{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, miks naine võib oma meest petta

  foto : unsplash / Thomas AE Rääkides truudusetusest ja pet...

 

foto : unsplash / Thomas AE

Rääkides truudusetusest ja petmistest mõtleme me ikka eelkõige meestele. Tegelikult on aga ka naised võimelised oma mehi petma. Millised põhjused ajendavad aga naist oma mehele truudust murdma? 

Kas mehed petavad rohkem? Seda on raske öelda, sest keegi ju uhkustama sellega ei hakka. Ja tegelikult oleks väga ebaõiglane väita, et mehed on truudusetumad, kui naised. Uuringud aga näitavad, et truudusetust ja petmist tuleb ette lausa 70% paaride hulgas aga ainult mehi ka süüdistada selles ei saa. Ka naised petavad oma mehi. Ainult, et paljud ei tunnista seda iialgi. Kuna ühiskond ei ole valmis seda aksepteerima. Kui mees petab oma naist, öeldakse selle kohta, et ta on naistemees ja seelikukütt. Kui naine petab oma meest, siis öeldakse, et ta on kergemeelne või midagi veelgi hullemat. Ometi leidub neid naisi, kes oma meest petavad, üha rohkem ja rohkem. Ainult põhjused ei ole samad, kui meestel. 

 


Mis on truudusetuse põhjuseks naiste puhul? 

See on tegelikult üsna suhteline küsimus. Igal inimesel on oma isiklikud põhjused, mis teda ajendaks. Ühe Kanadas läbi viidud uuringu järgi aga selgus, et naiste puhul on peamiseks põhjuseks sageli vähene seksuaalelu. 19,5% naistest tunnistas, et nad petsid oma meest just seksuaalelu puudumise tõttu. Üldiselt petavad kõige rohkem naised vanusegrupis 30 - 45. eluaastat. Sellesama uuringu järgi selgus samuti, et paljud naised kinnitasid, et kõrvalehüpe aitas neil tegelikult oma suhet päästa. 

Ühe teise uurimistöö järgi, mis viidi läbi tutvumisportaali poolt, mis on mõeldud nendele, kes otsivad kõrvalsuhet, selgus, et armukest pidavad naised kurtsid selle üle, et oma mees ei hooli nii palju ega näita üles piisavalt õrnust. 

Sageli arvatakse, et vahekordade sagedusest võib välja lugeda, kui hea on kahe inimese omavaheline suhe, ent tegelikult on õrnuse ja hoolitsuse puudus palju tähendusrikkam. Need paarid, kes teineteisest hoolivad ja oma tundeid välja näitavad, suudavad ka omavahel paremini suhelda. Just omavaheline suhtlemine aitab neil kriitilisi olukordi vältida. 

 

 

Selleks, et petta, peab naine olema tugevalt armunud

Öeldakse, et naised ei käitu nii impulsiivselt kui mehed oma partnerile truudust murdes. Päris nii see ikka ka ei ole. See sõltub muidugi suhtest endast aga ka sellest, kuidas naine suudab oma tunnetega toime tulla. Nagu ülalpool mainitus, siis sageli saab määravaks vähene või puuduv seksuaalelu naiste juures. Nüüd, kus meil on internetiajastu  ja tutvumisportaalidest puudust ei ole, on väga lihtne luua uusi tutvusi ning samuti petta oma meest. Seega võib täiesti kindlalt väita, et tänu internetile on ka naised hakanud palju rohkem truudust murdma. 

Samuti selgus, et naisi ajendab truudust murdma soov tunda end ihaldatuna ning seega vürtsitada oma voodielu. 

On üks selline ütlus, mille järgi truudusetusel naisel on süümepiinad, truul naisel aga kahetsused.Tuleb välja, et peale petmist tunneb ainult 7,2% naistest end süüdi. Ja ometi on tegemist teemaga, mis jääb veel kauaks tabuks. Paljud naised ei julge tunnistada, et nad on kunagi oma meest petnud. Ja veelgi vähem sellest, mis neid selleks ajendas.

 

Kommentaare ei ole