{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 16. mai

foto : unsplash /Victoria Shes    Jäär Armastus. Ku...

foto : unsplash /Victoria Shes

 

 Jäär

Armastus. Kui su suhe on hea ja tugev, läheb kõik hästi, kui aga suhtes on mõrad sees, siis võib juhtuda, et üks teist leiab võimaluse truudusemurdmiseks. Töö. Väga head võimalused tekivad, suhe töökaaslastega muutub veelgi paremaks. Tervis. Vaata, et sa toidumürgitust ei saa. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: kui midagi juhtuma peaks, siis ära mängi kohe märtrit

 

Sõnn

Armastus. Võib juhtuda, et keegi teeb sulle täna abieluettepaneku. Töö. Tänane päev algab küll kenasti ja kõik läheb hästi, kuni selle hetkeni, kui sa pead ühele väga keerulisele probleemile kiiresti lahenduse leidma. Tervis. Hakka rohkem magama ja kõik saab korda. Raha. Täna võid sa kuulda häid uudiseid.

Väike nõuanne: Ära tee oma sõnadega teistele haiget


Kaksikud

Armastus. Elukaaslasel on sulle täna üks selline uudis varuks, mida sa isegi oodata ei osanud ja mis kõik su plaanid sassi lööb. Töö. Suhted ühe töökaaslasega lähevad aina hullemaks, sest ta leiab ainult vigu kõiges. Tervis. Hoia oma selga. Raha. Planeedid aitavad sul sooritada ühe väga hea tehingu täna, mis peaks sulle kõvasti sisse tooma.

Väike nõuanne: ära vihasta nende peale, kes on sulle kallid


Vähk

Armastus. Öeldakse ju, et rutiin ja üksluisus on suhte vaenlased. Võta midagi ette, enne kui on liiga hilja. Töö. Hea õnn on sinuga täna, sa võid leida võimalusi, kuidas oma positsiooni kindlustada. Tervis. Sa ei hoia end sugugi. Raha. Täna naeratab sulle nii hea rahaõnn, et lausa kadedaks teeb.

Väike nõuanne: ära suhtle kadedate ja pealetükkivatega, kes toovad su ellu ainult lisaprobleeme

 


Lõvi

Armastus. Ära käi ainult dressides, hoolitse rohkem enda eest selleks, et ka teised sind märkaksid. Töö. Suured uudised on sind ees ootamas. Tervis. Tervis peaks sul praegu olema väga tugev. Raha. Tegele oma rahaasjadega. 

Väike nõuanne: ära ela liiga palju minevikus, vaata rohkem tuleviku poole


Neitsi

Armastus. Sa oled väsinud igapäevasest rutiinist ja üksluisusest. Süüdistada võid selles aga planeetide seisu, mis pole hetkel kõige parem. Töö. Täna pead sa ainult omaenda käte ja mõistuse peale lootma. Tervis. Üldiselt pole sul muretseda vaja, kõik läheb hästi. Raha. Ole mõistlik ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära unusta olla optimistlikum, sest mida rohkem sa hädaldad oma elu üle, seda rohkem probleeme elu sulle toob. Mõtle selle peale


Kaalud

Armastus. Sind ootab ees väga hea päev, nagu mõnes armastusfilmis. Töö. Õpi vigadest, selle asemel, et neid korrata. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, jälgi ainult paremini, mida sa suhu pistad. Raha. Planeetide mõju on üsna positiivne täna.

Väike nõuanne: ära hoia iga hinna eest oma arvamusest kinni, võib juhtuda, et sa eksid


Skorpion

Armastus. Sa isegi ei aima, milline üllatus sind täna ees ootab. Töö. Töökaaslased tekitavad sulle probleeme, ära heida sellepärast meelt, sa ei saagi kõikidega sobida. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära ela üle oma võimete

 


Ambur

Armastus. Suhe elukaaslasega muutub paremaks, kõik arusaamatused ja probleemid kaovad. Töö. Lubadused ja lubadused aga tegusid sa ei näe mitte kusagil. Tervis. Sa pead hakkama paremini ja tervislikumalt sööma. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära võta elu liiga tõsiselt


Kaljukits

Armastus. Jupiter toob su ellu täna armastust. Töö. Lõpeta see tähenärimine, su töökaaslastel on sinust ja su targutamisest juba kõrini. Tervis. Hakka sporti tegema. Raha. Merkuur aitab sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: ole tagasihoidlikum ja ära uhkusta oma oskuste ja tegemistega


Veevalaja

Armastus. Sa ei tea ise ka, kellega sa tahad rohkem aega koos veeta: kas oma sõprade või elukaaslasega. Sa oled nagu kits kahe küna vahel. Töö. Tänane päev toob sulle ühe väga hea uudise. Tervis. Liigu rohkem. Raha. Ära riski liiga palju.

Väike nõuanne: ära kuluta oma energiat mitmele asjale korraga


Kalad 

Armastus. Täna valitseb pingeline õhkkond sinu kodus. Töö. Sa oled otsustanud kaugele jõuda ja kõik teed on sinu ees avatud. Tervis. Toitu tervislikumalt. Raha. Väga head väljavaated.

Väike nõuanne: ära kuluta oma energiat nagu tuuleveski

Kommentaare ei ole