{ads}

HIDE

Viimased

latest

Üksikema ootab oma kümnendat last : "Ma ei tee lapsi lastetoetuse pärast aga nad on siiski enamat väärt"

  foto : unsplash / Artem Kniaz Tegemist on üksikemaga, kes ...

 

foto : unsplash / Artem Kniaz

Tegemist on üksikemaga, kes põhimõtteliselt ei taha kasutada kaitsevahendeid aga leiab, et tema lapsed on väärt suuremat toetust riigi poolt. 

Lapsevanemaks saamine on hindamatu kingitus, just lapsed muudavad paari omavahelist suhet veelgi tugevamaks ning toovad koju rõõmu ning õnne. Just seda õnne saigi Sonia O'Lachlan oma elus tunda. Tegemist on ühe briti emaga, kes ootab oma kümnendat last. 

Kasvatades oma suurt peret on ta elu täis rõõme ja muresid, sest kõik ei ole ju alati nii lihtne, eriti selle tõttu, et Sonia on töötu üksikema, kes pühendab oma perele kogu oma aja. 

Sonia sai kuulsaks laiemale publikule esinedes telesaates "Me and my 10 kids". Televaatajad said nii tuttavaks tema 9 lapsega: 19-aastane Nicola, 17-aastane Leah, 16-aastane Shannon, 14-aastane Keon, 13-aastane Erin, 10-aastane Kye, 7-aastane Cana, 5-aastane Lewis ja 1-aastane Lexi. Nagu öeldud, ootab Sonia praegu oma kümnendat last. 

©Channel5


 


Inimesed peavad teda vastutustundetuks

Teiste inimeste arvamus ei huvita Soniat väga palju. Tema jaoks on kõige tähtsam see, et ta saaks olla õnnelik oma suure pere ümber. Paljud inimesed on siiski tema peale näpuga näidanud, heites talle ette vastutustundetut ja mõtlematut käitumist ent Sonia sellest ei hooli. 

 

 

Sonia tavaline päev algab vara, ta ei saa kunagi lubada endale luksust kaua magada. Kell 6:30 hommikul peab ta juba ärkama ning valmistama hommikusöögi oma üheksale lapsele. Kõige raskem selle asja juures on see, et Sonial ei ole piisavalt tarbeesemeid kodus, kuna tal on ainult 3 kaussi, söövad lapsed kolmekaupa. 

Ka vannitoas ei ole asjalood päris korras, kraanikausi torud on umbes ja Sonial ei jätku jõudu, et ise ummistus ära parandada. Selletõttu pesevad lapsed hambaid köögis ja peavad ootama oma järjekorda. Kogu Sonia elu on hästi organiseeritud ja ilmselt muidu ei saakski. 


Suurpere emana on Sonial õigus lastetoetusele

Kuna Sonia ei tööta, siis saab ta lastetoetusraha, mis ei ole väga suur. Et raha kokku hoida, ostab Sonia palju säästukaupa ja valmistab kõik toidud ise kodus. Lapsed ei saa aga kunagi valida, mida nad süüa tahavad, sest vastasel korral, nagu Sonia ise ütleb, tekiks mulje, et ta oleks restoranipidaja. 

Sonia sõnul pole ta kunagi lapsi teinud lastetoetuse pärast aga ta leiab, et lapsed on väärt suuremat toetusraha. 

 

 

Hoolimata sellest, et kõik ei ole iga päev nii lihtne ja roosa ning hoolimata rasketest ja pingelistest päevadest ei vahetaks Sonia oma elu mitte millegi vastu. 


"Ma ei ole kunagi kasutanud kaitsevahendeid"

Sonia O'Lachan on lasknud loodusel otsustada. Ta ütleb, et kui mõned inimesed on kaitsevahendite vastu allergilised, siis tema seda öelda ei saa, sest ta lihtsalt ei ole neid kunagi kasutanud. 

Sonia elab oma lastega Inglismaal asuva Southampton'i linnas 4-toalises korteris, lisaks sellele kasvatab ta oma lapsi üksi. 

Õnneks aitavad suuremad lapsed juba oma ema, valmistades süüa ja käies poes.

Kommentaare ei ole