{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 5. juuni

  foto : unsplash/ Sofia Holmberg Jäär Armastus. To...


 

foto : unsplash/ Sofia Holmberg

Jäär

Armastus. Tormituuled võivad kodus puhuma hakata. Aga katsu vaadata asja positiivse külje pealt ja mõtle sellele, et vähemalt ei hakka teil omavahel igav. Kui sa oled aga vallaline, siis ilmselt oled sa praegu liiga suur idealist, sul on suured ootused ja selle tõttu sul ongi raske leida seda õiget inimest. Töö. Tänu Jupiterile leiad sa õiged koostööpartnerid ja kontaktid, keda sa vajad. Tervis. Miks mitte süüa täna midagi kergemat või pidada dieeti? Su tervis oleks sulle selle eest tänulik, kui sa jätaksid selle rabarberikoogi söömata. Kehakaal ka võidaks sellega. Raha. Sa otsid alati võimalusi, kuidas kiirelt rikkaks saada, vaata, et sa ainult liiga palju ei riski.

Väike nõuanne: muuda oma kodu mugavamaks ja hubasemaks

 

Sõnn

Armastus. Õhkkond on pingeline. Võib juhtuda, et su kaaslane teeb sulle etteheiteid, et sa oled kõik muu hooletusse jätnud oma isiklike tegemiste tõttu. Kui sa oled vallaline, toob Merkuur su ellu inimese, kellega sa tunned kohe hingesugulust. Töö. Su mõtted on täna tööasjadest kaugel. Tervis. Ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu tervise sektorit ja sellepärast peaks tänane päev mööduma ilma muutusteta. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: muuda oma elu ilusamaks tänu oma mõtetele


Kaksikud

Armastus. Sa võid olla armastusväärne ja hea, kui sa vaid ise seda soovid. Ja muuta nii enda, kui teiste päeva ilusamaks. Mõtle selle peale. Kui sa oled vallaline, siis ole avameelsem ja ära mängi teiste tunnetega. Töö. Täna on sind ees ootamas eriti hea päev. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ära kauple nii palju.

Väike nõuanne: kui su elus on probleeme, siis katsu muuta oma vaatenurka, teinekord sellest piisab


Vähk

Armastus. Uraani praegune aspekt võib tekitada arusaamatusi. Võib juhtuda, et sinu paarisuhtes on hetkel liiga palju kahtlustusi ja saladusi. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt seisneb su probleem selles, et sa ei reageeri liiga ruttu ja magad kõik head võimalused maha. Töö. Kasuta oma tutvusi ära. Tervis. Sa oled väga heas vormis: vara üles, hilja voodi, nii see rikkus majja toodi. Raha. Sa teed omalt poolt kõik, mis võimalik, et lahendada oma rahaprobleeme. Ära ainult sega armastust ja rahaasju omavahel ära.

Väike nõuanne: hoidu üleliigsetest vaidlustest, selle asemel tee kõik, et sinu ümber valitseks rahu ja üksmeel

 


Lõvi

Armastus. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda nende elus, kes on juba paarisuhtes. Kui sa aga oled vallaline, võid sa korraga toidupoe järjekorras kohtuda oma suure armastusega. Töö. Tänane päev võib sulle tuua ühe tähtsa uudise. Tervis. Sa oled rõõmus ja tegus, ära ainult söö nii palju. Astu vahepeal kaalu peale. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida, sellepärast ära tee midagi, mida sa võid hiljem kahetseda.

Väike nõuanne: vaata, et su tegevusplaan ei oleks ainult fantaasia vili


Neitsi

Armastus. Ära mängi oma võludega, su kaaslane võib armukadedaks minna. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt on sul juba silmarõõm tekkinud aga hetkel ei taha sa sellest veel kellelegi rääkida. Töö. Aeg on mõtelda oma tuleviku üle ja tegutseda selles suunas. Tervis. Veenus aitab muuta su tervist paremaks ja tugevamaks. Raha. Päike aitab sul kindlustada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: hoia oma salaaeda, see kaitseb sind


Kaalud 

Armastus. Väga ilus päev on sind ees ootamas. Töö. Kõik ei pruugi minna nii nagu sina seda sooviksid. Ära võta seda liiga isiklikult ja katsu kohaneda võimalikult hästi iga olukorraga. Tervis. Võta asju rahulikult ja lõpeta see pidev muretsemine. Hoia rohkem oma vaimset tervist. Raha. Praegune planeetide seis võib põhjustada mõningaid pettumusi. Hea oleks, kui sa piiraksid oma kulutusi hetkel.

Väike nõuanne: loe kümneni enne, kui sa ütled midagi, mis võib kellelegi haiget teha


Skorpion

Armastus. Kui su kaaslane ei suuda olla piisavalt järeleandlik ja paindlik, võib tänane päev halvasti lõppeda, sest sa ei ole just kõige paremas tujus ega vali oma sõnu. Kui sa oled vallaline, siis ilmselt ei taha sa enam üksi olla. Töö. Ära ole liiga hajameelne. Tervis. Ära kurna ennast ära ja katsu rohkem puhata. Raha. Tänane päev võib sulle teha ühe väga ilusa üllatuse. 

Väike nõuanne: veeda rohkem aega meeldivas seltskonnas

 


Ambur

Armastus. Su paarisuhe võib olla natuke pingeline, mõned vanad probleemid võivad taas päevavalgele kerkida. Kui sa oled vallaline, siis oled sa täna ilmselt liiga emotsionaalne. Töö. Tänu Jupiterile ei tohiks täna ühtegi probleemi tekkida. Tervis. Tänane päev on väga hea selleks, et hakata sporti tegema ja muuta oma eluviise paremaks. Raha. Sa kulutad liiga palju aga seda tead sa juba ise ka. Pane vähemalt eelarve paika.

Väike nõuanne: vali paremini oma sõpru


Kaljukits

Armastus. Kõik sinu viimasel ajal tehtud pingutused hakkavad vilja kandma: kui sa oled olnud hea ja hooliv, toob elu sulle õnne ja edu, kui sa oled teinud aga halbu valikuid, pead sa vastu seisma pettumustega. Töö. Vii oma plaanid ellu. Tervis. Ära söö ükskõik mida, mõtle rohkem oma tervise peale. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: pea oma unevajadusest kinni, see on võidetud, mitte kaotatud aeg


Veevalaja

Armastus. Ära lase end tormituultel murda ja ütle endale, et see kõik on mööduv. Kui sa oled aga vallaline, siis võib üks ootamatu kohtumine sul pea segi ajada. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida. Tervis. Tänane päev tuleb üsna hea, joo palju vett ja toitu tervislikult. Raha. Kindlusta oma tulevikku.

Väike nõuanne: ära tee oma lähedastele etteheiteid


Kalad

Armastus. Ära ole nii armukade. Sul ei ole selleks tõesti mingit põhjust. Töö. Ära võitle tuuleveskitega. Sa kurnad iseennast ainult nii ära. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust, kõik läheb hästi. Raha. Hea õnn naeratab sulle täna, võib juhtuda, et tänane päev toob sulle raha juurde.

Väike nõuanne: ära kaota reaalsusetaju

Kommentaare ei ole