{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 27. mai

  foto : unsplash / Luke Stackpoole Jäär Armastus. ...

 

foto : unsplash / Luke Stackpoole

Jäär

Armastus.  Saturn võib su plaanid sassi ajada, seega ära imesta, kui täna kõik ei lähe nii sinu arvutuste kohaselt. Töö. Viimasel ajal on sul läinud üsna hästi, nüüd võib tekkida aga olukord, kus sul tuleb kaitsta oma positsiooni. Tervis. Sa oled heas vormis aga sul on halb harjumus liiga palju süüa. Ära ela selleks, et süüa. Raha. Lahenda oma rahaprobleemid ära, planeedid aitavad sind.

Väike nõuanne: kui sa üks kordki võtaksid asju rahulikumalt, selle asemel, et ärrituda, teeksid sa sellega endale ja teistele suure teene


Sõnn

Armastus. Ära loo endale mingeid pettekujutlusi. Töö. Ära tegele kõikide probleemidega samaaegselt, see võib väga halvasti lõppeda. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema hea, ära ainult ise kurna ennast ära. Raha. Sa võid saada täna vajalikke vahendeid, mille abil lahendada ära oma kiiremad probleemid.

Väike nõuanne: õpi vahet tegema sellel, mis tõesti on tähtis


Kaksikud

Armastus. Kõik on tasakaalu küsimus. Hoia rohkem keelt hammaste taga ja ole armastusväärsem ning kõik läheb hästi. Töö. Tunne oma vaenlast. Tervis. Söö rohkem köögivilju ja vähem rasvast ning magusat. Raha. Kindlusta oma tulevikku.

Väike nõuanne: näe rohkem seda, mis hästi on


Vähk

Armastus. Ära süüdista ennast liiga palju kõiges. Töö. Saturn aitab sind täna su ettevõtmistes, kasuta seda head õnne ära. Tervis. Mõtle rohkem häid mõtteid ja hoolitse oma vaimse tervise eest. Raha. Kõik läheb hästi, kui sa ise oled mõistlik ja tark. 

Väike nõuanne: ära oota, et elu sulle kõik kandikul kätte toob, sa pead ka ise natuke tegutsema

 


Lõvi

Armastus. Tõenäoliselt on tänases päevas palju armastust. Töö. Töö juures valitsev õhkkond võib olla eriti pingeline ja närviline. Tervis. Kõik terviseprobleemid hakkavad kaduma. Raha. Hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: õnn on sinu enda sees


Neitsi

Armastus. Kõik pinged ja arusaamatused peaksid kaduma, suhe partneriga muutub taas usalduslikumaks ja lähedasemaks. Töö. Liigne tormakus võib sulle kalliks maksma minna. Tervis. Jupiter ja Merkuur kaitsevad su tervise sektorit. Raha. Kõik peaks üldjoontes hästi minema.

Väike nõuanne: ütle endale, et su ainus eesmärk elus on olla õnnelik


Kaalud

Armastus. Ära kahtlusta nii palju oma partnerit. Töö. Kõik probleemid lahenevad. Tervis. Sa võid tunda kerget väsimust. Raha. Rikkaks sa täna ei saa ilmselt.

Väike nõuanne: ära osta kõike iga hinna eest lihtsalt selleks, et oma tuju tõsta


Skorpion

Armastus. Võimalik, et su suhte partneriga võtab täna uue suuna. Töö. Mõned takistused ja viivitused võivad tekkida, mis panevad su kannatlikkuse tugevalt proovile. Tervis. Tee rohkem sporti. Raha. Väike rahaingel võib sind täna külastada.

Väike nõuanne: kui sa tunned pettumust hinges, siis mine välja loodusesse jalutama

 


Ambur

Armastus. Pere- või rahaprobleemid võivad täna pahandust tekitada ja suhteid sassi ajada. Töö. Kõiki su ettevõtmisi ja tegemisi saadab edu. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Ära hakka mingite kahtlaste tehingutega tegelema.

Väike nõuanne: mõtle paremaid mõtteid, kui sa tahad, et elu su ümber muutuks


Kaljukits

Armastus. Sa ei hoolitse üldse oma teisepoole eest, vaata, et ta mujale ei lähe vaatama, et leida seda, mida sina talle ei anna. Töö. Sul on suured plaanid, ära ehita ainult õhulosse. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Jätka samas vaimus, su majanduslik seis on paranemas.

Väike nõuanne: ära ole nii ükskõikne kõige suhtes


Veevalaja

Armastus. Jupiter muudab sind romantilisemaks. Töö. Millised su 5 aasta eesmärgid on? Tervis. Tee rohkem sporti. Raha. Näe suuremalt ja usu rohkem iseendasse.

Väike nõuanne: hoidu illusioonidest


Kalad

Armastus. Elu on ilus, tõenäoliselt ei ole sul vaja praegusel perioodil oma elu üle kurta. Töö. Jupiter aitab sul leida originaalseid lahendusi. Tervis. Söö vähem loomset valku. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju, võib ka juhtuda, et täna saad sa raha juurde.

Väike nõuanne: pea ka endale antud lubadustest kinni



Kommentaare ei ole