{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 3 tähemärki, kes saavad tõenäoliselt rikkaks selle aasta juunikuus

foto : unsplash / Karina Carvalho    Suvi ei ole enam kaugel...

foto : unsplash / Karina Carvalho

 

 Suvi ei ole enam kaugel ja raha kulub alati marjaks ära. Kes siis on need õnneseened, keda on ees ootamas head uudised? Kes võivad unistada palgatõusust, lotovõidust või lihtsalt sellest, et keegi neile korraga suure summa raha kingib? Ükskõik, kuidas see raha ka ei tule, see teadmine, et raha pärast pole enam vaja muretseda, on juba iseenesest hea. Paljudel aitab selle aasta juunikuu parandada oma majanduslikku seisu. Kuidas ka ei ole, kolme tähemärgi all sündinutele naeratab hea rahaõnn sellel kuul. Nende jaoks on kõik võimalused avatud. 

 

Milline on siis selle kuu kõige õnnelikum tähemärk? 

Sõnn

See, et suvi pole enam kaugel, teeb meie kallil Sõnnil tuju heaks. Ta lausa ootab ilusate ilmade saabumist. Juunikuul on tema jaoks varuks palju häid üllatusi. Õnneks saab Merkuuri retrograad nüüd lõpuks ometi läbi ja see muudab Sõnnikese suhteid palju paremaks. Alates 3. juunist hakkab Merkuur taas oma orbiidil tiirlema õiges suunas ja tänu sellele saab Sõnn hinge tagasi tõmmata lõpuks ometi. Ja see pole veel kõik, sest kuna Merkuur on Sõnni märgis, aitab ta Sõnnil teha õigeid valikuid ning näitab talle õige suuna, mis toob ta ellu õnne ja edu. Kui sa oled sündinud Sõnni tähtkujus, siis võid sa kindel olla, et järgnevatel nädalatel on sinu jaoks varuks palju häid üllatusi. Veenus tegutseb sinu raha sektoris ja see tähendab, et sa saad palju raha 1 - 23. juuni vahel. Veenus annab sulle järgmiste nädalate jooksul raha ja kõik materiaalsed vahendid, mida sa vajad. Ja Merkuur teeb sulle reklaami. Merkuur viib sind kokku õigete inimestega õigel hetkel ja õiges kohas. Enne juunikuu lõppu sõlmid sa ühe väga tähtsa lepingu, mida sul on põhjust tähistada. Juunikuu keskel hakkavad asjad su elus kiiremini liikuma. Suurt rolli mängivad tutvused siinjuures. Kõik eesmärgid täituvad nagu imeväel. Sa leiad võimalusi, kuidas targalt ja kasulikult investeerida ja panna oma raha kasvama. Planeedid aitavad sul rikkaks saada.

 

 

Milline tähemärk saab tõenäoliselt rikkaks selle aasta juunikuus?

Jäär

Jäär on tõusuteel. Sellest alates, kui Jupiter jõudis Jäära märki 11. mail, ei püsi meie kallis Jäär enam paigal. Ta on hakanud tegema suuremaid plaane, loonud uusi tutvusi. Ta unistab suurelt ja näeb kaugemale. Ja lisaks kõigele ei ole ta üksi. Kogu universum näib teda toetavat. Sest universumil on Jäära jaoks ilusaid üllatusi varuks. Sellel kuul teevad planeedid kõik, et Jäär võiks oma kõige suuremaid unistusi ellu viia. Juunikuu keskpaigas tuleb Merkuur tagasi ja aitab Jääral sõlmida tugevaid ja kindlaid kokkuleppeid. Kui sa oled sündinud Jäära tähtkujus, siis lood sa juunikuus väga kasulikke tutvusi ning asud uute projektide kallale, mis aitavad sul rikkaks saada. See toob sulle suurt kasu sisse, isegi kui on üsna kurnav. Aga väsimust sina ju ei tunne ja see ei hirmuta sind sugugi. Sest energiat töö tegemiseks on sul rohkem, kui kellelgi teisel. Sa oled ettevõtliku vaimuga ja annad endast kõik hea eesmärgi nimel. Kõik su pingutused kannavad vilja ja palju rutem, kui sa seda arvatagi võid. 

Ja headest ideedest sul juba puudust ei tule. Raha teenid sa ise ja seda, kuidas sa seda teed, tead ainult sina ise. Juunikuu teeb su rikkaks. Sul on hea nina, sa saad alati hakkama ja oskad hästi suhelda, see tuleb sulle kasuks. Sinu kogu elu on muutumas imeliseks. Ja veelgi enam, sa võid kindel olla, et sa leiad toetajaid, keda sa vajad ja kes aitavad sul veelgi suuremat kasu teenida. Edu ja õnn ei jäta sind maha.

 


Milline tähemärk saab aga suure summa raha? 

Lõvi

See aasta pole sinu jaoks olnud just kõige parem. Mitte, et sul poleks tuju või soovi midagi teha aga sa ei leidnud oma kohta ega õiget hetke. Asjad ei sujunud kuidagi, ikka tekkis üks või teine takistus või ootas mõni teine asi kiiret lahendamist. Õnneks, alates sellest, kui Jupiter jõudis Jäära märki 11. mail, muutus su elu paremaks. Ja see võimaldas sul hinge tagasi tõmmata. Ning oma patareid täis laadida. Juunikuul on sulle varuks palju häid uudiseid, esiteks saad sa palju raha ja see aitab sul lahendada mõningaid oma probleeme. Väga hea rahaõnn saadab sind terve suve läbi. Jupiter saadab sulle head õnne sellel suvel aga ta pole ainuke. Ka Marss aitab sind. Marss muudab sind ambitsioonikamaks ning ettevõtlikumaks. Marss jääb terveks juunikuuks Jäära märki ja muudab sinu elu palju kiiremaks ja tegusamaks. Sa muutud enesekindlamaks, julgemaks ja veelgi võluvamaks. Marss motiveerib sind ja aitab sul oma sissetulekuid suurendada. 

Sa tead, mida sa tahad ja ei kaota oma eesmärki silmist, sa oled valmis kõigeks, et viia oma unistusi ellu. Kõik ei tule sulle kohe kätte aga sa hakkad tasapisi kasumit teenima, mida sa peaksid nägema kuu lõpus. Juunikuu on sinu jaoks nagu hüppelaud. Otsustav pööre sinu elus. Kõik su plaanid hakkavad liikuma. Väga head võimalused tekivad. Sa ei pea ise midagi tegema, hea õnn ei jäta sind maha. 


© 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole