{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida teha, kui mees vaatab teisi naisi?

  foto : unsplash / M. Mida teha, kui sa märkad, et su mees ...

 

foto : unsplash / M.

Mida teha, kui sa märkad, et su mees tänaval, rongis või väljas söömas käies vaatab teisi naisi? Vargsi silmanurgast või otse ja varjamata! 

Võta siis teadmiseks, et see on üsna normaalne nähe meeste seas (ja ka naiste seas muuseas), seega ära satu paanikasse ja ära torma kohvreid pakkima. Miks mitte selle asemel naerda selle üle ja teha talle selgeks, et tema pilk ei jäänud sulle märkamatuks. 

Kui see sulle tõesti haiget teeb, siis räägi sellest temaga. Rahulikult ja ilma stseeni korraldamata.

Kui teie suhe on aga halb, siis võib sellisel teiste naiste vaatamisel olla hoopis teine tähendus. Näiteks, kui sa kardad, et su mees ei tunne enam sinu vastu huvi. Kui ta on sind juba petnud, siis on see olukord veelgi keerulisem. Jällegi on oluline sellest omavahel rääkida. Loo usalduslik õhkkond, mõtle rohkem oma suhtele ja räägi temaga sellest, mis sul südamel on. 

 


Miks ta vaatab teisi naisi? 

Ilu ümbritseb meid kõikjal ja äratab imetlust. Pilk läheb iseenesest selle peale, mis tundub ilus ja imetlusväärne, selleks võib olla mõni ese või siis inimene. Nii mehed, kui naised vaatavad teisi silmanurgast, see ei ole sugugi ainult meeste rida.

Naised kurdavad aga sageli, et mees vaatab tänaval teisi naisi. See, et mees teisi naisi vaata, ei pane suhet ohtu, tegemist on lihtsalt imetlusega ilusate naise vastu. See on lihtsalt pilk, ei midagi muud. Enamik mehi isegi ei anna sellest endale aru, see on alateadvuslik liigutus, teiste soov on aga püüda selle teise naise tähelepanu. Ja kui su mees vaatakski naisi sellepärast, et püüda teise pilku, ei tähenda see sugugi nagu oleks su suhe ohus. Inimesed vajavad teiste imetlust mõnikord. See, kui mõni ilus naine teda vaatab, tõstab ta eneseuhkust. Ohtlikuks muutub see siis, kui ta hakkab liiga pingsalt naisi vahtima ja kui see muutub vajaduseks. 


Kuidas mehega sellest teemast rääkida? 

Kui su mees aeg-ajalt vaatab teisi naisi, pole muretsemiseks põhjust. Eriti juhul, kui teie omavaheline suhe on hea. Võta seda huumoriga, nii on kõige parem.

Näiteks, kui sa näed, et ta jälle mõnda naist vaatab pika pilguga, siis küsi temalt naljatoonil, kas ta prille ei taha ette panna. Selline suhtumine võib muuta teie omavahelist suhet veelgi lähedasemaks. Või siis selgita talle, et sulle ei meeldi see aga ära ärritu seejuures. Ära hakka teda süüdistama ja ära karju. Katsu rahulikult talle selgeks teha, et see teeb sulle haiget. 

 


Kuidas sina end selles suhtes tunned, et ta teisi naisi vaatab? 

Võib-olla on probleem hoopis sinus? Võib-olla ei ole sul piisavalt enesekindlust. Ja sa kardad, et ta võrdleb sind teistega. Sa leiad, et teised naised on sinust palju ilusamad. Kui sind häirib, et ta vaatab teisi, siis räägi temaga. Kui aga probleem seisneb selles, et sul on enesekindluse puudus, siis ei saa tema sind siin aidata. Selleks, et su suhe toimiks, pead sa muutuma enesekindlamaks. Vastasel korral peegeldad sa oma hirme ja kartusi partnerile. Ära unusta, et su mees on sinuga. Teda ei huvita ainult sinu välimus, vaid ka isiksus ja see, mis teid omavahel seob. 


Hirm petmise ees

Võib-olla kardad sa, et ta otsustabki sind petta, vaadates kogu aeg teisi naisi. Truudusetus on delikaatne teema. Petmine mõjub suhtele hävitavalt. Paljud inimesed elavad kartusega, et teine võib truudust murda varem või hiljem.

Liigsel muretsemisel pole ka mõtet. Niimoodi rikud sa ise oma suhte ära, luues sellise õhkkonna teie vahel, kus puudub usaldus. Sa võid luua  nii tõelise lõhe teie vahele. Armukadeduse tundmine on normaalne nii kaua, kuni see saa kontrolli su tegude ja sõnade üle.



Kommentaare ei ole