{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 19. mai

  foto : unsplash / Z Grills Australia - zgrills.com.au ...

 

foto : unsplash / Z Grills Australia - zgrills.com.au

Jäär

Armastus. Hoolimata sellest, et sa ei ole enam vaba, tunned sa soovi olla nagu liblikas ja lennata õielt õiele. Töö. Kaitse oma huve ja ära lase teistel enda õigusi piirata. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Praegune Jupiteri aspekt laseb aimata, et su rahaline seis hakkab märkimisväärselt paranema. 

Väike nõuanne: ole optimistlikum ja usu, et head asjad hakkavad juhtuma


Sõnn

Armastus. Keelatud vili tundub ahvatlev. Töö. Kas sa oled mõtelnud koolituste peale? Tervis. Täna oled sa nii heas vormis, et võiksid mägesid liigutada. Raha. Tänu sellele, et Kuu liigub edasi, avanevad sinu jaoks uued võimalused ja need võimalused võivad sul aidata oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: ära riku oma lähedaste päeva ära pideva kriitikaga

 

Kaksikud

Armastus. Et omavahelist suhet hoida, pead sa täna kõvasti pingutama ja hoidma keelt hammaste taga. Töö. Selleks, et oma plaane ellu viia, oled sa hea meelega nõus võtma enda peale suuremat töökoormust. Tervis. Sa sööd palju porgandeid ja see on väga hea, nii saad sa vajalikke vitamiine. Ära unusta lisaks ka kala süüa ning magneesiumi võtta. Raha. Võib juhtuda, et sa saad täna suurema summa raha.

Väike nõuanne: looda iseenda peale, mitte tuttavate abi peale


Vähk

Armastus. Planeetide seis on väga hea praegu ja tänu sellele peaks sind ees ootama imeilus päev. Töö. Ära tuku nii palju. Tervis. Kõik liigesevalud ja väiksemad terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Otsi võimalusi, kuidas oma rahalist seisu parandada.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini

 


Lõvi

Armastus. Mõned erimeelsused võivad täna tekkida. Töö. Marss soovitab sul rohkem mõtelda oma karjääri peale. Kasuta oma potentsiaali ära. Tervis. Söö tasakaalukamalt ja mitmekülgsemalt, mitte kogu aeg sama. Raha. Praegune planeetide seis ei ole just kõige parem, mõned ootamatud kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära ütle kõike, mida sa mõtled


Neitsi

Armastus. Tänane päev peaks olema täis häid uudiseid. Töö. Organiseeri oma tööasju paremini ja jää igas olukorras rahulikuks. Tervis. Sa peaksid hakkama rohkem liikuma oma tervise pärast. Raha. Ole täna väga ettevaatlik ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära unusta olulisi kohtumisi


Kaalud

Armastus. Planeedid lubavad sulle, et täna ei teki mitte ühtegi probleemi. Töö. Merkuur toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Su tervis on täna üsna hea. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas. 

Väike nõuanne: ära jäta asju homse peale


Skorpion

Armastus. Kõik läheb nii hästi kui võimalik. Töö. Sul jääb täna kannatlikkusest puudu, sa tahaksid, et kõik saaks kiiresti tehtud. Tervis. Katsu võtta aega puhkamiseks. Võta lihtsalt aeg maha ja mõtle iseenda peale. Raha. Mõned halvad üllatused võivad tekkida, ära kuluta liiga palju ja ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära muutu liiga pessimistlikuks. Selle asemel, et keskenduda oma probleemidele ja hakata liialdama, näe rohkem seda, mis su elus hästi on.

 


Ambur

Armastus. Täna ei tohiks probleeme tekkida, tingimusel, et te ei räägi asjadest, mis teid tülli ajavad. Töö. Sa tahad kiiresti ja lühikese ajaga oma plaanid ellu viia, vaata, et sa oma tervist seda tehes ära ei riku. Tervis. Üldiselt oled sa heas vormis, ära ainult üle pinguta ja ennast ära kurna. Raha. Ole säästlikum.

Väike nõuanne: kaitse oma õigusi


Kaljukits

Armastus. Tänane päev toob sulle ühe üllatuse teise järel. Töö. Pinguta rohkem, sest head võimalused tekivad. Tervis. Sa oled heas vormis, kõik läheb hästi. Raha. Ole ettevaatlik ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse ja hea õnn ei jäta sind maha


Veevalaja

Armastus. Kõik läheb nagu lepase reega täna. Töö. Kolm planeeti saadavad sulle head energiat ja tänu sellele on sind ees ootamas väga hea päev. Tervis. Sa oled heas vormis, jälgi ainult oma kehakaalu. Raha. Merkuur hoolitseb täna sinu rahaasjade eest. Organiseeri oma rahaasju, sa leiad võimalusi, mida sa otsid.

Väike nõuanne: ära lase alaväärsustundel oma elu rikkuda


Kalad

Armastus. Võta midagi ette enne, kui on liiga hilja. Te olete liikumas eri suundades! Töö. Mingeid probleeme ei tohiks tekkida täna. Tervis. Su tervis on paranemas. Raha. Muretsemiseks pole põhjust aga rikkaks sa täna ka ei saa.

Väike nõuanne: ole ettevaatlik ja ära räägi kõigest, mida sa tead

Kommentaare ei ole