{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 14. mai

  foto : unsplash / Viridi Green Jäär Armastus. Vee...

 

foto : unsplash / Viridi Green

Jäär

Armastus. Veenus aitab sind muuta kallimaga lähedasemaks, tänane päev võib tulla väga romantiline. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks, katsu paremini keskenduda. Tervis. Tõenäoliselt on sul kerge madalseis ja ei midagi muud. Raha. Ära ohka nii palju oma rahaasjade peale mõeldes, asjad võiksid olla palju hullemas korras.

Väike nõuanne:  ära raiska oma aega selle peale, et näitad teistele nende vigu, vaata parem, kui palju sa ise oled eksinud.

 

Sõnn

Armastus. Ole järeleandlikum, kui sa tahad kodurahu hoida. Töö. Juba varsti avaneb sul võimalus viia üks suur unistus ellu. Tervis. Millal sa viimati kaalu peal käisid? Raha. Sa muretsed liiga palju tuleviku pärast. Las iga päev muretseb ise enda eest.

Väike nõuanne: uuri järele, kuidas su kaugematel sugulastel läheb


Kaksikud

Armastus. Tõenäoliselt on sinu ja su elukaaslase vahel hetkel liiga palju pingeid. Te pole kumbki valmis aga esimest sammu tegema selleks, et lepitust otsida. Töö. Võib juhtuda, et sulle tehakse üks väga hea pakkumine täna. Tervis. Hoia end külmetushaiguste eest. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: tagasihoidlikkus ei tee kellelegi halba, kui sa tahad, et teised sinust head räägiksid, siis räägi endast vähem


Vähk

Armastus. Ära muutu liiga emotsionaalseks ja ära võta kõike nii isiklikult. Töö. Tõenäoliselt ei lähe kõik täna nii nagu sa seda sooviksid. Tervis. Sa vajad puhkust. Raha. Võib juhtuda, et tänane päev toob sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: sea endale suuremad eesmärgid

 


Lõvi

Armastus. Tänasel päeval võib sulle olla varuks toredaid üllatusi. Töö. Sul on tunne, et sinu õigustega ei arvestata. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest, toitu paremini ja tee sporti. Raha. Pane eelarve paika ja pea sellest kinni.

Väike nõuanne: ära unusta oma sihte


Neitsi

Armastus. Kõige parem, kui sa hoiad rohkem keelt hammaste taga. Töö. Sihi kõrgemale. Tervis. Planeetide seis on üsna neutraalne sinu tervise suhtes. Raha. Väike rahaingel võib sind täna külastada. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem rõõmsaid mõtteid


Kaalud

Armastus. Lõpuks ometi valitseb kodus rõõm ja õnn. Töö. Täna on sind ees ootamas rahulik päev. Tervis. Sa peaksid hakkama rohkem liikuma. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse

 

Skorpion

Armastus. Ära mängi jaanalindu, lahenda oma suhteprobleemid ära. Töö. Räägi teistele ka oma suurtest plaanidest. Tervis. Hoia end viiruste eest. Raha. Tegele oma probleemidega. 

Väike nõuanne: ära lase teistel oma head südant kurjasti ära kasutada

 


Ambur

Armastus. Ära kahtlusta nii palju oma kaaslast, küsi temalt otse, kuidas asjad on. Töö. Tõenäoliselt avaneb täna üks võimalus, mis aitab sul oma seljatagust kindlustada. Tervis. Lõpuks ometi hakkavad kõik väiksemad terviseprobleemid kaduma. Raha. Tänane päev võib sulle tuua ühe väga hea uudise.

Väike nõuanne:  kasuta oma tutvusi ära


Kaljukits

Armastus. Üllata täna oma kaaslast. Sa ei aimagi, millist mõju see võib avaldada teie omavahelisele suhtele. Töö. Tõenäoliselt tuleb sul täna üks tähtis otsus vastu võtta. Tervis. Sa pead oma eluviise muutma paremaks. Raha. Pluuto aitab sul oma sissetulekuid parandada.

Väike nõuanne: kui sa tunned end liiga üksi, siis võta endale mõni lemmikloom


Veevalaja

Armastus. Väga sündmusterohke päev on sind ees ootamas. Töö. Suhe kolleegidega võib olla pingelisem. Tervis. Sa peaksid hakkama rohkem oma kehakaalu eest hoolitsema. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

Väike nõuanne: ära torma kogu aeg


Kalad

Armastus. Ära põgene kogu aeg armastuse eest. Töö. Ole valmis kompromisse tegema. Tervis. Viimane aeg muuta oma eluviise paremaks. Raha. Otsi võimalusi, kuidas oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: ära aja mitut jänest korraga taga

Kommentaare ei ole