{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 20. juuni

  foto : unsplash / Silvestri Matteo Jäär Armastus....

 

foto : unsplash / Silvestri Matteo

Jäär

Armastus. Täna koputab armastus sinu uksele. Tee ennast ilusaks ja ära unusta naeratust. Väga ilus ja meeldejääv päev on sind ees ootamas. Töö. Tõenäoliselt on täna sinu osalust vaja ühe plaani läbiviimise juures. Tervis. Sa vajad rahu ja vaikust, ära torma nii palju. Raha. Kõik läheb hästi, mitte üksi planeet ei ohusta sinu rahaasju. Tänasel päeval võib sulle varuks olla isegi meeldivaid üllatusi.

Väike nõuanne: ole tagasihoidlikum ja ära aja oma õigust kogu aeg taga

 

Sõnn

Armastus. Kuu aspekt muudab su suhteid partneriga halvemaks. Ära hakka kodus politseinikku mängima, sa ei pea olema kursis kõigega, mida su elukaaslane teeb. Ta ei ole väike laps, et kaob keset päeva ära. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Aga ära sihi kohe liiga kõrgele. Tervis. Sa oled liiga palju sööma hakanud ja ei liigu piisavalt. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas tänu planeetide seisule. 

Väike nõuanne: ära kaota lootust


Kaksikud

Armastus. Täna võid sa tunda armastust esimesest silmapilgust. Suur armastus on su ellu jõudmas ilma ette hoiatamata ja ajab su pea sassi. Ära hakka rumalusi tegema ja mõtle tagajärgede peale. Töö. Üks huvitav kohtumine leiab täna aset, mis võib sulle tulevikus suurt kasu tuua. Tervis. Hoia oma kehakaalu ja jälgi paremini seda, mida sa sööd. Raha. Võlg on võõra oma. Ära unusta, et laenatud raha läheb naerdes ja tuleb tagasi nuttes.

Väike nõuanne: hoia oma mainet


Vähk

Armastus. Ole ettevaatlikum ja ära unusta, et usaldus on iga suhte alus. Ära anna kiusatusele järele, sa võid seda kahetseda kogu oma ülejäänud elu. Töö. Sul on suured plaanid, ära unusta õigel ajal tegutseda. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Tee sporti ja heida varem magama. Raha. Täna on sind ees ootamas väga hea päev! 

Väike nõuanne: aita teisi aga ära mitte nii, et sinu enda elu selle all kannatama peaks. Sest heategevus saab alguse iseendast



Lõvi

Armastus. Kodune õhkkond on ilmselt pingeline. Mõned arusaamatused ja möödarääkimised võivad tekkida. Võib juhtuda, et korraga näed sa oma partneris ainult vigu. Kui sa oled vallaline, siis tunned sa tõenäoliselt suuremat üksindust. Töö. Ole täna lihtsalt tagasihoidlikum ja diskreetsem, see teeks su mainele head. Tervis. Tõenäoliselt vaevab sind rahutus ja masendus ilma, et sa teaksid selle põhjust. Raha. Hea päev toob kaasa häid uudiseid.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse


Neitsi

Armastus. Armastus teeb teinekord pimedaks. Ära idealiseeri oma kaaslast liiga palju, mõtle natuke rohkem iseenda peale. Töö. Kui sa midagi tahad, siis küsi, sest küsija suu pihta ei lööda. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks ja su tervis paraneb. Raha. Väike rahaingel astub täna nagu muuseas sinu juurest läbi ja muudab su päeva paremaks.

Väike nõuanne: suur õnn on haruldane sellisena nagu me teda ette kujutame. Tavaliselt koosneb suur õnn väikestest õnnehetkedest


Kaalud

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis tunned sa ilmselt täna suuremat üksindust ja igatsust hingesõbra järele. Ole kannatlik, juba varsti kohtud sa õige inimesega, kes teeb sind õnnelikuks. Töö. Ära ole nii kangekaelne, sinu sõna ei pea alati viimaseks jääma. Sa rikud nii oma suhted töökaaslastega ära. Tervis. Kõik, mida sa praegu vajad, on rahu ja vaikus. Raha. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Sest raha puu otsas ei kasva.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega tühiste pisiasjade peale


Skorpion

Armastus. Tõenäoliselt aitab tänane päev muuta su suhet elukaaslasega paremaks. Kui sa oled vallaline, siis oleks hea, kui sa paremini valiksid, kellega sa suhtled ja kellele sa oma muredest räägid. Töö. Tänane päev toob sulle häid uudiseid. Tervis. Ära söö liiga palju. Kas sul on kaal kodus olemas? Raha. Ära tee endale ettekujutlusi, tänane päev ei tule just kõige parem. Ära võta ühtegi suuremat otsust täna vastu.

Väike nõuanne: tark ei torma

 


Ambur

Armastus. Üksmeel ja rahulolu valitsevad täna sinu kodukotuse all. Te mõistate teineteist ilma sõnadetagi. Kui sa oled vallaline, võib üks ootamatu sündmus sinu elus täna aset leida. Töö. Sa kuuled täna ühte uudist, millest sul aimugi polnud ja mis muudab palju asju. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Hea õnn on täna sinuga. Su majanduslik seis hakkab paranema. 

Väike nõuanne: hoia suhteid töökaaslastega


Kaljukits

Armastus. Ära provotseeri liiga palju oma elukaaslast. Sest väikesest asjast võib suur tüli tekkida. Kui sa oled vallaline, pead sa leppima sellega, et täna sa selle õige inimesega ei kohtu. Töö. Mõned ootamatused ja viivitused võivad aset leida, katsu jääda rahulikuks igas olukorras. Tervis. Sa oled see, mida sa sööd. Raha. Mitte üksi planeet ei ohusta su rahaasju, seega peaks kõik täna rahulikult minema.

Väike nõuanne: elu ei peagi olema rahulikult voolav jõgi. Mõnikord on vaja, et elu meid raputaks natuke


Veevalaja

Armastus. Täna sul ilmselt pole vaja rutiini ja igavuse üle kurta. Kui sa oled vallaline, siis lõpeta see liblika mängimine ja otsi tõsisemat suhet. Töö. Sa saad tänu Jupiteri abile oma tahtmise. Tervis. Täna peaksid sa olema üsna heas vormis. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini. 

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest


Kalad

Armastus. Planeet Veenus valvab täna sind. Ja seega peaks sind ees ootama ilus päev. Kui sa oled vallaline, unistad sa ilmselt sellest, et suur armastus su ellu tuleks. Ära muretse liiga palju ja ära piina ennast, sest tänu Merkuurile täituvad su suuremad unistused juba varsti. Töö. Asjad hakkavad kiiremini liikuma. Tervis. Hoia rohkem oma tervist ja ära kurna ennast ära. Raha. Väga hea rahaõnn naeratab sulle täna ja tänu sellele võib tänane päev tuua sulle palju raha juurde.

Väike nõuanne: ära ole nii suurte eelarvamustega

Kommentaare ei ole