{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : juunikuu keskpaigal on varuks (väga) häid üllatusi neile tähemärkidele

  foto : unsplash / Murilo Viviani  Õhkkond on elektrit täis...

 

foto : unsplash / Murilo Viviani

 Õhkkond on elektrit täis. Juunikuus panevad planeedid paljudel tähemärkidel pea ringi käima. Asjad ei ole praegu kõige selgemas korras. Ühelt poolt innustab Jupiter Jääras meid oma projekte ellu viima ning tegema midagi uut, teiselt poolt sunnib Saturni retrograad tempot maha võtma. Seega võivad paljud tunda praegusel ajal vastakaid tundeid: tahaks nagu midagi teha, et edasi liikuda, teiselt poolt tuleks eelnev peatükk enne ära lõpetada. Mõnikord aga juhtub, et planeedid võtavad ühe või teise tähemärgi oma kaitsva tiiva alla ja saadavad talle head õnne. Juunikuu keskpaik toob kaasa head õnne kahele tähemärgile, kellele taevas teeb ühe väga ilusa kingituse. 


Kaalud

Kui sa oled sündinud Kaalude tähtkujus, siis juba mõnda aega on elu tormituuled katsunud sind painutada küll ühele, siis teisele poole. Sa ei leia kuidagi oma kohta ega suuda algust teha plaanidega, mida sa tahaksid ellu viia. Vajalikke vahendeid pole kusagilt võtta, toetust ka ei leia. 11. mail jõudis Jupiter Jäära märki ning innustas sind ellu viima oma kõige südamelähedasemaid plaane. Juunis aga jõuab ka Marss Jäära märki ja saadab sulle vajalikku jõudu ning julgust tegutsemiseks. Seega on su elu muutumas. Sa muutud enesekindlamaks ning oled lõpuks ometi võimeline oma unistusi ellu viia  Korraga tead sa, mida sa tahad ega ole enam valmis järeleandmisi tegema. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma. Järgmisel nädalal võib kogu su elu muutuda otsast lõpuni. Sa paned oma murekoorma maha ja saad lõpuks ometi vabamalt hingata. Elu naeratab sulle ja kõik läheb hästi. Kaovad probleemid, mis ei lasknud sul rahulikult magada ja takistasid sul oma plaane ellu viimast. Lõpuks ometi võid sa oma eluga edasi minna. Sa teed rahu iseendaga. Ka armastuses saadab hea õnn sind järgmisel nädalal, seega ole julge ja ettevõtlik. Palju imelisi hetki on sind ees ootamas. Mitmed ilusad kohtumised leiavad aset. Ka töö juures on sind ootamas head uudised. Merkuur Kaksikutes muudab kogu su suve ilusaks. Tõenäoliselt saad sa ka raha juurde, millele tänu saad sa veelgi suuremaid plaane tegema hakata eesolevaks suveks. Vii oma unistused ellu, sest tulevik on sinu päralt

 

Neitsi

Sinu elus läheb kõik nii ruttu. Juunikuus aitavad planeedid sul muutuda enesekindlamaks ja panna oma sõna maksma. Hea õnn naeratab sulle juunis. Palju häid võimalusi tekib, mis aitavad sul parandada oma majanduslikku seisu ja üldist elujärge. Sinule toob juunikuu kõige rohkem õnne kaasa. Järgmisel nädalal läheb sul veel eriti hästi. Su elu on muutumas imeliseks ja seda igas valdkonnas. Nii töö juures, armastuses, kui sõpradega. Sa hakkad nägema elu läbi roosade prillide. Sest armastuse ja harmoonia planeet Veenus on otsustanud just sulle saata head energiat. Veenus Sõnni märgis muudab sind vastupandamatuks.

Selle aasta juuni peaks sinu jaoks olema armastust ja romantikat täis. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et töötada oma tuleviku nimel ja teha ühiseid plaane. Kui sul pole veel kaaslast, siis just sellel kuul võid sa kohtuda inimesega, keda oled nii kaua oodanud. Ka rahaasjades saadab sind hea õnn. Sest Veenus ei räägi ainult armastuse keeles. Veenus on ka külluse ja rikkuse planeet. Ja see tähendab, et sa võid saada järgmisel nädalal väga palju raha. Avanevad ka võimalused, mis aitavad sul rohkem raha teenida. Ja see ei tee ju kellelegi paha, eriti mitte sinule, sest sa tahad, et su tulevik oleks kindlustatud. 

 

 

Kommentaare ei ole