{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis viitavad, et sa ei ole valmis tõsiseks suhteks

foto : unsplash / Ryan Holloway    Sul on olnud elus pikemai...

foto : unsplash / Ryan Holloway

 

 Sul on olnud elus pikemaid ja lühemaid suhteid aga üldiselt võiks öelda, et su suhted ei toimi ühel või teisel põhjusel, millest sa teadlik ei ole. Tegelikult võib aga probleem olla selles, et sina ise pole valmis tõsiseks suhteks, tahad sa seda siis või mitte. Põhjuseid tead ainult sina ise. 

Põhjus ei olegi tähtis, kui sa oled kindlaks teinud, et sa pole valmis veel end siduma, tuleks muuta lihtsalt oma suhteid teistega paremaks. See ei tähenda sugugi nagu ei vääriks sa armastust või ei ole sa piisavalt hea, see tähendab seda, et sa pead keskenduma kõigepealt iseendale selleks, et teha ruumi teisele inimesele enda elus. 

 

Millised märgid viitavad sellele, et sa ise ei ole valmis end siduma? 


Sul pole kunagi aega

Nii ei saagi armastust leida ju! Sul on nii palju tööd, sa oled otsustanud karjääri teha ja oma vähese vaba aja veedad sa lähedaste ja sugulaste seltsis, sul lihtsalt ei ole aega kellegi teise jaoks. Kui sulle on aga ennegi ette heidetud su eelmistes suhetes, et sa liiga palju tööd teed ja sind kunagi olemas ei ole, siis tõenäoliselt on see sellest, et sa lihtsalt ei oska teha oma elus ruumi teisele inimesele.

 


Sa otsid lausa vabandusi, et mitte kohtingule minna

On selliseid inimesi, kes küll lepivad kohtumisi kokku aga siis leiavad mingi põhjuse, et mitte minna. Ikka on ju midagi, mis teise juures ei meeldi. See, kuidas ta räägib, käitub jne. Jah, loomulikult võib juhtuda, et kõik läheb valesti ja see kohtumine ei meeldi sulle üldse. Aga iga kord leiad sa mingi vabanduse, see ei ole ju esimene kord, kui sa alt ära hüppad, on ju nii? Sa ei anna ühelegi oma suhtele isegi võimalust, sest sa lõpetad kõik suhted juba enne ära. 


Sa oled liiga raske iseloomuga

Me ei ütle, et sa oled liiga nõudlik aga sul on liiga kõrged ootused. Sul on pikk nimekiri sellest, milline su tulevane väljavalitu peab välja nägema, millistele kriteeriumitele ta peab vastama jne. Sul on liiga suured nõudmised, sinna ei saa midagi parata. Muidugi on tähtis leida selline inimene, kes sulle meeldib ja samuti on tähtis, et see inimene oleks hea, lahke, aus ja tark. Mida sul veel vaja on, sellest peaks juba piisama, kas pole? Omavaheline alkeemia on kõige olulisem igas suhtes, sest kui sa kohtud sellise inimesega, kes vastab kõikidele su ootustele aga kellega sul ei teki mingit alkeemiat, mida sa siis teed? Sa ei saa pidada tähtsaks üksnes välimust, sest sellest armastuse leidmiseks ei piisa. 

 

 


Sa oled jätnud oma välimuse hooletusse

Igaühel on õigus oma isiklikule stiilile ja keegi ei ütle, et sa pead muutma oma garderoobi või kandma riideid, milles sa ei tunne end hästi, tähtis on korralikult valida, kuidas sa riides käid. Hoolitse enda eest. Ja jälgi, kas sinu stiil on selline, mis aitab sul ligi tõmmata neid, kes sulle meeldivad. 


Sa mõtled ikka veel oma eksi peale

Meil kõigil on oma energia ja seda on igas suhtes tunda. Kui sa mõtled ikka oma eksi peale veel, võib juhtuda, et su kaaslane tunnetab seda ja kõnnib minema lihtsalt, sest ta peab sind lootusetuks. Ükski normaalne inimene ei taha suhelda sellisega, kellel on süda veel haige ja kes pole oma eksist üle saanud. Seega ravi oma süda terveks enne, kui sa end kellegagi seod.

 


Sa ei otsigi kohtumisi teistega

Mõnikord tuleb armastus nii, et sa ei pea selle nimel vaeva nägema. Kui sa aga istud kogu aeg kodus ja lükkad kõik pakkumised tagasi, siis ei tee sa endale head sellega. Ja sellisel juhul pead sa lihtsalt arvestama sellega, et sa võid nii veel kauaks üksi jääda. Alustuseks võiksid sa teha konto näiteks mõnesse tutvumisportaali. Kunagi ei tea ju.


Sa ei tunnista end kunagi süüdi

Tihti see ongi põhjuseks, miks inimene üksi jääb ja ükski tema suhe ei kesta. Muidugi on tähtis see, et sa oled sina ise aga samas on ka oluline tunnistada oma vigu. Eriti suhte alguses ei tunne inimene veel sind piisavalt hästi, et teada, kuidas sa reageerid, selle tõttu tuleb tähelepanu pöörata oma käitumisele. See, mis sulle tundub loomulik ja elementaarne, ei pruugi sobida sinu kaaslasele. Lase asjadel areneda tasapisi.  


Sa ei ole veel kohtunud õige inimesega

Isegi, kui see võib tunduda rumal, siis sageli selle tõttu inimesed jäävadki üksi. Kui hea oleks, kui armastust oleks nii lihtne leida aga tegelikult see nii ei ole. Ja iga suhe nõuab aega ning teatud oskusi ning teadmisi, mida kõikidel inimestel ei ole. Ja selle tõttu nad jäävadki vallalisteks.

Kommentaare ei ole