{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas päästa oma suhe peale petmist?

foto: unsplash/ Tiago Bandeira   Petmine on selline asi, mil...

foto: unsplash/ Tiago Bandeira

 

Petmine on selline asi, milleks ilmselt keegi pole kunagi valmis. Üldiselt kaldume me uskuma siiralt ja naiivselt, et selliseid asju juhtub teiste peredes ainult. Ja kui korraga selgubki, et nüüd on see tegu tehtud, puruneb kogu maailm kildudeks. Tulevik, minevik, lootused ja usk. Kuidas päästa oma suhet sellisel juhul?


Lahku minek ei ole ainus valik

Petmist ei andestata, ütleb rahvasuu. Kui ikka on petnud, siis tuleb lahku minna, muud ei jää üle. Sa ei pea kuulama seda, mida teised ütlema, mõtle ise oma peaga ja arvestades seda, mida sina tahad. Ainult sina ise võid otsustada, mida sa teha tahad. Kui sa aga tahad anda teist võimalust, mida siis teha, et päästa oma suhet? Analüüsi probleeme, mis aitavad sul päästa oma suhet, selleks läheb sul vaja palju kannatlikkust ning soovi mõista. Teistest ära tee väljagi, kes katsuvad sulle head nõu anda või vaatavad kaastundliku pilguga. 

 


Kuidas päästa oma suhet? 

Kui sa tahad anda teile teist võimalust, siis võid sa oma suhet päästa ja aidata teil sellest keerulisest situatsioonist välja tulla. Aga selle jaoks läheb sul vaja hästi palju tahtejõudu, sest see kõik võtab palju aega. Peale truudusemurdmist ei ole suhe enam selline nagu enne, omavaheline suhtlemine muutub ja sellepärast on vaja palju selgitusi, et asjad sirgeks rääkida. Armukadedus hakkab su südant närima, kahtlused tekivad, et ta uuesti läheb petma. Kõige tähtsam on rääkida, see on ainus võimalus. Rääkida absoluutselt kõigest, et midagi ei jääks südamepõhja kripeldama, saada aru, kus te mõlemad vea tegite ja seejärel andestada. Aga see kõik võtab aega. 


Ehita oma suhe uuesti üles

Seejärel on aeg uuesti ehitada oma suhe üles ja luua tasakaal selle vahel, mida sa tahad ja millist suhet sa tahad. Selle jaoks pead sa enda kallal kõvasti tööd tegema. Esimene samm on andestada. Seejärel tuleb minna oma eluga edasi, õppida taas partnerit usaldama ja usaldama oma suhet, unustada armukadedus, viha ning kättemaksusoov. Ja seejärel teha uusi ühiseid plaane. Sul on täiesti õigus, lahku minek ei ole ainus lahendus ja kindlasti mitte kõige parim lahendus, seega ära lase end teistest inimestest ja nende arvamusest mõjutada.

Kommentaare ei ole