{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 03. mai

  foto : unsplash / Yoksel 🌿 Zok Jäär Armastus. Är...

 

foto : unsplash / Yoksel 🌿 Zok

Jäär

Armastus. Ära lase kahtlustel oma suhet rikkuda, selle asemel, et asjata muretseda, räägi kohe asjad selgeks ja ilma häält tõstmata. Töö. Tänane päev peaks tulema üsna rahulik, ilma suuremate muutusteta. Tervis. Spordi tegemine ja liikumine annavad sulle jõudu. Raha. Ära tegele kahtlaste tehingutega.

Väike nõuanne: pea oma eelarvest kinni


Sõnn

Armastus. Täna võib midagi juhtuda, mis paneb sind kahtlema oma kaaslase siiruses. Töö. Sa võid saada ühe väga hea pakkumise. Tervis. Katsu võtta rohkem aega iseendale ja puhata. Raha. Katsu parandada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: ära kahetse minevikus tehtud vigu


Kaksikud

Armastus. Sul on tunne, et su kaaslast ei huvita sugugi see, millega sina tegeled. Et ta kuulab sind ainult poole kõrvaga. Töö. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma. Tervis. Praegu peaks su tervis olema üsna hea. Jälgi ainult oma kehakaalu. Raha. Ole ettevaatlik, kui sa ei taha endale rahaprobleeme kaela saada. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid


Vähk

Armastus. Ära riku oma suhet kellegi teise pärast ära. Töö. Sul on tõsine motivatsioonipuudus, sa leiad, et asjad ei liigu kohe mitte kuidagi. Tervis. Võib-olla oleks aeg hakata tervislikumalt toituda. Raha. Planeetide seis ei ole täna kõige parem, hoidu suurematest tehingutest.

Väike nõuanne: katsu teistega paremini läbi saada

 


Lõvi

Armastus. Hoia oma elukaaslase närve, tema peab sinu halba tuju ja nõudmisi iga päev välja taluma. Töö.Sa saad suuremat tegevusvabadust juurde. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja ära söö liiga palju. Raha. Kindlusta oma tulevikku.

Väike nõuanne: mõtle rohkem selle peale, mida sa tahad


Neitsi

Armastus. Lõpuks ometi hakkavad kõik probleemid ja arusaamatused kaduma ja te suudate jälle omavahel rahulikult rääkida. Töö. Sa võid täna saada ühe pakkumise, mida sa isegi ei osanud oodata. Tervis. Sa oled väsinud ja vajad puhkust kiiremas korras. Raha. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda.

Väike nõuanne: katsu nurki siluda


Kaalud

Armastus. Tundub, et täna ei tule just kõige parem päev. Vajaduse korral lülita telefon välja ja ära vasta oma kaaslase kõnedele. Töö. Selle asemel, et muretseda asjade pärast ette, mine ja räägi otse probleemist. Tervis. Sa oled natuke väsinud ja kahvatu. Katsu veeta rohkem aega värske õhu käes. Raha. Vaata, et sa petuskeemide lõksu ei lange.

Väike nõuanne: hoidu igasugustest liialdustest


Skorpion

Armastus. Ära ohverda oma isiklikku heaolu armastuse nimel. Töö. Planeetide seis motiveerib sind täna. Tervis. Sa oled väsinud ja sul pole tuju, mine tee sporti, see aitab sul parandada oma enesetunnet. Raha. Tänane päev võib sulle tuua häid uudiseid. 

Väike nõuanne: ära näe kõiges ainult halba

 


Ambur

Armastus. Elukaaslase sugulased võivad tekitada täna pahandust. Töö. Üldiselt peaks kõik hästi minema, hoia oma suhteid töökaaslastega. Tervis. Katsu hoolitseda oma vaimse tervise eest. Raha. Lahenda oma rahaprobleemid ja ära oota liiga kaua. 

Väike nõuanne: ära muretse sellepärast, mis juhtuda võib


Kaljukits

Armastus. Sa ei suuda selgust leida oma tunnetes. Oma tõelistes tunnetes. Töö. Sihi kõrgemale ja ära lepi keskpärasega. Tervis. Lõpeta see muretsemine, mis ei lase sul öösiti magada. Katsu selgeks teha, mis seda su stressi allikaks on. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära tee väikestest asjadest suurt probleemi


Veevalaja

Armastus. Kui sinu ja su kaaslase vahel peaks probleeme ja arusaamatusi olema, siis täna on kõige parem päev, et rääkida asjad selgeks. Töö. Sa saad kõigega hakkama, ära muretse liiga palju. Tervis. Praegu peaksid sa olema hea tervise juures. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: paljud asjad muutuvad võimalikuks, kui sa hakkad rohkem iseendasse uskuma


Kalad

Armastus. Sa ei ole enam päris kindel, mida sa õieti tahad ja mida sa tunned. Ära ole nagu tuulelipp. Töö. Kaitse rohkem oma huve ja ära lase end nii palju kamandada. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas pingeid maandada. Raha. Jupiter aitab sul oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: ära muretse ette probleemide pärast, mida võib-olla kunagi aset ei leia

Kommentaare ei ole