastus. Läbisaamine partneriga muutub kõikuvamaks, mõned arusaamatused ja pingelised olukorrad võivad täna tekkida, millele järgnevad ilusad leppimised. Kui sa oled vallaline, siis ära imedele täna lootma jää. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem, oodatud uudised jäävad tulemata ja sul on tunne, et mitte miski ei edene. Tervis. Katsu teha sporti, see aitab sul pingeid maandada. Raha. Ilmselt ületavad su kulutused hetkel tulusid. Sa kas tõmbad püksirihma koomale või vaatad hiljem oma probleemidega tõtt. 

Väike nõuanne: ära ärritu nii ruttu, on selleks siis põhjust või mitte

 

Sõnn

Armastus. Oma südamepõhjas hoolid sa väga oma kaaslasest. Aga sa ei tea enam, milline on teie omavaheline suhe. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt töö juures leiab täna aset üks väga tähtis kohtumine. Töö. Ära kiirusta liiga palju, võta rahulikult. Nii suudad sa rohkem ära teha. tervis. Mõned seedeprobleemid võivad sind hetkel kimbutada, seega toitu tervislikumalt. Raha. Väga hea rahaõnn saadab sind täna, ära imesta, kui sa saad ootamatult suurema summa raha. 

Väike nõuanne: vaata, et su sõnad ei ületaks su mõtteid.


Kaksikud

Armastus. Väikesed intsidendid võivad täna su paarisuhet rikkuda. Sa oled liiga muutliku tujuga ja käid oma elukaaslasele närvidele. Kui sa oled vallaline, annab keegi sulle täna oma telefoninumbri. Töö. Kunagi pole liiga hilja, et teha asju paremini. Näita teistele, milleks sa võimeline oled. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis, võib-olla peaksid sa suuremat tähelepanu pöörama oma kehakaalule. Raha. Rahaasjad peaksid olema praegu heas korras. 

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem


Vähk

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, peaks su suhe olema täna hea ja probleemideta. Kui sa oled aga vallaline, võib tänasel päeval sinu jaoks varuks olla ilusaid üllatusi. Töö. Edu saadab sind täna kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Planeetide seis on neutraalne, toitu tervislikumalt. Raha. Muretsemiseks pole põhjust. 

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju

 


Lõvi

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis on sind ees ootamas väga ilus päev. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis teed sa kõik, et päästa oma suhet rutiinist. Töö. Mõned kolleegid on sinu peale lihtsalt kadedad. Tervis. Mingeid probleeme ei tohiks tekkida. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. 

Väike nõuanne: ära muutu liiga emotsionaalseks


Neitsi

Armastus. Ilus päev on sind ees ootamas täis üksmeelt ja armastust. Töö. Asjad hakkavad liikuma õiges suunas. Tervis. Söö rohkem banaane. Banaanid sisaldavad palju kasulikke vitamiine ning mineraale, eriti kaaliumit, mis toetab südame tervist. Raha. Ära löö oma raha laiaks. 

Väike nõuanne: ära ole kade


Kaalud

Armastus. Sa oled liiga kriitiliselt häälestatud ja sinu elukaaslane on see, kes esimesena sinu etteheiteid taluma peab. Kui sa oled vallaline, oled sa ilmselt hetkel liiga romantilises meeleolus. Töö. Ole ettevõtlikum. Võta endale eesmärgid ja tööta selle nimel, et neid ellu viia. Tervis. Sa võid olla praegusel hetkel liiga närviline, sest sa ei maga hästi. Raha. Planeedid kaitsevad su rahaasju. Sa võid saada häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju sellepärast, mida teised arvavad, ela oma elu


Skorpion

Armastus. Liigne rutiin ei tee suhtele head, võta midagi ette enne, kui on liiga hilja. Kui sa oled vallaline, unistad sa ilmselt suurest armastusest. Tänu Veenusele võid sa täna kohtuda sellega, kellega sa tahaksid kogu oma ülejäänud elu veeta. Töö. Tänasel päeval on sulle häid üllatusi varuks. Tervis. Sa maiustad liiga palju, suhkur ei tee head sinu tervisele. Raha. Täna võid sa saada ootamatult raha juurde.

Väike nõuanne: ole oma lähedaste vastu hoolivam ja paku oma abi enne, kui seda küsitakse

 


Ambur

Armastus. Kired löövad lõkkele täna. Töö. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse, sest kõik pole kuld, mis hiilgab. Tervis. Sa ei võta sugugi aega puhkamiseks ja kurnad ennast lõpuks täitsa ära. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: küsi targemate nõu


Kaljukits

Armastus. Ära otsi teises inimese vigu, nagu sa ise oleks täiuslik. Katsu mujal oma pingeid maandada ja ära riku teise inimese elu ära. Töö. Õpi oma vaenlasi paremini tundma. Tervis. Täna peaksid sa olema üsna heas vormis, ainult natuke närviline. Raha. Õpi säästma. 

Väike nõuanne: ära raiska oma aega selgituste peale, nagunii kuuleb iga inimene seda, mida ta kuulda tahab


Veevalaja

Armastus. Su suhe ei ole olnud just kõige parem viimasel ajal. Sul on tunne, et su elukaaslane ei mõista sind ega saa aru sinu vajadustest. Kui sa oled aga vallaline, pead sa olema tolerantsem. Töö. Sa igatsed muutuste järgi ja tahad suuremat tegevusvabadust. Tervis. Kõik peaks hästi minema. Raha. Rahaasjad panevad sind natuke muretsema, sea endale eelarve ja pea sellest kinni.

Väike nõuanne: avarda oma silmaringi läbi reisimise, lugemise või uurimistööde


Kalad

Armastus. Jupiter kingib sulle ilusa päeva, tuues su ellu õnne ja armastust. Töö. Töökaaslaste tehtud vead ärritavad sind rohkem kui tavaliselt. Sa oled muutunud liiga autoritaarseks teiste arvates. Tervis. Katsu paremini toituda. Raha. Otsi võimalusi, kuidas oma olukorda parandada.

Väike nõuanne: ära ole nii nõudlik

Kommentaare ei ole