{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 6. juuni nädal toob head õnne kolmele tähemärgile

  foto : unsplash / Anna Demianenko  Ja ongi juunikuu kätte ...

 

foto : unsplash / Anna Demianenko

 Ja ongi juunikuu kätte jõudnud. Suvi ei ole enam kaugel. Aga juba praegu tundub kõik palju lihtsam. Ja seda suurel määral tänu Päikesele Kaksikute märgis, mis saadab meie poole head energiat, midagi, mis tekitab soovi rohkem nautida iga päeva. See energia muudab meid avatumaks teiste suhtes. Merkuuri retrograad saab lõpuks ometi läbi ning tänu sellele hakkavad asjad taas liikuma õiges suunas. 

Mida toob meile aga kaasa 6. juuni nädal? See nädal peaks tulema üsna sündmusterohke ja tempokas. Merkuur Sõnni märgis aitab meil lahendada oma materiaalseid probleeme. Tõenäoliselt on praegu palju lihtsam leida vastuseid oma küsimustele. Ent nüüd, kus Merkuuri retrograad just läbi on saamas, teeb üks teine planeet kannapöörde: algamas on Saturni retrograad. Saturn on aeglane planeet ja selle planeedi retrograad võib kaasa tuua meie igapäevasesse ellu viivitusi ning takistusi. Olles konfliktis Merkuuriga, võib Saturn põhjustada administratiivset laadi probleeme. 

Seega valitsev õhkkond ei ole just kõige parem. Aga selles ei ole midagi negatiivset. Sest planeetidel on teisigi üllatusi varuks. Jupiter Jääras on meie päästja ja aitab meil õigel teel püsida. Jupiter Jääras aitab kõikidest takistustest üle saada nii, et meil on alati varuplaan olemas igaks juhtumiks. Millisele kolmele tähemärgile toob aga järgmine nädal kõige rohkem õnne? 

 

 

Jäär

Punane vaip on sinu ees lahti, kallis Jäär. Järgmisel nädalal oled sa tähelepanu keskmes. See nädal algab sinu jaoks nii hästi, kui võimalik. Ja sellel on ka oma põhjus, sest sinu pea kohal taevas on Jupiter ise sind motiveerimas, aidates sul kiirelt edu saavutada. Su elu on muutumas imeliseks, tänu Päikesele Kaksikute märgis ei tohiks sa väsimust tunda. Päike ja Jupiter saavad omavahel väga hästi läbi, seega kõik on kõige paremas korras. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et viia oma suuri unistusi ellu. Sa oled ettevõtlik, julge ja enesekindel. Sul on olemas kõik vahendid, mida sa vajad, et elada oma unistuste elu. Sinust endast sõltub kõik. Kõik, mida sa tegema pead, on tegutsema. Võimalused hakkavad avanema. 

Töö juures on sind ootamas väga head uudised. Sinu oskusi ja teadmisi hinnatakse, sinu arvamust võetakse kuulda. Tõeline õnn sellel nädalal peitub aga koduseinte vahel. Ka seal on sind ootamas head üllatused. Kui sa otsid oma ellu armastust, võib just see nädal olla otsustav. Sina oled selle nädala täht. Staar, kes on väärt kõige paremat. 


Kaksikud

Ilma sinuta ei toimu sellel nädalal ilmselt mitte midagi. Ja sa pead tunnistama, et su elus on hetkel kõik hästi. Päike on sinu märgis kuni 21. juunini. Tänu sellele on sinu jaoks avanemas uued võimalused, kõik võimatu muutub võimalikuks. Väga ilus sünnipäevakingitus on sinu poole teel. 6 - 12. juuni nädalal on sinu jaoks varuks palju häid üllatusi. Jupiter Jäära märgis toob su ellu lausa harukordseid võimalusi, mida juhtub ainult kord elus, seega hoia silmad lahti. Tegemist võib olla suure rahasummaga, mida sa täiesti ootamatult saad, ametikõrgenduse või palgatõusuga. Ühesõnaga, sa saad teenida sellel nädalal suurt kasu. Money, money, money... Tundub, et sul on kõik võimalused, et sellel nädalal rikkaks saada. 

 

 

Ka eraelus saadab sind sellel nädalal hea õnn. Eelmine kuu ei olnud sinu jaoks kõige parem, Merkuuri retrograad tegi palju pahandusi sinu elus ja tekitas suhteprobleeme. Nüüd on aeg ära leppida, parandada oma suhteid ning tunda rõõmu teiste seltskonnast. 


Kaljukits

Kaljukitse on tihti peetud liiga pragmaatiliseks ja tõsiseks inimeseks. Sellel nädalal aga kuulab Kaljukits oma südame, mitte mõistuse häält. Ta muudab taktikat. Tavaliselt oled sa selline hästi ratsionaalne, nüüd aga lased sa oma ratsionaalsel emotsionaalsusel rääkida. Mõnikord on hea lasta südamel rääkida ja mitte  kõike intellektualiseerida. Planeedid on sellise asjade käiguga nõus. Ja tänu sellele saadab sind hea õnn. Sa oled õigel ajal õiges kohas. Sa sõlmid uusi lepinguid, uued uksed on avanemas, uued võimalused on tekkimas. Sul on tuul tiibades ja sa tead, kuhu sa tahad oma eluga välja jõuda. Sellel nädalal võid sa kindlustada oma majanduslikku seisu. 

Praegu on ka õige aeg selleks, et muuta oma suhteid paremaks. Ja jällegi tuleb lasta oma südamel rääkida. Juunikuus peaks Kaljukits olema armunud, vähemalt tõotavad planeedid tuua ta ellu armastust ja õnne.



Kommentaare ei ole