{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 9. juuni

foto : unsplash / Aaron Burden    Jäär Armastus.  K...

foto : unsplash / Aaron Burden

 

 Jäär

Armastus.  Kui su partner on sulle viimasel ajal etteheiteid teinud, et sa oled liiga külm ja tundetu, siis täna peab ta oma sõnad tagasi võtma. Ees on ootamas tõeline kirgede möll. Kui sa oled vallaline, siis meie soovitame sul valida kedagi, kes oleks sündinud kas Veevalaja või Kaalude tähtkujus. Töö. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Tervis. Marss annab sulle jõudu ja energiat juurde, ära ainult ise kurna ennast ära. Raha. Tõenäoliselt tekivad head võimalused, mis aitavad sul oma majanduslikku seisu kindlustada ja teha suuremaid tulevikuplaane. 

Väike nõuanne: ära ole nii suurte eelarvamustega


Sõnn

Armastus. Tõenäoliselt toob tänane päev ühe toreda uudise kõigile neile, kes on juba paarisuhtes. Vallalised võivad aga kohtuda selle õige inimesega oma töö juures. Töö. Sa tahad midagi muuta oma tööalases elus, sest igavus ja rutiin on hakanud juba vaimsele tervisele. Pane plussi ja miinused kirja enne, kui midagi otsustad. Tervis. Muuda oma toitumist tervislikumaks ja ära ole nii suur maiasmokk. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära praegusel hetkel laenu võta.

Väike nõuanne: ära ole nii kategooriline ja ära hoia iga hinna eest oma arvamusest kinni


Kaksikud

Armastus. Tänane päev peaks tulema harmooniline ja rahulik, kui sa muidugi ka omalt poolt natuke kaasa aitad. Ole siiras ja avameelne, ära provotseeri. Kui sa oled vallaline, võib saatus sind kokku viia inimesega, kes on sinust palju noorem. Töö. Täna on sind ees ootamas üsna hea päev. Tervis. Ära unusta iga päev natuke liikuda ja sporti teha. Raha. Praegune periood peaks sulle tooma palju õnne kaasa.

Väike nõuanne: ära hädalda sellepärast, mis minevikus juhtus, sest see on kõige kindlam võimalus, kuidas tõmmata oma ellu probleeme juurde


Vähk

Armastus. Sa lihtsalt ei suuda jätta oma kaaslast rahule, sa lausa pead teda õrritama. Sa tahad, et ta näitaks sulle välja, kui palju ta sind armastab, sa teed kõik, et teda armukadedaks ajada ja kui asjad halva pöörde võtavad, nutad sa üksi omas nurgas. Kui sa oled vallaline, siis ära sega omavahel ära raha ja armastust. Töö. Julgust, kullake, julgust! Ära maga kõiki häid võimalusi oma elus maha, ole ettevõtlikum ja ära tuku. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära eira kõiki väiksemaid terviseprobleeme. Raha. Nii Jupiter, kui Pluuto, mõlemad raha ja küllust ligi tõmbavad planeedid on täna otsustanud sind oma kaitsva tiiva alla võtta. Tänu sellele võib tänane päev sulle tuua palju raha.

Väike nõuanne: hoia jalad maa peal

 


Lõvi

Armastus. Tänu Veenuse mõjutusele igatsed sa tõelise armastuse ja romantika järele. Tänane päev võib tulla ilus, kui sa õpid nautima ka lihtsaid rõõme oma elus. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Sa oled liiga närviline, katsu võtta aega selleks, et sporti teha ja rohkem liikuda, see aitab pead tuulutada. Raha. Üldiselt peaks kõik rahulikult minema ja ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: katsu iga olukorraga võimalikult ruttu kohaneda


Neitsi

Armastus. Rahulik periood on sinu elus algamas. Sa oled optimistlikum ja enesekindlam ning hakkad nägema oma kaaslast läbi teise pilgu. Töö. Võimalused avanevad, mis aitavad sul oma plaane ellu viia. Tänane päev peaks sulle tooma palju häid uudiseid. Tervis. Planeetide seis on väga hea ja ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Jupiter saadab sulle head rahaõnne täna. Sa võid saada täiesti ootamatust kohast suurema summa raha.

Väike nõuanne: tark ei torma


Kaalud

Armastus. Sa teed omalt poolt kõik, et vaigistada pingeid. Sind on raske lausa ära tunda. Jätka samas vaimus. Kui sa oled vallaline, pead sa leppima sellega, et suur armastus täna su ellu ei tule. Töö. Tänu Jupiteri mõjule on sind ees ootamas väga hea päev. Tervis. Ära unusta trenni teha ja rohkem liikuda, see aitab sul liigset energiat kulutada. Raha. Tänane päev toob sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: muuda oma suhteid teistega paremaks


Skorpion

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis igatsed sa ilmselt suure ja tõelise armastuse järele. Tänane päev võib su soovi täita. Töö. Mõned takistused ja probleemid võivad täna tekkida, katsu võtta asju võimakult rahulikult. Tervis. Su tervis peaks olema üsna hea, ära ainult liiga palju söö. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära ütle midagi, mida sa hiljem kahetseda võid

 


Ambur

Armastus. Jupiter tegutseb täna sinu armastuse sektoris ja seega peaks tänane päev tooma sulle kaasa palju armastust ja rõõmu. Töö. Asjad hakkavad lõpuks ometi liikuma, ole ambitsioonikam ja unista suurelt. Tervis. Arsti juurde pole sul küll vaja täna minna. Raha. Kõik läheb hästi, muretsemiseks pole põhjust.

Väike nõuanne: selle asemel, et uksi enda tagant kinni loopida, võta aega järele mõtlemiseks. 


Kaljukits

Armastus. Suhe partneriga on väga hea, teie vahel on tugev side. Kui sa oled vallaline, võid sa tunda soovi vallatusi teha täna ja otsid oma ellu vaheldust. Töö. Tänane päev toob sulle väga häid uudiseid. Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Raha. Planeedid toetavad sind täna. 

Väike nõuanne: vabasta end kõigest üleliigsest, mis su õlgu koormab


Veevalaja

Armastus. Kõik läheb hästi, täna oled sa ilmselt lihtsalt õnnelik. Töö. Jupiter toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Su tervis peaks olema täna üsna hea, ära unusta ainult mõtelda positiivsemalt. Raha. Ole kokkuhoidlikum. 

Väike nõuanne: eemalda oma elust kõik, mis võtab sinu energiat ja elurõõmu


Kalad

Armastus. Tänane päev peaks tooma su ellu suurt kirge. Võib juhtuda, et tegemist on armastusega esimest silmapilgust ühe tundmatu vastu, kellega elu su täna kokku viib. Vaata ette, et sa pead ei kaota. Töö. Jupiter kaitseb su tööalast edu, kõiki su pingutusi saadab edu. Võib ka juhtuda, et sa saad ühe väga hea pakkumise. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Raha eest kõike osta ei saa.

Väike nõuanne: ära lase teistel sekkuda oma eraellu ja lahendada oma pereprobleeme

Kommentaare ei ole