{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 26. mai

  foto : unsplash / Arno Senoner Jäär Armastus. Tõe...

 

foto : unsplash / Arno Senoner

Jäär

Armastus. Tõenäoliselt toob tänane päev su ellu palju armastust. Töö. Tänane päev toob ühe uudise, mis on seotud välismaaga. Tervis. Sa oled heas vormis, hoia ainult rohkem oma närve. Raha. Rahaasjad ei tohiks probleeme tekitada, Jupiter võib sulle isegi rahaõnne kaasa tuua.

Väike nõuanne: võta asju rahulikumalt, see on parem su vaimsele tervisele 

 

Sõnn

Armastus. Ära lase ennast häirida tormituultest, mis täna puhuvad. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem, pea vastu! Tervis. Sa pead hakkama tervislikumalt elama. Raha. Kuula rohkem mõistuse häält.

Väike nõuanne: hoolitse oma lähedaste eest


Kaksikud

Armastus. Vajaduse korral oskad sa üllatusi teha. Töö. Ole kannatlikum ja võta teiste arvamust kuulda. Tervis. Hoia end külmetushaiguste eest. Raha. Ära usalda kõike, mida sulle räägitakse.

Väike nõuanne: sul on palju ilma küsimusi, millele sa vastust ei leia? Ava silmad, reaalsus ei ole nii tume nagu sa sinu mõtted, kus iga probleem võib olla üksnes sinu mõtete vili


Vähk

Armastus. Suhe partneriga on hea. Töö. Mõned muutused võivad tekkida. Tervis. Sa oled liiga närviline. Raha. Täna saadab sind hea rahaõnn. 

Väike nõuanne: ära unusta, et igaüks on oma õnne sepp

 


Lõvi

Armastus. Üks Kaksikute tähtkujus sündinud inimene võib sulle täna lähenemiskatseid teha. Töö. Ära lobise liiga palju, sa võid head võimalused maha magada. Tervis. Hea päev selleks, et teha trenni või võimelda. Raha. Sa võid leida võimalusi, mis aitavad sul oma rahaprobleeme lahendada.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika, sa oled hakanud liiga tähtsaks pidama asju, millel pole üldse tähtsust


Neitsi

Armastus. Katsu näha rohkem seda, mis su elus hästi on. Töö. Ära pea ennast kõige tähtsamaks ja võta arvesse ka teiste arvamust. Tervis. Marss muudab su tervist tugevamaks. Raha. Ole säästlikum.

Väike nõuanne: võta aega iseenda jaoks, su elu ei pea keerlema ainult sõprade ja lähedaste probleemide ning lobisemise ümber

 

Kaalud

Armastus. Ära käitu nagu ärahellitatud laps. Töö. Planeedid toetavad sind täna su ettevõtmistes. Tervis. Tee aknad lahti ja lase värske õhk sisse. Sea endale uued eesmärgid, naudi elu. Mõtle rohkem rõõmsaid mõtteid ja kõik läheb hästi. Raha. Sa ei saa endale kõike lubada, mida sa tahad.

Väike nõuanne: ära räägi edasi seda, mida teised sulle usaldavad

 

Skorpion

Armastus.  Suurt kirgede möllu täna ei teki aga väikese kalli keegi sulle ikka teeb. Töö. Väga kiired ajad on algamas, ära maga häid võimalusi maha. Tervis. Toitu tervislikumalt. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ütle endale, et igale probleemile leidub lahendus

 


Ambur

Armastus. Tänane päev ei tohiks sulle probleeme kaasa tuua. Töö. Võib juhtuda, et sa kuuled täna väga häid uudiseid, mida õhtul tähistada. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: hirm kaob tegutsedes, ära seda unusta


Kaljukits

Armastus. Tõenäoliselt kohtud sa täna ühe inimesega, keda sa pole ammu näinud aga kelle vastu sul kunagi olid õrnemad tunded. Töö. Kõik su ettevõtmised õnnestuvad täna. Tervis. Söö rohkem värsket ja rohelist. Raha. Ära mängi oma raha maha.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega vaidlemise peale


Veevalaja

Armastus. Praegusel ajal peaks su eraelus valitsema rahu ja vaikus enne tormi. Töö. Võta sulg kätte ja pane kirja oma eesmärgid ja plaanid. Ära maga oma elu maha ja ära lepi sellega, mis sulle ei sobi ja mis teeb su vaimsele tervisele halba. Tervis. Hea oleks, kui sa võtaksid aja maha mõneks ajaks. Raha. Katsu leida võimalusi, kuidas oma raha kõige paremini paigutada.

Väike nõuanne: ära ela illusioonides


Kalad

Armastus. Suhe partneriga muutub veelgi lähedasemaks. Töö. Head suhted kuluvad alati ära. Tervis. Tee rohkem sporti. Raha. Hooletus ees, õnnetus taga.

Väike nõuanne: sa ei saa alati kõike kontrollida, mõnikord tuleb minna vooluga kaasa ja mitte võidelda asjade vastu, mis väljuvad sinu kontrolli alt


Kommentaare ei ole