{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 6. juuni

  foto:  unsplash / John-Mark Smith Jäär Armastus. ...

 

foto:  unsplash /
John-Mark Smith

Jäär

Armastus. Sinu armastuse sektorit ei mõjuta hetkel ükski planeet, seega ei tohiks täna midagi märkimisväärset juhtuda. Kasuta seda päeva ära selleks, et õppida paremini oma partnerit tundma. Kui sa oled aga vallaline, võid sa kohtuda inimesega, kelle vastu su armuleek kohe põlema lööb. See läheb õnneks aga ruttu üle. Töö. Praegu on sinu tööalases hea periood: küsi ja sulle antakse. Pealegi küsija suu pihta ei lööda. Tervis. Sa oled heas füüsilises vormis, ära ainult ise kurna oma organismi ära. Raha. Ole kokkuhoidlikum. 

Väike nõuanne: ära kaota oma eesmärke silmist


Sõnn

Armastus. Ära aja oma elukaaslast armukadedaks, austa tema tundeid ja õrna südant. Kui sa oled vallaline, võib elu su kokku viia inimesega, kes pole enam vaba, armastus tema vastu aga viib kogu su mõistuse ja aru. Töö. Väga head võimalused tekivad, mis aitavad sul karjääriredelil üles ronida. Tervis. Mitte ükski planeet ei ohusta su tervist. Raha. Muretsemiseks pole põhjust. 

Väike nõuanne: ole diplomaatilisem ja mitte nii otsekohene


Kaksikud

Armastus. Tõenäoliselt pole sul eriti palju aega selleks, et hoolitseda oma suhte eest. Sa oled jätnud oma elukaaslase unarusse. Hoia tal vähemalt silma peal, et ta ülekäte ei läheks. Kui sa oled aga vallaline, võid sa olla hetkel elu pettunud. Töö. Ära täna palgatõusust rääkima hakka. Tervis. Sa pead rohkem puhkama. Raha. Ole ettevaatlikum ja piira oma kulutusi.

Väike nõuanne: ära liiga kiiresti vaimustu uutest asjadest


Vähk

Armastus. Sa igatsed tõelise armastuse järele, sa tahad hingesõpra oma ellu. Sul on liiga kõrged ootused ja selle tõttu ei näe sa seda, mis su elukaaslases head on. Töö. Mis puutub tööasjadesse, siis saadab sind täna edu. Tervis. Sa pead hakkama paremini toituma ja jälgima kaalu. Raha. Jupiteri ja Marsi mõju võib tekitada mõningaid probleeme, ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära ole liiga kannatamatu, iga asi omal ajal

 


Lõvi

Armastus. Vallalisi saadab täna hea õnn. Töö. Tõenäoliselt toob tänane päev sulle häid uudiseid. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, ära lase ainult mustadel mõtetel end maha murda. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära usu kõike, mida sulle räägitakse. 

Väike nõuanne: ära vaidle teistega tühiste asjade pärast


Neitsi

Armastus. Abielu on nagu sissepiiratud kindlus: need, kes on väljas, tahavad sisse ja kes on sees, tahavad välja. Töö. Tark ei torma, ära neid sõnu täna unusta. Tervis. Sa oled heas vaimses ja füüsilises vormis. Raha. Jupiter tagab sulle täna hea rahaõnne.

Väike nõuanne: näita, et sa oled piisavalt tark, et tunnistada oma vigu


Kaalud

Armastus. Täna tahad sa oma ellu armastust. Ja tahad, et su elukaaslane muudaks su päeva imeliseks. Selline nõudlikkus võib aga põhjustada mõningaid konflikte. Kui sa oled vallaline, siis naudid sa ilmselt oma elu ega muretse millegi pärast. Töö. Merkuur toob sulle edu täna. Tervis. Kuu kaitseb su tervist, ainult Pluuto paneb sind rohkem sööma, kui vaja. Raha. Piira oma kulutusi ja hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: andmine toob rõõmu


Skorpion

Armastus. Tänane päev paneb sind nägema oma elukaaslast läbi uue pilgu, sa hakkad nägema temas rohkem head, kui halba. Kui sa oled vallaline, siis õpi teist inimest enne korralikult tundma, kui talle kaela langed. Töö. Aeg on rääkida asjad selgeks. Tervis. Tee trenni ja ära istu nii palju. Raha. Täna avanevad väga head võimalused, mis aitavad sul oma majanduslikku seisu kindlustada.

Väike nõuanne: ära muutu liiga autoritaarseks teiste vastu

 


Ambur

Armastus. Kui sa oled vallaline, saadab sind täna erakordne õnn. Tee ennast ilusaks ja ära unusta naeratust. Suur armastus ei ole enam kaugel. Töö. Asjade seis võib olla natuke keeruline, ära ärritu ja võta pigem rahulikult. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Ära kuluta rohkem, kui vaja.

Väike nõuanne: ära oota, et teised tulevad sinu juurde, mine ise teiste poole


Kaljukits

Armastus. Eraelu peaks pakkuma sulle hetkel suurt rahulolu ja õnne. Kui sa oled vallaline, ära otsi armastust kaugelt. Töö. Mõnikord oled sa mõistlik ja arukas, teinekord võimeline suuri rumalusi korda saatma. Tervis. Ära söö liiga palju. Raha. Ära osta seda, mida sul vaja ei ole. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära muutu liiga heldeks


Veevalaja

Armastus. Su suhe partneriga muutuks palju paremaks, kui sa omalt poolt ka pingutaksid selle nimel. Töö. Ära kritiseeri nii palju, sa muudad ise oma elu raskeks. Tervis. Viimane aeg hakata sporti tegema. Raha. Hea rahaõnn on täna sinuga.

Väike nõuanne: ära pööra tähelepanu kuulujuttudele


Kalad

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema siiras ja harmooniline. Töö. Tänane päev võib sulle tuua häid uudiseid. Tervis. Kui viimasel ajal oled sa tundnud masendust, siis nüüd peaks su enesetunne paranema ja sa leiad oma rõõmsa meele üles. Raha. Ära räägi kõigile oma plaanidest.

Väike nõuanne: ära lükka kõike homse peale


Kommentaare ei ole