{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui kaks inimest on määratud kokku...

  On inimesi, kes on määratud kokku.    Nende seas on paare, kes kohtuvad ja keda miski enam ei lahuta.    Teis...

 

On inimesi, kes on määratud kokku. 
 
Nende seas on paare, kes kohtuvad ja keda miski enam ei lahuta. 
 
Teisi jälle lahutab elu ühel hetkel, ent hoolimata ajast ja takistustest kohtuvad nad kunagi taas mingi imeliku juhuse läbi -  nagu ühendaks neid mingi nähtamatu side.
 
 


 
 
 
Tihti juhtub, et elu lahutab meid nendest, kes on meile kallid. Ja juhtub ka, et aastaid hiljem viivad teed meid jälle nendega kokku. Aastad võivad mööduda, ent armastus jääb ja on sama tugev hoolimata vahemaast, mis meid lahutab.

Armastatud inimene ei kao kunagi meelest ega südamest. Sa mõtled tema peale, sa igatsed tema järgi. Sa näed teda unes. Hoolimata vahemaast ja möödunud aastatest on ta ikka sinu hinges, südames ja mälestustes. Asjades, mis sind ümbritsevad. 
 
 
 
 


Aastad mööduvad, maailm meie ümber muutub aga sina oled ikka sama inimene, kes sa oled. Sina oled see, kes armastas ja keda armastati.
 
 
Võib ka juhtuda, et tuleb päev, mil sa teda juhuslikult kohtad. Või helistab ta sulle. Või siis saadab sõnumi. Või näed sa tema nime või hoopis tema pilti. See kõik pole siis enam mineviku mälestus.

Ja sa tunned, nagu polekski vahepealset aega olnud. Nagu ärkaksid sa halvast unenäost.

Mida ta kõikide nende aastate jooksul tegi? Millist elu ta elas? Kus ta oli? Kellega ta oli? Mis tähtsust sellel on, tähtis on, et te olete jälle koos. 
 
See ongi kõik, mis tegelikult loeb.

Ning su süda on taas terve. 
 
Armastus ei närtsi ja imesid juhtub iga päev meie ümber.


Kui kaks inimest on määratud kokku, ei lahuta neid ei aeg ega vahemaad.



 

Kommentaare ei ole