{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vanad uskumused loomade kohta

    Iidsel ajal seostati loomi ja taimi jumalatega. Inimesed austasid teatud loomi, kellest mõningaid peeti pühadeks. Jumalanna Artemis ka...

 

 

Iidsel ajal seostati loomi ja taimi jumalatega. Inimesed austasid teatud loomi, kellest mõningaid peeti pühadeks. Jumalanna Artemis kaitsis kitsesid, Poseidon hobuseid. Inimesed uskusid, et osade loomade nägemine võib ette ennustada tulevikku.

Seega nende vanade uskumuste järgi, kui sa näed või kohtad neid loomi, võib juhtuda, et jumalad katsuvad sind juhatada. Need uskumused on osa vanadest kultuuridest.

1. Ämblik

Ämblikke seostatakse tihti tarkusejumalanna Ateenaga. Ämblikud on pühad ja sümboliseerivad tugevat sidet kahe inimese ja looduse vahel. Ämblikud on vaatlejad, kes kaitsevad meid kurja eest ja mõningatel juhtudel võivad meelde tuletada mõnda endist väga head sõpra.

Kui sa näed ämblikku, siis ole valmis kohtuma selle kunagise hea sõbraga, kellega sa lähedane olid. Paljud inimesed usuvad lisaks, et ämblikud toovad õnne. Sellepärast kui sa kohtad ämblikku, ära teda tapa, viid õnne kodust välja.

2. Ronk 

Ronkasid peetakse surma ennetajateks, samuti häving ja musta maagia sümboliteks. Aga ronk võib ka tõde tähendada. Egiptuse mütoloogia järgi aga on ronk suure maagia ja tarkusejumala Thoth'i püha lind.

Kui sa kohtad ühte seda püha lindu, siis tõenäoliselt saad varsti tõde kuulda. Vanade uskumuste järgi aga ei pea sa selle infoga leppima, kui sa pole selleks valmis. Aga ole valmis millekski väga oluliseks.

3. Sisalik

See väle loom sümboliseerib unenägude maailma. Seega, kui sa juhtud nägema sisalikku, siis jäta meelde, mida sa unes näed. Nad võivad paljastada midagi erakordset. Et seda paremini teha, kirjuta oma unenäod üles ja analüüsi neid.

Väga ammustel aegadel usuti samuti, et sisalikud on õnnetoovad olendid, kes aitavad meid õigele teele juhatada.

4. Lepatriinu

Ka see armas putukas toob meile õnne. Mõned inimesed usuvad, et lepatriinud sümboliseerivad võitu. See tähendab täpsemalt, et väljakutsed hakkavad lõppema peatselt. Lisaks sellele toob see pisike putukas õnne ja rõõmu.

5. Öökull ja kakk

Nende lindude kohta usutakse samaaegselt, et nad toovad tarkust ja õnnetust. Sellepärast uskusid inimesed, et öökullid tulevad meid hoiatama millegi eest.

Kui sa juhtud nägema öökulli või kakku, ole väga ettevaatlik ja mõtle järgmisele etapile, mis sind ees ootab. Ja mõtle hoolega läbi, enne kui tegutsed.

6. Kass

Kassid sümboliseerivad intuitsiooni. Kui sa näed kassi korraga kuskilt kummalisest kohast tulemas, siis tähendab see, et sa pead oma südant kuulama. Kassid on tihedalt seotud tarkusejumalannaga ja sümboliseerivad varjatud maagiat, mida sa ei tohiks eirata.

Samuti on oluline kassi värv. Valged kassid sümboliseerivad romantilist muutust ja fertiilsust. Mustad kassid aga sümboliseerivad head või halba õnne ja tarkust.  Punased kassid aga sümboliseerivad spirituaalsust ja erinevaid eksistentse.

7. Madu

Maod sümboliseerivad üldiselt looduse maagiat ja emakest maad. Samuti ka vana religiooni ja vanasid harjumusi. Mõned inimesed usuvad, et maod sümboliseerivad tarkust ja tugevaid jõudusid.

Kui sa juhtud nägema madu, siis tähendab see, et sa pead looma midagi loomingulist ja olema instinktiivne.

Kommentaare ei ole