{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 18. juuni

  foto : unsplash / Dakota Roos Jäär Armastus. Prob...

 

foto : unsplash / Dakota Roos

Jäär

Armastus. Probleeme tänane päev sulle kaasa ei too. Sind on ees ootamas tavaline, rahulik päev. Kui sa oled vallaline, võib üks suhe kellegagi võtta ootamatu suuna. Töö. Sa ei anna kunagi alla ja võitled alati edasi. Täna avaneb sul võimalus näidata teistele, milleks sa võimeline oled. Tervis. Su tervis peaks olema väga hea. Raha. Kõik kinnisvaraga seotud tehingud lähevad hästi.

Väike nõuanne: ära mõtle kogu aeg surma ja koleduste peale

 

Sõnn

Armastus. Vähemalt sinu paarisuhtes ei tohiks pingeid täna tekkida. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda just täna selle õige inimesega. Töö. Täna kuuled sa väga häid uudiseid. Tervis. Kui viimasel ajal olid sa liiga närviline, siis nüüd peaks su enesetunne paranema. Raha. Võlg on võõra oma.

Väike nõuanne: ole objektiivsem


Kaksikud

Armastus. Üllatustest juba puudust ei tule, ühele vaidlusele järgneb kohe teine. Planeetide seis on täna väga kummaline. Töö. Ilusa naeratuse pärast sa täna oma tahtmist ei saa, pinguta palju tahad. Tervis. Loe raamatuid, puhka, naudi elu, mine sõpradele külla. See teeb su tervisele ka head. Raha. Väike rahaingel astub täna läbi ja toob sulle raha juurde.

Väike nõuanne: ära mõtle oma musti mõtteid, isegi kui sulle pakub see mõnikord lõbu


Vähk

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis tahad sa täiel rinnal nautida oma elu ja hoiad eemale neist, kes otsivad tõsist suhet. Kui sa oled paarisuhtes, võivad tekkida väikesed pinged, sest sa tahad, et viimane sõna just sulle jääks. Töö. Ära hakka ülemusega maid jagama, see teeb ainult sulle endale halba. Tervis. Katsu rohkem magada. Raha. Lõpuks ometi peaksid sa leidma lahenduse oma probleemidele, su majanduslik seis hakkab paranema.

Väike nõuanne: kui sa oled kellegi vastu eksinud, siis katsu parandada see viga nii ruttu, kui võimalik

 


Lõvi

Armastus. Koduseinte vahel peaks valitsema hea ja harmooniline õhkkond. Kui sa oled vallaline, siis leiab täna aset üks oluline kohtumine Jupiteri valvsa silma all. Töö. Tõenäoliselt tekivad mõned probleemid töö juures. Õnneks on ka Jupiter siin sinu kõrval ega jäta sind hätta. Tervis. Katsu rohkem liikuda, see teeb su tervisele head. Raha. Katsu organiseerida oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: oleks on paha poiss, väike on on hea


Neitsi

Armastus. Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas väga hea päev. Üks endine tuttav võib välja ilmuda, võib-olla on tegemist noorusearmastusega. Töö. Mitte ükski planeet ei sekku täna sinu tööasjadesse. Tervis. Võta aega puhkamiseks ja toitu tervislikumalt. Raha. Hoia oma raha.

Väike nõuanne: ära ole alati nii järeleandlik


Kaalud

Armastus. Jupiter toob su tänasesse päeva õnne ja armastust. Kaovad arusaamatused, probleemid, tabuteemad ja etteheited. Töö. Tõenäoliselt mõjub tänane päev väga inspireerivalt ja toob sulle häid ideid, mida ellu rakendada. Tervis. Söö tervislikumalt. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: kiida rohkem ja laida vähem


Skorpion

Armastus. Planeedid aitavad sul leida võimalusi, kuidas oma suhet parandada. Kui sa oled vallaline, on sul raske leida armastust oma ellu. Töö. Kui sa pead tingimata kõigile välja ütlema oma arvamuse, siis tee seda vähemalt viisakalt ja vali paremini oma sõnu. Tervis. Neptuun ja Saturn hoolitsevad su tervise eest täna. Raha. Ära löö kogu oma raha laiaks.

Väike nõuanne: pane probleemile nimi, siis leiad sa lahenduse

 


Ambur

Armastus. Pluuto muudab sind liiga nõudlikuks ja autoritaarseks. Sa võid käia lihtsalt oma kaaslasele närvidele. Kui sa oled vallaline, mängib elu sinuga pimesikku. Töö. Mitte midagi märkimisväärset täna juhtuda ei tohiks. Ärritumiseks pole aga põhjust, oota paremad ajad ära. Tervis. Ära kurna ennast ära ja jää kõiges mõõdukaks. Raha. Täna on sind ees ootamas väga hea päev, kõik võimalused on avatud. 

Väike nõuanne: ära unusta, et tark ei torma kunagi. Loe kümneni, enne kui tahad midagi öelda


Kaljukits

Armastus. Hoia oma elukaaslasel silma peal, ta võib piiluda ühe silmaga naabri hoovi. Kui sa oled vallaline, siis satud sa kogu aeg selliste otsa, kellega sul pole midagi ühist. Töö. Sul on palju häid ideid ja mõtteid, jaga neid ka teistega. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Raha. Ole mõistlikum.

Väike nõuanne: õpi paremini suhtlema


Veevalaja

Armastus. Armastus ei tähenda seda, et teine inimene on sinu omand ja sa pead iga tema sammu kontrollima. Hoia oma lähedasi. Töö. Unusta kõik, mis viimasel ajal on juhtunud. Hinga sügavalt sisse ja tee uus algus. Seekord läheb kõik hästi. Tervis. Veenus soovitab sul paremini oma tervise eest hoolitseda. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: ära mõtle liiga palju sellele, mis on halvasti ja mis on valesti elus


Kalad

Armastus. Kui su suhe on nõrk, siis võib tänane päev tulla üsna raske. Kui sa oled vallaline, siis muutud sa liiga nõudlikuks täna. Töö. Ole kannatlikum ja võta asju rahulikumalt. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Ole ettevaatlikum.

Väike nõuanne: hoia silmad lahti ja ära maga maha häid võimalusi

Kommentaare ei ole