{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : vaata, kuidas kaotada kaalu vastavalt oma tähemärgile

 Kaalu langetamine ei ole kunagi kerge ja käib paljudele lausa üle jõu. Mõni ei suuda õhtusest näksimisest loobuda, teisel on suur ma...

 Kaalu langetamine ei ole kunagi kerge ja käib paljudele lausa üle jõu. Mõni ei suuda õhtusest näksimisest loobuda, teisel on suur magusaisu, kolmas ei ole spordiinimene. Selleks aga, et teada, kuidas sa saaksid kõige paremini oma ülekilodest lahti, vaata, milline toitumiskava just sulle sobib vastavalt sinu tähtkujule.

Toitumishäired on saanud alguse valedest toitumisharjumustest. Sageli on selle taga lihtsalt emotsionaalne söömine ehk siis söögiisu tekib tunnete ajendil. Head ja halvad uudised panevad sellisel puhul valimatult sööma. 

Astroloogia aitab aimu saada iga tähemärgi iseloomuomadustest ja eks meie iseloom ongi suuremal või väiksemal määral seotud sellega, millised on meie toitumisharjumused. Loomulikult ei maksa kõike võtta ka sõna-sõnalt ja kui sul ikka tõesti on kehakaaluga probleeme, on kõige parem pidada nõu mõne toitumisspetsialistiga. 


foto : unsplash / Pablo Merchán Montes

 

Jäär

Jäärade kõige suurem probleem seisneb selles, et Jäär on valmis sööma kõike, mida ta leiab. Ja mitte ainult : Jäär ei söö, ta neelab, ta kugistab kiiruga toidu alla, ta sööb liiga ruttu selleks, et tunda, millal kõht on juba täis saanud. Selleks aga, et kaal hakkaks langema, tuleb süüa aeglaselt, tasapisi, rahulikult ja mõõdukalt. Söömise jaoks tuleks võtta aega vähemalt pool tundi ning mäluda iga suutäit korralikult. 


Sõnn

Seda teavad kõik, kui suur toidunautleja Sõnn on. Tema on sodiaagi gurmaanide seas esikohal. Näksimisega tal üldiselt probleeme ei teki aga ta sööb hästi kalorirohkeid ja rammusat toitu. Selleks, et kaal hakkaks langema, peaks ta sööma toekat aga kalorivaest toitu. 

 

Kaksikud

Kaksikute nõrkuseks on näksimine. Hoolimata kellaajast on ta valmis ikka sööma kõike, mida ta leiab oma käeulatusest. Tema teine probleem seisneb selles, et teda lihtsalt ei huvita. Ta ei suuda lihtsalt kaua kaalu jälgida, sest motivatsioon kaob ära. Selleks, et kaal hakkaks aga langema, peaks ta valima tervislikke vahepalasid, mis täidavad samas hästi kõhtu. 


Vähk

Vähi kaaluprobleemid on nüüd küll alguse saanud emotsionaalsest toitumisest. Niipea, kui ta saab häid uudiseid, tahab ta tähistada ja ostab endale tordi. Niipea, kui tuleb mõni halb uudis, ostab ta endale midagi head süüa ja nosib terve õhtu. Kui ta ostab endale uue paari kingi, siis tal on samuti põhjust söömiseks. Selleks aga, et kaalust alla saada, tuleb haarata härjal sarvist ning alustada sellest, et ravida oma hing terveks. Või siis minna ja pidada nõu mõne toitumisspetsialistiga. 

 

 


Lõvi

Lõvi ei ole küll vaja motiveerida, ta üldiselt saab ilusti oma kaalulangetamisega üksi toime. Tema probleem, mis kaalutõusu aga teinekord põhjustab, on see, et ta sööb üsna rikkalikku toitu: talle meeldivad igasugused lihatoidud üle kõige, mis puutub aga köögi- ja puuviljadesse, siis neid sööb ta liiga harva. 


Neitsi

Neitsi peab oma tervist väga tähtsaks ja selle tõttu on tal tervislikud eluviisid. Ta läheb mõnikord ainult liiale ja hakkab liiga palju kaloreid lugema. Selle jaoks on tal mitmeid erinevaid äppe olemas. Tema peaks lihtsalt leidma kuldse kesktee, nii hakkaks kaal langema ilma, et sellest saaks kinnisidee. 


Kaalud

Kaalud ei rassi tunde jõusaalis, küll aga meeldib neile trenni teha (teatud piirides) ja tegeleda sellega, mis parajasti moes on (zumba, jooga, pilates). Mis puutub toitumisse, siis on Kaalud teadlikud ja kursis kõikide viimaste kõige paremate dieetidega, mida staarid on järele proovinud ja ta katsetab ka ise kõik oma nahal järgi. Aga teeb seda natuke liiga kiiresti. Ja selle tõttu käibki kõik tema elus perioodide kaupa. Kilod lähevad ja tulevad tagasi. Hea oleks, kui ta õpiks tegema asju korralikult ja ei seaks endale liiga ulmelisi eesmärke.


Skorpion

Temal oleks tuhat põhjust, miks ta võiks ja peaks sporti tegema, sest tänu oma visadusele ja võistlusvaimule võib ta kaugele, väga kaugele jõuda. Mis puutub toitumisse, siis on sellega teine lugu. Ta ei kannata ühtegi dieeti. Ta armastab aga palju näksida. Selleks, et kaal hakkaks langema, peaks ta sööma ainult kindlatel kellaaegadel ja hoiduma näksimisest. 

 

 


Ambur

Amburi probleemiks on igasugused söögikohad ja toidupoed, kust saab alati midagi head kaasa osta. Kui ta tahab kaalust alla saada, peab ta hakkama ise kodus süüa valmistama ja lõpetama väljas söömise. Selleks, et selline elu aga temas masendust ei tekitaks, võiks ta järele proovida erinevate maade retsepte, mida ta veel kunagi maitsnud ei ole. 


Kaljukits

Kaljukitse probleem seisneb selles, et temal hakkavad lisakilod kogunema vanusega. Aga nii nagu Skorpioni puhul, aitaks ka tema juures see, kui ta teeks sporti, sest ta saaks tänu oma sihikindlusele ilmselt väga häid tulemusi. Ta ei ole selline, kes annaks liiga kergesti alla. Ta peab lihtsalt paremini oma toitumist jälgima.


Veevalaja

Veevalaja probleem on see, et ta lihtsalt ei suuda ennast sundida mingit dieeti pidama. See on ju masendav! Ta nagunii ei suuda kaua vastu pidada ja asi läheb käest ära. Selleks, et sellist asja ei tekiks, oleks hea, kui ta seaks sisse väikeseid muutuseid oma toitumisharjumustes. Ta ei ole ka suur spordisõber ja selle tõttu peaks tegema hoopis painutus- ja sirutusharjutusi. 


Kalad

Armastus. Ka Kalade probleem on emotsionaalne söömine. Ja selle tõttu oleks tal vaja lähedaste abi, kes aitaksid tal dieedi lõpuni vastu pidada. Selleks, et oma mõtteid muuta, oleks hea, kui ta teeks sporti. See aitaks tal masendushoogusid eemal hoida ja seega ei teki ka isu näksimise järele.


Kommentaare ei ole