{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 15. mai

  foto : unsplash / Monika Grabkowska  Jäär Armastu...

 

foto : unsplash / Monika Grabkowska

 Jäär

Armastus. Vaadates praegust planeetide seisu, ei lepi sa ilmselt tavalise ja rahuliku eluga. Sa tahad vaheldust oma ellu. Töö. Töö juures valitseb üsna pingeline õhkkond, sul on tunne, et sa pead kogu aeg valima hoolikalt seda, mida sa ütled ja mida sa teed. Tervis. Su enesetunne on üsna hea, võib-olla väike väsimus kimbutab sind täna. Raha. Täna on sind ees ootamas väga hea päev.

Väike nõuanne: hammusta keelde, kui vaja aga kontrolli paremini oma sõnu


Sõnn

Armastus. Kui sa oled vallaline, peaks su tee ristuma täna just selle inimesega, kellest sa nii kaua unistanud oled. Töö. Ole algatusvõimelisem ja ettevõtlikum. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: kõige parem oleks, kui sa ei muretseks liiga palju eilse ega homse pärast


Kaksikud

Armastus. Hoia oma suhteid elukaaslasega, ära riku tänast päeva ära. Töö. Sul on potentsiaali aga sa ei kasuta seda ära. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta. Raha. Hea õnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: ära hakka täna tõsistest teemadest rääkima, sest see võib väga halvasti lõppeda


Vähk

Armastus. Midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. Töö. Sa tunned lihtsalt meeletut igavust ja ei jaksa enam. Tervis. Su enesetunne on hea, katsu ainult paremini toituda. Raha. Ettevaatlikkus on tarkuse ema.

Väike nõuanne: ära sekku asjadesse, mis sinusse ei puutu

 


Lõvi

Armastus. Sinu pingutused hakkavad vilja kandma. Töö. Lobisemise eest palka ei maksta. Tervis. Sa pead lõpetama selle suure maiustamise. Raha. Hoia oma raha ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ka sinul on puudusi. Seega ära solvu kriitika peale, kasuta seda, kui võimalust end parandada


Neitsi

Armastus. Täna on sind ees ootamas üsna delikaatne päev, mis võib kaasa tuua petmist ja reetmist. Töö. Täna tuleb sul üks tähtis otsus langetada seoses oma töökohaga. Tervis. Rahulik päev on sind ees ootamas. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: sekku õigel hetkel, kui sa ei taha, et su asjad võtavad sootuks teise pöörde


Kaalud

Armastus. Hoolitse natukene rohkem oma elukaaslase eest. Töö. Üks väike eksimus võib tekitada suurt pahandust. Tervis. Tõenäoliselt kimbutab sind stress. Raha. Sa tahad säästa ja kokku hoida, raha aga kaob sõrmede vahelt.

Väike nõuanne: ära tee endale liiga suuri ettekujutlusi


Skorpion

Armastus. Lõpeta see teise inimese kamandamine ja võta teda, kui võrdset. Alles siis muutub su suhe paremaks. Töö. Tänane päev võib sulle tuua häid uudiseid. Tervis. Sa oled väga heas vormis, muretsemiseks pole põhjust. Raha. Tingi alati hinda alla.

Väike nõuanne: näita, et sa oled võimeline mõtlema rahulikult ja objektiivselt

 


Ambur

Armastus. Ära flirdi võõrastega. Töö. Väga head võimalused võivad täna tekkida. Tervis. Mõned väikesed tervisemured võivad sind täna kimbutada. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära ole alati nii mõistlik ja arukas, katsu võtta teinekord asju lihtsalt vabalt


Kaljukits

Armastus. Täna võib juhtuda midagi, millega sa ei osanud arvestadagi. Töö. Jupiter toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Ainult Marss mõjutab praegu su tervist ja muudab sind veelgi tugevamaks. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas. 

Väike nõuanne: ära liialda oma probleemidest rääkides


Veevalaja

Armastus. Võib juhtuda, et suur armastus tuleb täna su ellu. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Sa oled heas vormis ja seda parem. Raha. Hoia rohkem oma raha.

Väike nõuanne: ära vali alati kõige kergemat teed


Kalad

Armastus. Sinu võlud ei jäta täna kedagi ükskõikseks. Töö. Sind hinnatakse ja see ongi kõige tähtsam. Tervis. Tervis hakkab sul nüüd paremaks minema. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära ole nii äärmuslik

Kommentaare ei ole