{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 15. juuni

foto : unsplash / Anchor Lee    Jäär Armastus. Mars...

foto : unsplash / Anchor Lee

 

 Jäär

Armastus. Marss mõjutab täna sinu armastuse sektorit. Võib juhtuda, et sa hakkad vaatama mujale, et äkki on rohi teiselpool aeda rohelisem. Hoolitse oma muru eest! Töö. Võib juhtuda, et tänane päev toob sulle töökoormust juurde. Tervis. Uraan ja Neptuun hoolitsevad sinu tervise sektori eest. Neptuun on üsna heatahtlik ja muudab su immuunsust tugevamaks. Uraan võib sind muuta aga närvilisemaks. Raha. Ka väike raha on raha. Õpi hindama seda, mis sul olemas on.

Väike nõuanne: selle asemel, et pidevalt hädaldada ja kurta, võta midagi ette, mis aitab sul oma elu parandada.

 

Sõnn

Armastus. Tänane päev peaks tulema üsna romantiline ja sensuaalne. Sa võid oma elukaaslase oma armastusega lausa üle külvata. Töö. Ära ole liiga tormakas ja kuula targemate nõu. Tervis. Tervis peaks sul olema hea. Raha. Ära kuluta nii palju. 

Väike nõuanne: ära muutu liiga impulsiivseks


Kaksikud

Armastus. Hoidu täna igasugusest provokatsioonist, sest see võib väga halvasti lõppeda sinu jaoks. Töö. Tänu praegusele planeetide seisule peaks täna sind ees ootama väga hea päev. Uraan ja Neptuun toetavad sind su ettevõtmistes. Tervis. Ära unusta sporti teha ja rohkem liikuda. Raha. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda.

Väike nõuanne: hoia oma lähedasi


Vähk

Armastus. Tänu Veenusele peaks sind ees ootama väga ilus päev. Töö. Mõned head võimalused tekivad. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja katsu paremini toituda. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna ja tõenäoliselt saad sa raha juurde täna.

Väike nõuanne: selle asemel, et oma energiat kulutada tühja, sea endale kindel eesmärk ja liigu selles suunas

 


Lõvi

Armastus. Õnneks tead sa, mida teha, et kõik läheks hästi. Kõiki su pingutusi saadab edu. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda kellegagi, kes pole aga enam vaba. Töö. Marss mõjutab täna sinu töö sektorit ja tänu sellele on sind ees ootamas hea päev. Tervis. Täna ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: kuluta oma energiat targalt


Neitsi

Armastus. Sul on liiga palju probleeme lahendada selleks, et mõtelda armastuse või oma suhte peale. Töö. Ainult Saturn mõjutab sinu töö sektorit ja tänu sellele ei suuda sa ilmselt tööpäeva lõppu ära oodata. Sa tabad end aeg-ajalt mõtlemast sellele, et see töö, mida sa teed, ei vasta su ootustele. Tervis. Sa oled väsinud ja närviline. Raha. Hea päev investeerimiseks. Kui see valdkond on sinu jaoks aga võõras, siis uuri enne maad.

Väike nõuanne: mine loodusesse jalutama


Kaalud

Armastus. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Töö. Mõned pingelised olukorrad võivad täna tekkida, sest üks kolleeg on otsustanud sinuga asjad sirgeks rääkida. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Kui sa oled arukas ja mõistlik, ei tohiks probleeme tekkida.

Väike nõuanne: enne, kui sa mõne otsuse vastu võtad, mõtle tagajärgede peale


Skorpion

Armastus. Tänane päev peaks tulema rahulik, ilma suuremate sündmusteta. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks, sest nii võid sa kõik head võimalused maha magada. Tervis. Tänane päev viib kõik su terviseprobleemid minema. Raha. Väike rahaingel võib sind täna külastada.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu aus

 


Ambur

Armastus. Veenus kingib sulle ilusa päeva. Kõik probleemid peaksid kaduma, te leiate tagasi üksmeele ja soovi koos olla. Kui sa oled vallaline, võib täna aset leida üks oluline kohtumine. Töö. Täna võid sa saada ühe väga hea pakkumise. Tervis. Liigu rohkem ja toitu tervislikult. Raha. Ole ettevaatlik ja ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: tule oma mugavustsoonist välja


Kaljukits

Armastus. Hoia oma arvamus parem endale ja ära kritiseeri oma elukaaslast nii palju. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda kellegagi, kes pole aga sind väärt. Ära usu ühtegi tema sõna. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, palju häid võimalusi tekib. Marss toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, võib-olla ainult natuke väsinud. Raha. Võlg on võõra oma.

Väike nõuanne: ära satu liiga hoogu


Veevalaja

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma armastust. Töö. Asjad hakkavad võtma konkreetsema suuna, ilmselt lubadused ei jää ainult lubadusteks. Sa võid saada häid uudiseid. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas täna, kõik võimalused on avatud.

Väike nõuanne: ära vasta provokatsioonidele


Kalad

Armastus. Kui sul on midagi südamel, siis räägi sellest, teine inimene ei saa ju su mõtteid lugeda ega tea, mis sind murelikuks teeb. Koos leiate te lahenduse. Töö. Sa saad kõikidest takistustest üle, kui sa ainult seda tahad. Tervis. Ära söö liiga palju lihatoite. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse

 

Kommentaare ei ole