{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : vii oma unistused ellu, täna on taevas noorkuu

  foto : unsplash / Niklas Ohlrogge Kuu on lummav ja samas sa...

 

foto : unsplash / Niklas Ohlrogge

Kuu on lummav ja samas salapärane. Kuu on pakkunud inimestele huvi juba aegade algusest saadik. Me ju elame kuu faaside järgi ja tunneme Kuu mõju kogu aeg. 

Sellel kolmapäeval, 29. juunil tõuseb noorkuu Vähi märgis ja kaob hetkeks meie pilgu eest. Tegemist on muidugi optilise illusiooniga, mille tõttu on seda noorkuud hakatud nimetama Mustaks Kuuks. Ja tõuseb noorkuu Vähi märgis. Vähk on aga üleni emotsionaalne, kutsub meid rohkem tähelepanu pöörama oma sisemisele maailmale ning tunnetama oma isiklikku jõudu. See võib kaasa tuua suuri muutuseid. 

 

 

Igal Kuu faasil on oma mõju. Noorkuu periood on hea selleks, et teha paus ja võtta tempot maha. Keskenduda rohkem sellele, millised on sinu tõelised soovid ja unistused. Kas sa oled oma eluga rahul? Mida sa tahaksid muuta? Mida sa sooviksid, kui kõik oleks võimalik? Mis takistab sul elada sellist elu nagu sa tahaksid? Pane kõik oma mõtted paberile kirja ja usu, et täiskuu su soovid täidab. Noorkuu aeg on selleks kõige parem, ära maga seda võimalust maha. Kõik, mille elluviimist sa järgnevate nädalate jooksul soovid, kirjuta üles ja usu, et see võib täituda. Täna õhtul saada oma soovid Kuu poole teele, kirjuta kõik üles, see on veelgi parem. Tervis, armastus, edu ja raha. Õnnelik elu, parem tervis, rohkem raha. Tee noorkuuga koostööd, ta on sinu parim partner. Tõmba oma ellu rohkem õnne, rõõmu ja rahulolu. Noorkuu aitab sul planeerida ja unistada, täiskuu aitab su soove ellu viia. 

 

 

See ei loe üldse, mis tähtkujus sa sündinud oled, noorkuu mõjutab meid kõiki. Me kõik tunneme noorkuu energiat. Ja noorkuu Vähi märgis tähendab seda, et sa võid tunda soovi midagi oma elus muuta. Vähi tähemärk peab väga tähtsaks oma juuri ja pereringi. Need on tema jaoks kõige tähtsamad. Tema väärtushinnangud. Seega kui sa tunned, et tahaksid rohkem suhelda oma lähedastega ja veeta nendega kvaliteetset aega koos, siis tee seda. 

Seekordne noorkuu on otsekui värav, mis annab meile võimaluse oma juurte juurde tagasi tulla, vaadata oma hinge sügavusse. Leia see rikkus, mis on sinu sees olemas. See on rikkus, mida mitte keegi sinult ära võtta ei saa, mis kuulub sulle ja mida sa võid veelgi suuremaks kasvatada, töötades iseenda kallal. See on rikkus, mida sulle on pärandatud põlvest põlve. Praegu ei ole aeg maski kandmiseks, praegu pead sa olema sina ise. Praegu tuleb õppida minevikus tehtud vigadest selleks, et ehitada üles paremat tulevikku. 


Kommentaare ei ole