{ads}

HIDE

Viimased

latest

Meestele : Millistest naistest on targem eemale hoida?

  Foto : unsplash / Roberto Tumini     Naisi, keda on targe...

 

Foto : unsplash / Roberto Tumini

 

 

Naisi, keda on targem vältida, tunneb ära selle järgi, et :


1. Nad pole kunagi süüdi selles,mida nad on pidanud üle elama

Nende elu on olnud raske. Ja on ikka veel raske. Vähemalt ta ise räägib nii. Lähimal vaatlusel selgub aga, et ta elab palju paremini, kui keskmine inimene. Ja kui inimesed temaga halvasti ümber käivad, pole see kunagi tema enda süüa, vaid alati teiste. Kui ta on kohanud raskusi, siis ka see pole tema süü. Ta ei tunnista end kunagi süüdi mitte milleski.

2. Tal on olnud palju mehi

Enne sinuga kohtumist on tal olnud nii mõnedki suhted (tema enda sõnade järgi 2 või 3, tegelikult aga palju rohkem). Loomulikult on tal praegugi palju meestuttavaid ja mehed vaatavadki talle järgi. See pole ainult tema süü ehkki ta ise jätab mulje nagu oleks ta kõikidele suhetele avatud ja vajab kaitset. See pole tema süü, et kõik mehed temaga alati flirdivad.

Ja täiesti süütu näoga räägib ta, et kõik mehed, keda ta on kohanud, on talle haiget teinud, teda petnud, teda halvasti kohelnud, teda maha jätnud ehkki tema ise tegi kõik, et see suhe toimiks. Aga, oh üllatust, paari päeva pärast jätab ta sind ka maha ja ei vasta enam su kõnedele, et minna järgmise ohvri juurde ja sina oled nüüd see mees, kes tema enda sõnade järgi teda halvasti kohtles.

 

 

 

 

3. Ta on elanud üle mõne traumeeriva sündmuse ja räägib ükskõik mida

Tal oli raske lapsepõlv, ta pere ei hoolinud temast, ta tunneb, et tal ei ole kohta selles maailmas. Tema elu on olnud raske (punkt 1) ja ta räägib sulle sellest kõigest kohe peale esimest kohtumist. Tegelikult ei räägi inimesed sellistest asjadest võhivõõrastele inimestele. Parem on vältida selliseid inimesi, kes räägivad kohe liiga palju, eriti asjadest, mida nad peaksid enese teada hoidma.

 4. Ta flirdib alati ja kõigiga

Kui naine tuleb sinuga välja, siis on ta sinuga ja ei flirdi teiste meestega samal ajal. Parem on vältida naisi, kellel on tohutu vajadus kõikidele meeldida.

5. Ta on sinuga alati kõiges nõus

On imelik, kui naine, kes on sinust huvitatud, on alati sinuga kõiges ühel nõul. Ja ta mitte ei ole sinuga alati samal arvamusel, vaid ta toetab iga sinu väidet. Nagu oleks ta sinu hingesõber. Nukk. Selline naine, kellel pole isiklikku arvamust ja kes kaotab iseenda täiesti ära selleks, et sulle meeldida. Tal ei ole oma isiksust.

 

 

 

 

6. Ta tutvustab sind kohe kõikidele olulistele inimestele oma elus

Tavaliselt oma õele või täditütrele, kelle heakskiitu ta vajab, sest tal pole piisavalt enesekindlust, et ise otsustada ja valikuid teha. 

7. Kullakaevajad

Ta väidab, et vajab kindlustunnet oma ellu ja sellepärast huvitub üksnes ambitsioonikatest meestest, keda ta pimesi imetleb. Ta läheb meelsasti nendega jahi peale puhkust veetma Vahemere rannikule ja maksab oma kehaga selle luksuse eest. Sellisel mehel aga naistest juba puudu ei tule, sest ta on rikas ja võib seda endale lubada. Need on naised, kes näevad igas mehes pangaarvet.

8. Pidutsejad

Sellise naisega, kellele meeldib tihti väljas käia, on raske suhelda normaalselt. Ta on öise eluviisiga ja sa ei saa tema lubadusi tõsiselt võtta. Tema eluviisi juurde käivad muusika ja alkohol. 



 

Kommentaare ei ole