{ads}

HIDE

Viimased

latest

Armastuse erinevad vormid

    1. Esimene armastus Esimest armastust võib võrrelda sellega, kui sa õppisid rattaga sõitma. Sa ei teadnud, millega...

 

 

1. Esimene armastus


Esimest armastust võib võrrelda sellega, kui sa õppisid rattaga sõitma. Sa ei teadnud, millega see lõppeb, sul polnud aimugi, kuidas rattaga sõita aga sa proovisid ikkagi. Sest uus kogemus oli hirmust tugevam.

Ja siis tulid liblikad ... Sa suudlesid teda kirglikult ja tundsid, kuidas kogu su keha magus värin läbis. Sa mõtlesid tema peale kogu aeg ja olid kindel, et ei suuda ilma temata elada.

Ja sa eksisid! Ja sa said sellest isegi üle, hoolimata kõigest, mis sa arvasid. Hoolimata kogu sellest valust, mida teie lahkuminek sulle tegi. Ja sa õppisid esimese õppetunni.

2. Keeruline armastus

Sa lähed oma eluga edasi ja ühel või teisel päeval kohtad kedagi teist. Sul on tunne, et sa oled leidnud selle õige inimese aga see suhe ei toimi ühel või teisel moel. Sa näed mingil ajal, et su kaaslane pole päris see, kelleks sa teda pidasid. Ta mängis nagu mingit  mängu sinuga ja alles hiljem said sa teada, kes ta tõeliselt oli. See suhe oli algusest peale vale. Teil on koguaeg tõusud ja mõõnad. Ja te lähete lahku, olles õppinud hea õppetunni, et sina ise oled kõige tähtsam ja parim on alles ees.
 
 
 
 
 
 


3. Parima sõbra armastus

Sa hakkad edaspidi otsima püsivat suhet, mis tagab sulle kindlustunde ja aitab sul üle saada haavadest, mille keeruline suhe su hinge ja südamesse jättis. Ja sa kohtud kellegagi, kes on võimeline sinu heaks kõike tegema. Ja sina vajad, et keegi su sellest halvast maailmast ära päästaks. Seega sa lepid temaga isegi, kui sa ei tunne tema vastu seda, mida peaksid. See inimene armastab sind ja kaitseb sind nagu ei keegi teine aga sa ei suuda talle samamoodi vastata. Kirg teie vahel kustub ruttu ja su tunded on ainult puhas austus teise inimese vastu. Sa katsud teeselda ja kõik toimib niikaua, kuni sa lihtsalt enam ei jaksa.

4. Kirglik armastus

Ja just siis, kui sa hakkasid endale sisestama, et armastust polegi olemas näitab elu sulle, et sa eksisid. See armastus, mis nüüd tuleb, on su elu rumalam. Kõige romantilisem ka. Sest teie vahel on ainult kirg ja suur romantika. Aga see kõik läheb sama ruttu üle, kui ta algas sest ta ei saanudki olla tõeline. Ja sa tunned end veelgi rohkem üksi ja pettununa.

5. Tingimusteta armastus

Ja just enne seda, kui sa tunned et nüüd aitab, sa enam ei suuda, tuleb see õige inimene. See, kes on su ellu määratud. Kohe esimesest pilgust tunned sa ära, et tema ongi see õige. Sa oleksid nagu juba teda enne kohanud. Ja korraga sa ei kahetse enam ega mõtle kogu sellele valule, mida su vaene süda on juba läbi pidanud elama. Sa oled lõpuks ometi leidnud selle õige inimese, kes on osa sinu elust. Sa leidsid armastuse suure A-ga.



Kommentaare ei ole