{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 17. mai

  foto : unsplash / Dakota Roos Jäär Armastus. Sul ...

 

foto : unsplash / Dakota Roos

Jäär

Armastus. Sul on raske aru saada, miks õiget inimest on nii raske leida. Töö. Sul ei ole kindlaid eesmärke ega sihte ja selle all kannatab eelkõige su töö kvaliteet. Tervis. Võta ometi aega puhkamiseks. Raha. Lahenda oma probleemid ära.

Väike nõuanne: ära tee kogu aeg samu vigu


Sõnn

Armastus. Ära kritiseeri nii palju, näe rohkem seda, mis teises inimeses head on. Töö. Võib juhtuda, et täna tehakse sulle üks huvitav pakkumine. Tervis. Sa pead hakkama tasakaalukamalt toituma. Raha. Ole ettevaatlikum ja hoidu riskidest.

Väike nõuanne: kuula kõiki soovitusi, mida sulle tehakse, mõni võib olla väga kasulik


Kaksikud

Armastus. Hoolimata sellest, et su tuju pole kõige parem, on sind täna ees ootamas üsna hea päev. Töö. Väga head tööalased võimalused tekivad täna. Tervis. Ära unusta tervisesporti teha. Raha. Kuula lähedaste nõuandeid.

Väike nõuanne: mõtle rohkem sellele, mida sa tahad, mitte selle peale, mida sa ei taha


Vähk

Armastus. Planeedid toovad su ellu rahu ja rõõmu. Töö. Kiire päev on sind ees ootamas. Tervis. Võib-olla kimbutavad sind viimasel ajal peavalud. Raha. Täna võib väike rahaingel sind külastada.

Väike nõuanne: kontrolli ennast paremini ja ära mine liiga kiiresti

 


Lõvi

Armastus. Ära mängi jaanalindu ja lahenda oma suhteprobleemid ära. Töö. Tänane päev võib tulla eriti väsitav ja kurnav. Tervis. Tee magneesiumikuur läbi, see teeb sulle head. Raha. Hoia rohkem oma raha.

Väike nõuanne: ära tee teistele haiget oma sõnadega


Neitsi

Armastus. Üks inimene minevikust võib täna välja ilmuda. Töö. Sul on tunne, et mõned isikud on sinu vastu vaenulikult häälestatud. Tervis. Sa pead hakkama tervislikumalt toituma. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: pane oma murekoorem maha, sa vajad puhkust


Kaalud

Armastus. Täna võid sa tunda armastust esimesest silmapilgust, ainult et tõenäoliselt ei ole ei sina ega tema vaba selleks, et seda suhet jätkata. Töö. Ühtegi probleemi ei tohiks täna ette tulla. Tervis. Tervis läheb sul iga päevaga aina tugevamaks ja paremaks. Raha. Otsi võimalusi, kuidas kindlustada oma tulevikku.

Väike nõuanne: mõtle praktimisemalt


Skorpion

Armastus. Veenus toob su ellu täna armastust. Töö. Haara kõikidest headest võimalustest kinni. Tervis. Tee sporti ja liigu rohkem. Raha. Ole kannatlikum ja ära torma.

Väike nõuanne: mõtle rõõmsamaid mõtteid

 


Ambur

Armastus. Ära otsi kogu aeg vaheldust oma ellu, hinda rohkem seda, mis sul juba on. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida. Tervis. Sa oled liiga närviline, katsu rohkem liikuda ja mõtle häid mõtteid. Raha. Hoidu suurematest tehingutest.

Väike nõuanne: ära heida meelt, sest aeg võib muuta asjade kulgu


Kaljukits

Armastus. Sa leiad, et su suhe muutub päev-päevalt paremaks. Töö. Kuula oma sisetunnet täna. Tervis. Ära söö liiga palju magusat. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: ära astu samasse ämbrisse kaks korda


Veevalaja

Armastus. Armastus võib su ellu tulla ükskõik kus, kasvõi toidupoes. Töö. Keegi teeb sulle ühe väga hea koostööpakkumise täna. Tervis. Võta aega selleks, et minna loodusesse. Raha. Mõned ootamatud kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika


Kalad

Armastus. Sa oled õnnelik ja rahul praegu. Töö. Tõenäoliselt suureneb su töökoormust. Tervis. Sa oled heas vormis. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju

Kommentaare ei ole